'Mamma, pappa og Eric': Simon Cowell tweeter de første bildene av sønnen Eric som koser foreldrene sine

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vi er forelsket(Bilde: Simon Cowell Twitter)



For å bevise at TV -spilleren Mr Nasty er borte, holder Simon Cowell ømt sin nyfødte sønn og sier: Jeg visste aldri hvor mye kjærlighet og stolthet jeg ville føle.



Den stolte pappa Simon kunne ikke dempe spenningen hans etter at Eric kom på fredag ​​og la ut en serie med hjertesmeltende bilder av den tre dager gamle på Twitter-kontoen sin.



lady colin campbell sønner

Han sa til sine 9,5 millioner følgere: Nå kan du se hvor veldig kjekk lille Eric er da han ble fotografert forsiktig og holdt hånden mens han rørte ved ansiktet hans mens babyen sov.

Et annet bilde, som alle ble lagt ut i svart -hvitt i kveld, viste ham vugge sønnen mens utmattet mor Lauren Silverman strålte av glede.

Simon skrev: Mamma, pappa og Eric. Nå to dager gammel.



Imidlertid viste det mest rørende bildet at 54-åringen, med tilnavnet Mr Nasty på grunn av hans visne nedtur på X Factor, viste at han holdt sønnen hans mot brystet mens han sov.

I løpet av få minutter hadde bildet blitt viralt, noe som førte til at mer enn 23 000 omskrivninger verden over i løpet av en time etter at det ble lagt ut.



Jeg visste aldri hvor mye kjærlighet og stolthet jeg ville føle, skrev han på bildet.

Simon Cowell Twitter

For en nydelig familie (Bilde: Simon Cowell Twitter)

Bildene viser også Eric hvordan han allerede har fulgt i farens fotspor ved å ha en full mopp av mørkt hår.

Kort tid etter at bildene ble lagt ut, skulle Simon og kjæresten Lauren, 36, forlate Lenox Hill sykehus på 500 pund per natt i New York for å returnere til hjemmet sitt på Park Avenue.

ta det robbie williams

Det forventes at han blir på Manhattan til siste del av uken før han returnerer til Storbritannia for å bli med på Britain's Got Talent igjen.

Tidligere snakket Simon til NEWSAM om gleden hans.

Han sa: Han er fantastisk.

X Factor -sjefen oppkalte sønnen etter sin avdøde far og ga ham mellomnavnet Philip.

Han kalte gutten til minne om sin avdøde far Eric - hvis mellomnavn også var Phillip - som døde av et hjerteinfarkt 81 år gammel i 1999.

fransk oksehund valper

Imidlertid kan det også ha vært en hyllest til Topshop -sjefen, Sir Philip Green, blant spekulasjoner om at high street -milliardæren kan være gudfar for musikkmogulens førstefødte.

Det ble sagt at emosjonelle Simon hadde gråt av gledestårer da han fødte sitt første barn på Valentinsdag, og sa til Lauren: Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv.

Simon Cowell Twitter

Dette er vår favoritt (Bilde: Simon Cowell Twitter)

En kilde sa: Simon ønsket å hylle ordentlig innflytelsen fra sin avdøde far i livet hans.

Eric Philip er helt klart en veldig skikkelig og respektfull hyllest til mannen. Men det er ingen tvil om at han også ønsket å hylle en annen Philip som har vært en stor inspirasjon i livet hans, Sir Philip Green.

Det er enormt at han har vært i stand til å respektere to forskjellige mannlige forbilder med fødselen av sønnen.

New York -sosialisten Lauren ringte Simon sent torsdag for å fortelle at babyen var på vei.

billige ferier februar 2017

Han var på BGT -auditions i London og droppet alt for å ta den første flyturen ut til New York.

Han klarte å ankomme akkurat i tide for å se Eric født kl. 17.45, og veide 7 kg.

Den første personen han ringte var mamma Julie, 87, som beskrives for å bli dypt berørt av hyllesten til hennes avdøde ektemann.

En kilde i nærheten av Simon sa: Det var en utrolig og følelsesladet dag. Simon var ved Laurens side hele tiden fra han kom. Han innrømmet at han var litt nervøs før, men når det gjaldt det var han helt naturlig.

Til tross for sin lange reise tilbrakte han i går våken med sin nye familie.

Kilden la til: Det var noen glade tårer fra alle, inkludert Simon.

Han takket stadig alle på sykehuset og teamet hans. Han klarte ikke slutte å smile.

De er så begeistret og Lauren føler seg bra. Simon er oppgitt og de er så totalt forelsket.

tyson raseri anthony joshua kamp

Simon vil tilbringe noen dager med Lauren og Eric før han kommer tilbake til Britain's Got Talent -dommerpanelet. Hun blir med ham i Storbritannia om fem til seks uker.

En kilde sa til Sunday NEWSAM: Så mye som det gjør Simon trist å forlate dem, han er fast bestemt på å gjøre årets BGT til en enorm suksess.

Lauren vil søke om pass for Eric, men Simon har lovet at sønnen skal ha dobbelt amerikansk og britisk statsborgerskap.

På lørdag simmons tidligere kjæreste Sinitta, som tipses om å være Erics gudmor, - twitret et øyeblikk av hvordan Baby Cowell kan se ut komplett med et hårete bryst som pappa og skrev: IsThisThePic?

Simon Cowell og Lauren Silverman i Barbados Simon Cowell og gravid kjæreste Lauren Silverman er avbildet og nyter en kveldstur på nyttårsaften mens de er på ferie i Barbados Se galleri

Se Også: