Oleksandr Usyk ferdighetsnivå er 'langt større' enn Anthony Joshua, sier UFC-legenden

Boksing

Horoskopet Ditt For I Morgen

UFC-legenden Michael Bisping har hevdet at han ikke kan se Anthony Joshua sikre hevnseier mot Oleksandr Usyk neste helg.



Joshua vil endelig by på å bli tre ganger tungvektsmester når han møter Usyk for andre gang på Jeddah Super Dome i Saudi-Arabia 20. august. Han vil se etter et helt annet resultat senere denne måneden, etter å ha blitt omfattende utbokset av ukraineren tilbake i Storbritannia i september i fjor.



Mange innenfor sporten har støttet Joshua til å ta i bruk en mer aggressiv stil som de tror vil gi ham den beste sjansen til å sikre seg forløsning. Den tidligere UFC-mesteren Bisping mener imidlertid Usyks bokseferdigheter er langt overlegne Joshuas. sa han videre YouTube-kanalen hans : «Jeg tror ikke det går mye annerledes enn den første.



«Alle menneskene, alle forståsegpåerne, de såkalte ekspertene, de sier alle at Joshua er den største mannen. Han må mobbe ham, han må bruke størrelsen sin, han må bruke kreftene sine. Hva mener de? Jeg tror Joshua kommer til å komme inn ekstremt motivert. Han kommer til å komme inn med en fantastisk gameplan. Jeg tror han kommer til å gjøre det mye bedre.

'Men jeg ser bare ingen vei til seier. Usyk viste seg å være den bedre bokseren, å ha bedre fotarbeid, å ha høyere kamp-IQ, hvis jeg skal være ærlig. Og det sier jeg som en fan av Anthony Joshua så ikke bli sint på meg alle dere britiske boksefans. Den vanlige kunnskapen er at en god stor slår en god liten, og det er sant, men jeg tror ferdighetsnivået som Usyk har er langt høyere for å avlive den myten eller den vanlige logikken.'

«Og Usyk er ikke akkurat liten. Han er vel ikke en jævla weltervekt? Han er fortsatt en god størrelse, han er en stor mann, han slår hardt nok til at Joshua også respekterer ham.» Joshua ble sterkt kritisert for sin tilnærming til det første oppgjøret med Usyk og har skilt lag med mangeårige trener Rob McCracken.



Vil Anthony Joshua beseire Oleksandr Usyk? Gi oss beskjed i kommentarfeltet under

 Anthony Joshua vil se etter hevn mot Oleksandr Usyk
Anthony Joshua vil se etter hevn mot Oleksandr Usyk ( Bilde: Mark Robinson)

Han har la til den erfarne treneren Robert Garcia til laget sitt for kampen, som har jobbet med 14 verdensmestere i karrieren. Det vil være andre gang Joshua vil se etter hevn etter å ha sikret omkampseier over Andy Ruiz Jr i Midtøsten tilbake i 2019.



Garcia er uenig med Bisping og er sikker på at Joshua har alle fordelene til å slå Usyk neste helg. 'Det er den eneste tingen vi trenger å jobbe mest med, tankesettet hans,' sa Garcia. Etter den siste kampen kan det nederlaget ha påvirket tankegangen hans og kan ha fått ham til å ikke tro på seg selv.

'Har han makt? Ja og alt fysisk i hans favør inkludert rekkevidden og høyden hans. Kanskje en fighter tidligere har vært negativ til seg selv, men det er nå min og Angel Fernandez sin jobb å snu det.'

Se Også: