Siste minutt julegaver for henne 2016: Beste nåværende ideer for den spesielle kvinnen i livet ditt i år

Julegaver

Horoskopet Ditt For I Morgen

Yourlife 01.12.10 Kvinne åpner julegave

Gi henne noe å verdsette denne sesongen



Nedtellingen er nesten over til jul, og presset for å finne ut at all viktig gave til din mor/søster/kone/kjæreste sannsynligvis tynger deg.



Imidlertid trenger det ikke å være smertefullt å starte julehandelen, tråle rundt i den lokale hovedgaten eller kjøpesenteret som slæper en armfull tunge poser. Du trenger bare å vite hva du får.



Selv for de som har forlatt det til siste minutt, er det fortsatt tid til å hente noen av disse gavene i butikken - de fleste store forhandlere tilbyr til og med gaveinnpakning, slik at du sparer ekstra tid.

Sjekk ut våre praktiske gaveguider om gaver til ham, gaver til barn, hemmelig julenisse og til og med julehemmende gaveideer til matelskere.

Fordi det kan være ekstremt stressende å finne den perfekte gaven, har vi samlet et utvalg gaver (for alle prispoeng) nedenfor, og de vil garantert få et smil på ansiktet til en heldig dame etter juledag.



jul

Vil være her inne

geri halliwell garderobefeil

0



Dager

0

Timer

0

minutter

0

Sekunder

meningsmåling

Har du begynt på julehandelen ennå?

4000+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Leppestift , £ 36 Victoria Beckham for Estée Lauder

Victoria Beckham Estee Lauder leppestift

Sangeren som ble designer, gjorde oss alle begeistret da hun kunngjorde sitt samarbeid med luksus sminkemerke tidligere i år - og hun skuffet ikke. Fra eyeliner til leppestifter, unne damen din en skjønnhet du må ha.

Pyjamas i silke , £ 40 BouxAvenue

Boux Avenue Pjs

Selv kvinner som har alt trenger å sove med stil - så det er bare silkepyjamas som vil klare det.

Parfyme , £ 65,50 Molecule01 av Molecule

Molecule 01 Parfyme

Brukeren kan legge merke til en subtil, fløyelsaktig, treaktig tone som vil forsvinne og deretter komme opp igjen etter en stund. Mer enn dette vil hun eller han merke virkningen duften har på andre mennesker, fordi Molecule 01 gir brukeren en udefinerbar tiltrekning.

Kvinner av Slim Aarons bok , £ 55 Oliver Bonas

Slim Aarons: Women book

En nødvendighet for en fotografelskers bokhylle, Slanke Aarons: Kvinner feirer fotografens sentrale tema, kvinner i Hollywood, mote og samfunn.

Kashmir genser , £ 99 Rosie for Autograph hos Marks & Spencer

MS Cashmere Jumper

Nyt en salig søvn i koselig loungewear. Overdådig kashmir ser elegant ut og føles fantastisk myk. Dette nydelig, vintageinspirert nattøy er designet i samarbeid med supermodellen Rosie Huntington-Whiteley.

Notisbok , £ 45 Smythson på Selfridges

Symthsons slagord Notebook

Hvis hun er en listeprodusent eller liker å skrive ned ideene sine, kan du sette i gang fantasien med dette utsøkte lommebok .

Benefit So Tintilating sett , £ 14,50

Få Benefits mest elskede lepp- og kinnflekk og fuktighetsgivende leppepomade i dette eksklusivt gavesett fra ASOS - og det er et kupp på bare £ 14,50.

Braun Face 810 epilator og rensebørste , £ 34,99

Gi gaven av feilfri hud med denne slanke Braun epilator og rensebørste , nå £ 34,99 fra Boots UK.

De utskiftbare hodene tilbyr både presis epilering av selv de fineste hårene og en mild, dyp porerensing med børsten.

Les mer

Gaveguider til jul 2020
Gaver til ham Gaver til henne Gaver til barn Gaver under £ 50

Zoella & apos; Lazy Days & apos; Gavepakke , £ 16

Dette koselige sokker og stearinlys vil være akkurat det legen beordrer på de kalde vinterne nettene etter festlig utblåsning.

Få denne store verdien Zoella gave sett fra high street -kjeden Superdrug.

Dyson hårføner , £ 299

Supersonic, den første Dyson skjønnhetsinnretning noensinne, som lover at den vil revolusjonere hårstileringsregimet ditt

Supersonic, den første Dyson skjønnhetsinnretning noensinne (Bilde: Dyson Hair / Instagram)

Leter du virkelig etter å skvette penger? Vis deretter den du liker, hvor mye du bryr deg med en rimelig Dyson Supersonic hårføner.

Vårt interne skjønnhetsteam sverger til resultatene til tross for den øye-vanningende prislappen og hevder: 'Det er utvilsomt raskere, roligere og enklere å bruke, og jeg har aldri hatt så skinnende, glatt hår fra en DIY blowdry før.

'£ 299 er en vanvittig mengde penger, men igjen, en god hårdag er ganske uvurderlig'.

M&S Teddy i silke og blonder , £ 45

En flott gave til din kone eller kjæreste, dette Rosie for Autograph leken nattøy vil legge til et snev av flørt på dine festlige kvelder.

Antikk Gin -smakssett , £ 44,95

Drinks by the Dram Antique Gin Tasting Set er den perfekte gaven til alle jentene i livet ditt

Gin er alkohol i alle aldre, med denne håndverkeren er den perfekte gaven til enhver som drikker. Kjæresten din kan bruke den til å lage luksuriøse gin og tonics, moren din kan ta den med på neste middagsselskap, og bestemoren din kan drikke den som en kveldsdrink og nyte de tåkete minnene den bringer tilbake for 30 år siden.

Drinker av Dram Antique Gin Tasting Set tilbyr 5 forskjellige smaksflasker fra 1950 til 1970, alle av eksepsjonell kvalitet.

Les mer

Jul 2018
Beste sanger Topp vitser Beste filmer Spor julenissen over himmelen

Se Også: