EastEnders-stjernen Kellie Bright gifter seg med langsiktig kjærlighet i et stjernespekket bryllup

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Linda Carter i Eastenders

Gift liv: Kellie Bright som Linda Carter i Eastenders(Bilde: BBC)



EastEnders-skuespilleren Kellie Bright har giftet seg med sin langsiktige kjærlighet i et stjernespekket bryllup, har Sunday People avslørt.



Såpestjernen, som spiller Linda Carter i suksessen BBC1, knyttet knuten til skuespilleren Paul Stocker i en intim seremoni i den lille grenda Trelill, Cornwall lørdag.



Medstjerne Danny Dyer, som spiller Kellies skjerm ektemann Mick, var til stede ved den gledelige anledningen, det samme var Maddy Hill og Sam Strike, som spiller som barna Nancy og Johnny i såpen.

EastEnders hovedprodusent Dominic Treadwell-Collins var også til stede.

En kilde sa: Kellie er begeistret for endelig å gifte seg med sin langsiktige partner. En gruppe EastEnders -rollebesetninger og mannskap var til stede, inkludert medlemmer av Carter -familien, som hun er veldig nær.



Danny, 36, og partneren Joanne Mas beviste at skuespillerens nylige gjengang med en kvinne han møtte i en bar, ligger virkelig bak dem.

Paret ble sett glade da de tok seg inn i severdighetene i Cornwall før seremonien.



neste helligdag i england

De dukket opp på Rock Hairdressers, sammen med Maddy og Sam, for en gran foran seremonien.

Kellie, 38, og Paul har vært sammen i en årrekke og har en to år gammel sønn.

Paret, som bor i Sør -London, giftet seg i nærheten av den populære badebyen Polzeath, der David Cameron holder ferie med familien.

Kellie og Dyer begynte i EastEnders i november som de nye utleierne til Queen Vic.

Showets sjefer håper de kan ha samme innvirkning som Den og Angie Watts gjorde da de hadde ansvaret for puben til Albert Square.

Se Også: