Apple iPhone -oppgraderingsplan: Hvordan få den nye iPhone X for bare £ 55

Iphone X

Horoskopet Ditt For I Morgen

Apple har et lurt lite opplegg som mange ikke vet om(Bilde: Getty Images Nord -Amerika)



liverpool v west ham på tv

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



eple har nettopp annonsert sin dyreste iPhone noensinne: den vakre rammen uten iPhone X, som i tillegg til et seriøst godt utseende, kommer med en prislapp på 999 dollar.



Men å sprute kontanter i ett slag, eller registrere deg for en kostbar månedlig kontrakt er ikke den eneste måten å få tak i den etterlengtede enheten.

Det finnes også Apples oppgraderingsprogram , som lar deg betale ned enheten i månedlige avdrag gjennom et lån med null rente.

ksi vs logan paul kamp tid uk

Apple har nettopp kunngjort på nettstedet sitt hvor mye hver av de tre nye telefonene vil koste på denne måten - og det er mye mindre enn du ville forvente.



Den 8 er tilgjengelig for så lite som £ 37,95 i måneden (Bilde: Apple)

I stedet for å betale alt på en gang, lar Apples iPhone -oppgraderingsprogram deg bare betale £ 69 den dagen du kjøper det, deretter så lite som £ 37,95 hver måned, for de påfølgende månedene. Høres det for godt ut til å være sant? Vel, det blir enda bedre, ettersom Apples AppleCare -garanti også er inkludert i programmet.



For å bli med i programmet må du imidlertid allerede ha en Apple-telefon som du kan bytte inn som en del av din oppgradering. Du kan bli med i programmet og sjekke om du er kvalifisert for det direkte fra Apples nettsted.

rag n bone mann kone

Men hvis Apples oppgraderingsplan for iPhone ikke er noe for deg, tilbyr mange andre nettsteder også lignende tjenester, for eksempel Uhakket, som har finansieringsalternativer som passer for alle - og som allerede tilbyr £ 20 av prisen på iPhone 8 og 8 Plus , noe som gjør dem billigere enn noen på markedet.

Ikke hørt om dem? Uhakket drives av det eksekutive teamet fra Phones4U og støttes av slike som John Caudwell.

(Bilde: Apple)

Hvis du ikke har lyst på månedlige utbetalinger, og har råd til å betale av hele telefonen på en gang, kan du regne med å betale en pen krone for dem.

IPhone X kommer til å koste en grand, mens den er yngre søsken, vil iPhone 8 og 8 Plus fortsatt gi deg henholdsvis 699 og 799 dollar.

Forhåndsbestillinger er allerede åpne for 8 og 8 Plus og 27. oktober for X, og du kan bla gjennom de beste tilbudene fra alle de store forhandlerne i vår forhåndsbestillingsguide for iPhone 8 her.

Les mer

james hewitt og diana
Apple -arrangement 2018
Sammendrag av Apple -hendelser Inside Apple Park aka & apos; The Romskip & apos; Tar bedre selfies Nytt oppdager fall

Hvis du ikke allerede har en iPhone, men ønsker å finne et godt tilbud på din neste investering, vil vi hele tiden oppdatere Apple -sidene våre med de beste tilbudene fra alle de store forhandlerne, inkludert på iPhone 8 og 8 Plus , iPhone X og smart -klokken Apple Series 3.

Se Også: