Ring jordmorens Helen George kunngjør at hun er gravid med en søt støt

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ring til jordmorstjernen Helen George har kunngjort at hun er gravid med baby nummer to.



Den 37 år gamle skuespilleren delte nyheten med Instagram-følgere da hun delte et sommerlig øyeblikk av henne som viste frem sin blomstrende babyhump.



nadia sawalha første ektemann død

'Bakervarer nummer 2. Forfaller i desember,' fortalte Helen sine fans på nettet som snart oversvømmet henne med gratulasjonsmeldinger.



Helen og mannen-og medstjernen-Jack Ashton er allerede foreldre til den tre år gamle datteren Wren Ivy.

Det skuespillende paret spilte hovedrollen sammen på Call the Midwife, med Helen som hadde spilt sykepleier Trixie Franklin siden showet ble sendt første gang i 2012 og Jack spilte prest Tom Hereward.

Paret møttes da de spilte BBC -serien i Sør -Afrika i 2016.



Ryanair streik september 2018

Helen var tidligere gift med skuespilleren Oliver Boot, men de ble skilt i 2015.

Skuespilleren jobbet gjennom hele sitt første svangerskap med Call the Midwife -produsentene som jobbet hardt for å skjule bumpen hennes på settet.



Fortalte Helen Radio Times i 2018: 'Jeg var gravid i serien, så du ser meg litt på tvers av skjermen noen ganger med rare moter, eller jeg setter meg ned mye, eller jeg har på meg mange kapper.

Helen George og mannen hennes Jack Ashton ble forelsket på settet til Call the Midwife (Bilde: Getty)

Det var vanskelig å dekke over det, sa hun, for det var ikke en riktig historie å velge for karakteren også. Det var ikke riktig at Trixie var gravid. Så vi gjorde bare vårt beste for å dekke det opp. Jeg blir bare litt større og brystene mine blir litt større.

nicky byrne leeds united

Helen snakket om hvordan arbeidet hennes med BBC -dramaet forberedte henne på å bli mamma for første gang, og la til: Vi har gjort showet lenge nå, og du tror du vet alt om babyer fordi du er skuespillerinne, og alt om jordmor, og faktisk innser du at du ikke vet noe om det. Det er ganske hardt arbeid.

'Så det har forberedt meg godt.

Helen gjemte sitt første svangerskap på Call the Midwife, hvor hun har plassert sykepleier Trixie Franklin siden 2012 (Bilde: BBC / Nealstreet Productions / Laura Radford)

Baby Wren ankom så tidlig i 2017 at hun var i stand til å delta på Helenes baby shower.

Da Helen kunngjorde sitt andre svangerskap onsdag kveld, var medstjernene hennes til Call the Midwife blant dem som delte sine beste ønsker.

phillipa coan jude lov

Skuespiller Cliff Parisi, som også spilte hovedrollen i EastEnders, skrev 'Gratulerer' etterfulgt av en rekke applaus -emojier.

Se Også: