Margaret Thatcher kjente den pedofile Tory syke hemmeligheten, men sikret ham likevel en ridderskap

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Margaret Thatcher, Peter Morrison (over), Leon Brittan (under)

Margaret Thatcher anbefalte Peter Morrison (øverst til høyre) og Leon Brittan for ridderskap



Margaret Thatcher sikret seg en ridderskap for en topp Tory til tross for at hun ble advart om påstander om at han hadde holdt sexfester med gutter under alder.



Fru Thatchers tidligere politivakt sier at han ga 1986 beskyldninger om Peter Morrison videre til Tory -statsministeren.



Tidligere nestleder i partiet Morrison er nå allment mistenkt for å være en pervers sex av barn.

Bare fire år etter advarselen anbefalte fru Thatcher personlig Morrison som ridder.

Dokumenter innhentet under informasjonsfrihet viser at hun la ham frem til å bli sir i desember 1990, dager etter at hun trakk seg som statsminister.



Æren ble tildelt Morrison av dronningen på Buckingham Palace i februar 1991.

Sunday People Margaret Thatcher-overgrep mot barnemishandling

Hun visste: Hvordan folket rapporterte anklager mot Margaret Thatcher i fjor



Labour -parlamentsmedlem Simon Danczuk, som avslørte Sir Cyril Smith -pedofilskandalen, sa i dag: Det som har blitt smertefullt åpenbart er at folk i toppen av regjeringen lukket øynene for forferdelige seksuelle overgrep fra politikerne.

Jeg har møtt noen som påstår at han ble voldtatt av Morrison, og det er utbredt sinne og vantro over at noen som ham kunne vært beskyttet av statsministeren den gangen.

Andre papirer avslører at Thatcher også anbefalte et ridderskap for tidligere Tory -hjemmesekretær Leon Brittan i 1989.

I fjor avslørte Sunday People hvordan fru Thatcher hadde advart en seniorminister om å rydde opp i din seksuelle handling etter å ha blitt advart om hans lyst til unge gutter på et møte på høyt nivå med sikkerhetstjenesten MI5 og politiet.

Margaret Thatcher med Jimmy Savile

Gamle venner: Margaret Thatcher med den pedofile DJen Jimmy Savile i 1989 (Bilde: PA)

Krav om overgrep mot barn mot Brittan, som døde for fire måneder siden i en alder av 75 år, etterforskes for tiden av politiet som en del av en større undersøkelse av påståtte VIP -pedofiler.

olivia kjendiser går dating

Avsløringen om Morrison kommer etter fordømmende avsløringer om Thatchers kunnskap om anklager om overgrep mot liberale parlamentsmedlem Cyril Smith og DJ Jimmy Savile, som begge ble slått til ridder.

Morrison, som døde 51 år gammel i 1995 av et hjerteinfarkt, var en av fru Thatchers trofaste støttespillere og en av de første Tories som oppfordret henne til å stå for ledelse.

PMs livvakt, tidligere detektivinspektør Barry Strevens, sier at han ga 1986 krav om MP for Chester til fru Thatcher og hennes private sekretær Archie Hamilton.

Peter Morrison konservative parlamentsmedlem for City Of Chester

Barnemishandler: Tidligere Tory -parlamentsmedlem for Chester Peter Morrison

Han sier at han fortalte dem at en offiser i Chester hadde advart ham om rykter om gutter under alder som deltok på sexfester i et hus som eies av Morrison.

Strevens, 71, sa: Archie tok notater og de takket meg.

Hamilton, 73, sier at han husket at betjenten hadde vært i Downing Street, men ikke husket at det var nevnt gutter under alder.

Han sa: Hun lyttet til det han sa, og det var det. Det var bare en fest.

Morrison, parlamentsmedlem for Chester fra 1974 til 1992, har også vært involvert i skandalen mot overgrep mot barn på omsorgsboliger i Nord-Wales.

Se Også: