Cody Gakpo gjør følelsene klare når Man Utd-overføring blir en mulighet

Overføringsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Manchester United Lang jakt etter en spiss i overgangsvinduet om sommeren kan nærme seg slutten med Cody Gakpo som angivelig er interessert i å slutte seg til klubben.



United har jaget en allsidig spiss siden den gang Erik ten Hag ankom klubben, men omtrent som med jakten på Barcelona 's Frenkie de Jong , har kommet til kort så langt. Ten Hag oppfordret først klubben sin til å signere Anthony fra sin tidligere klubb Ajax, men de har nå forlatt dette på grunn av den nederlandske klubbens verdivurdering på 70 millioner pund.



2-1 tap med Brighton på søndag har fått klubben til å trappe opp innsatsen for å signere en forward, med Cristiano Ronaldo den eneste fullt spreke midtspissen etter Anthony Martials skade. Uniteds interesse for Bologna-spissen Marko Arnautovic har allerede blitt forlatt , forlater Gakpo som deres gjenværende hovedmål .



De kan endelig være på en vinner, med Telegraf rapporterer at Gakpo er interessert i å bli med Ten Hag, som er representert av samme byrå. 23-åringen returnerte imponerende 12 mål og 13 assists på 27 seriekamper i fjor og har vakt oppmerksomhet fra fjern og nær.

Arsenal har vært sterkt knyttet til Gakpo, som er høyrebeint og først og fremst spiller på venstrekanten. PSV Eindhoven ønsker ikke å miste stjernespilleren sin, men kan bli tvunget til å selge hvis et tilbud i området på £35 millioner legges inn.

topp 100 hunder stemme

United har gjort sine henvendelser klare med PSV, som ledes av Ruud van Nistelrooy, men har ennå ikke kommet med et offisielt tilbud. Gakpo er klar over overføringsinteressen i tjenestene hans, men er fortsatt forpliktet til saken med sin nåværende klubb.



SI DIN MENING! Er Cody Gakpo den rette spiss for Manchester United? Kommenter nedenfor .

  Ruud van Nistelrooy fra PSV, Cody Gakpo fra PSV
Cody Gakpo trenes av Ruud van Nistelrooy i PSV Eindhoven ( Bilde: Soccrates/Getty Images)

«Vi må først fokusere på [den andre etappen mot Monaco] og prøve å komme oss til Champions League , da er det mer sannsynlig at jeg blir værende,' sa han til ESPN før PSVs 3-2-seier sørget for 4-3-seier sammenlagt over Monaco tirsdag kveld og booket sluttspill mot Rangers.



'Jeg tror ikke jeg har sagt noe sted at jeg drar, så det er definitivt en sjanse for at jeg blir. Jeg er åpen for en kopp kaffe med ledelsen - eller kaffe til dem og vann til meg. Vi' får se hvordan det går.'

hva betyr 33 åndelig

United gikk glipp av et nytt mål tidligere denne uken, og RB Leipzig bekreftet en avtale om å signere den spennende unge spissspilleren Benjamin Sesko neste sommer. Gakpo scoret 21 mål på 47 kamper på tvers av alle konkurranser forrige sesong og blir sett på som klar for steget opp til Premier League .

The Telegraph sier at agenter også har oppfordret United til å vurdere Atletico Madrids tidligere Chelsea spiss Alvaro Morata. Den spanske spissen var forventet å flytte til Juventus på permanent basis etter en lang låneperiode, og Atleti er nå desperate etter å avlaste ham et år før kontrakten hans utløper. United er neppe interessert i 29-åringen, som slet i løpet av sine tre år i Chelsea.

Se Også: