Marty Wilde føler seg 'heldig' som er i live og lager ny musikk etter hjerteskrekk

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Marty Wilde føler seg 'heldig' som er i live og lager ny musikk etter hjerteskrekk



Marty Wilde har snakket om hvor heldig han føler at han lever når han får frem ny musikk og nå også skriver memoarene sine.



Den 81 år gamle sangeren, kjent for hits som Teenager In Love, har vært på hitlistene siden 1958 og har et nytt album ute fredag ​​som inkluderer en duettsingel med datteren Kim kalt 60s World.



Marty hadde en dramatisk helsefare under lockdown da han kollapset hjemme med uregelmessig hjerterytme. Han fikk montert en pacemaker i april.

Han sa til NEWSAM: Det var en veldig dyp opplevelse på mange måter. Mer så etterpå. Mesteparten av tiden jeg går gjennom ting, tenker jeg ikke for mye på dem, du gjør bare ting og ting skjer med deg. Men etterpå begynte jeg å innse mot slutten av sykehusstadiene hvor heldig jeg var som skulle gå ut når andre mennesker på sykehuset måtte bli værende under disse omstendighetene.

james corden og matt horn

Marty Wilde føler seg 'heldig' som er tilbake for å lage musikk igjen etter helseskremmingen



De kunne ikke se sine nærmeste, sine barn eller koner - det var bare forferdelig. Vi visste ikke, vi vet fortsatt ikke, hvor det skulle ende med Covid. Hva skulle skje. Men som alle livets usikkerheter, er optimismen til mennesker ganske utrolig fordi jeg vet at vi kommer ut av det. Jeg visste at vi ville komme gjennom. Jeg er en optimist med menneskelig natur. Vi kommer alltid gjennom.

Hvis noen sa til meg, vil du synge på 70, jeg hadde sannsynligvis ikke begått det da. Men innerst inne tror jeg at jeg trodde jeg ville.



Familien vår lever for musikk: Kim og meg selv, min kone og mine barn, mine barnebarn. Musikk er hovedessensen. Jeg hadde ikke en så god stemme som Elvis eller Everlys eller Andy Williams, men jeg er heldig at stemmen min har holdt ut. Du kjemper mot alderen, men bortsett fra at en knirkende kropp og å komme meg ut av sengen er en stor prestasjon, har jeg gjort det bra.

Marty Wilde opptrådte på The Solid Gold Rock 'n' Roll Show

Datter Kim la til om farens sammenbrudd: Jeg følte at alle mine verste mareritt skjedde samtidig. Det som virkelig skremte meg var at vi ikke ville være der på sykehuset. Til min store forundring - fordi pappa og teknologi ikke er bestevenner - klarte han å komme gjennom til meg på FaceTime. Det var rart å se ham i sengen iført en sykehuskjole, men jeg så det nydelige smilet og visste at det kom til å bli bra.

Pappa begynte også å skrive memoarene sine mens han var på sykehus. Og mamma ville sende dem til meg i lange minner. Vi har prøvd å få pappa til å skrive ned dem i mange, mange år, og han har alltid vært for opptatt med å spille golf. Men fordi han ikke hadde en golfklubb i hånden, sendte han en SMS til telefonen. Så nå skriver pappa jevnlig minner om barndommen og hans tidlige karriere og liv og filosofi. Så det er virkelig en fantastisk positiv ting som kommer ut av det.

Livshistorien inkluderer sikkert konsertene hans med bandet The Wildcat på et tidspunkt da han som en av de ledende britiske rock and roll -sangerne, sammen med Tommy Steele og Cliff Richard. Han skrev også hitlåter for datteren Kim som Kids In America og ble tildelt en MBE i 2017 års nyttår.

vulcan bomber avskjedsturné 2015

Marty snakket også om sin vennlige rivalisering med Cliff Richard (bildet) (Bilde: PA)

Apropos hans vennlige rivalisering med Cliff Richard, med paret nesten like gammel, la Marty til: Det var rivalisering i så mye som at hvis jeg kunne få en bedre sang enn ham og slå ham av hitlistene, ville jeg gjerne… men det gjorde jeg aldri.

Hvis jeg kunne få en kartposisjon høyere enn Cliff, ville ingen prøve hardere enn meg for å gjøre det, tro meg. Men som mennesker? Ingen rivalisering. Vi er veldig like på noen måter. Veldig, veldig faktisk i livet. Han hadde også en god bakgrunn, en god familiebakgrunn som holdt ham på nivå. Han var veldig planlagt og har forblitt slik. Han ser sannsynligvis livet sitt som jeg gjør mitt - på slutten av dagen er det en jobb. En godt betalt jobb, og vi er bortskjemt som gale, men det er en jobb.

* Marty Wildes album Running Together blir utgitt i dag (2. oktober), og duetten hans med Kim - 60s World - er ute samme dag som singel. Datter Kim har et Greatest Hits -album neste år. National Album Day, som de er ambassadører av, er 10. oktober.

Se Også: