Ting å gjøre nyttårsaften 2017: Beste NYE -arrangementer, fester og fyrverkeri i London og over hele Storbritannia

Storbritannia Og Irland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ønsker du å ringe i 2018 med stil? Vel, du blir bortskjemt med glamorøse nyttårsfester over hele Storbritannia, fra blendende fyrverkeri til uforglemmelige hendelser.



NYE faller på en søndag kveld i år, men da mandagen er en britisk helligdag, trenger du ikke å dra deg ut av sengen for å jobbe dagen etter - den perfekte unnskyldningen for å holde festligheter i god tid over midnatt!



For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av den siste natten i 2017 har vi laget den ultimate guiden til de beste nyttårsfestene, begivenhetene og fyrverkeri rundt om i landet.



Vi har til og med innside tips og anbefalinger, så uansett hvor du er i Storbritannia, kan du søke etter noen av de beste arrangementene du ikke bør gå glipp av.

Les mer

Nytt år 2019
Nyttårsfestidéer NYE -arrangementer og fyrverkeri Gratis NYE ​​takeaway Beste champagne

London

London kan ha rykte på seg for å være dyrt, men Victoria's Greenwood har gratis inngang på natten! (Selv om du vil sikre deg inngang, kan du få avanserte billetter for £ 10 inkludert en gratis drink).



Vil du kanalisere ditt indre barn? Drar mot Ballie Ballerson . Baren, som har en ballgrop, kaster en NY bonanza komplett med en parade av stjerneskudd og gratis champagne fra sin 15-liters flaske, alt mens DJ-er spiller en blanding av house og disco.

For de som vil se fyrverkeriet OG feste natten bort, Madison arrangerer en fest i Las Vegas-tema , og kan skryte av et strålende tak med enestående utsikt over skyline og fyrverkeri.



Eller for noe like glamorøst, gå tilbake i tid til 1920 -årene på Hester's Hideout for en fancy kjole kveld, der £ 25 billetter får du en dekadent cocktail, pluss et glass boblende ved midnatt.

Hvis du fortsatt føler deg festlig, Winterland London vil være vertskap for en spektakulær nyttårsaften, med deilige 2-4-1 cocktailer fra 20.00 og fremover og en iskald vodka-luge for å sette gjestene i feststemning. Early bird -billetter starter fra £ 50 og inkluderer BYOB, et glass mulled cider ved ankomst, en hovedrett og en tilbehør fra Jimmy's Lodge.

I mellomtiden, bare et steinkast fra London, tilbyr Surrey rikelig med flotte ting å gjøre på nyttårsaften fra herregårdsfester til imponerende fyrverkeri.

Selv om billettene til hovedfyrverkeriet er utsolgt, er det fortsatt mange flotte utsiktspunkter over hele byen for å få med deg skjermen - sjekk ut DesignMyNights anbefalinger her .

(Bilde: Anatolia)

Edinburgh

En av de mest berømte nyttårsfeiringene rundt om i verden, Edinburghs Hogmanay lover mye underholdning og uforglemmelige øyeblikk fra Fakkeltog til gatefest , så vel som konsertene i hagen ( i årets oppstilling inkluderer Rag & n & apos; Bone man ) og a Ceilidh å ønske velkommen på nyåret .

Det er fortsatt billetter tilgjengelig til gatefesten med priser fra 26 £, og det lover å bli nok en uforglemmelig kveld.

Det blir tre scener med forestillinger fra slike som Human League og Huey Morgan, i tillegg til mye mer levende musikk, DJ -er, gateunderholdning og selvfølgelig det ultimate fyrverkeri.

Det er også fortsatt et begrenset antall fakler og armbånd for Torchlight Procession tilgjengelig, men disse forventes å bli utsolgt raskt når den siste nedtellingen til NYE begynner.

Hvis du er på vei ned til den skotske hovedstaden for NYE, kan du sjekke byguiden vår med tips om alt fra de beste restaurantene til severdighetene du ikke vil gå glipp av.

Birmingham

Forvent glitter og glamour på toppen Birmingham nyttårsaften hvor du finner alt fra disco -fester fra 70 -tallet til fancy dress -arrangementer og til og med orkesterklassikere - og det er til og med gratis nyttårsaftener for de som har et stramt budsjett etter jul.

2019 strengt tatt opp

I mellomtiden for store festdyr er det mange flotte klubbkvelder og arrangementer for å se 2017 - og mens billettene blir utsolgt fort, er det fortsatt noen ledige hvis du ikke har lagt noen planer ennå.

Når det gjelder de beste stedene å se fyrverkeriet? Sjekk ut en rekke betalte og gratis alternativer her .

Liverpool

Enten du er ute etter en elegant kveld på en gallamiddag eller håper å treffe Liverpools største barer og klubber med andre festspillere, har Liverpool noe for enhver smak.

Det er til og med en foodie-begivenhet der all-inclusive-billetten gir deg tilgang til håndlagde pizzaer med hjemmelaget skorpe, hjemmelagde chips og kanapeer.

For ikke å snakke om de utallige barene som tilbyr spesialtilbud, inkludert gratis cocktailer ved ankomst.

Få alle detaljer på beste NYE -arrangementer i Liverpool , uansett budsjett - inkludert de beste stedene å se fyrverkeriet på.

Les mer

Julefestguide
Festlig spikerinspirasjon Festkjoler Tips og triks om skjønnhetsforberedelse Makeup-ideer

Nottingham

For en vri på tradisjonelle NYE -fester, gå til The Southbank City Bar for deres Bamalamasingsong! Nyttårsaften Spesialfest, der et liveband vil spille sanger alle kjenner - men det er ingen sanger, så publikum synger! I utgangspunktet en felles singalong. Billetter starter fra £ 15 per person .

Eller hvis du har lyst på mer en komediekveld, da dette arrangementet på Glee Club med fire komikere kan bare være billetten.

Når det gjelder fyrverkeri, vil Nottingham Castle arrangere en feiring med gratis inngang, musikk og matboder som starter klokken 20.00 - men det er en begrenset kapasitet på 2500 mennesker, så det er etter førstemann til mølla -prinsippet.

(Bilde: Getty Images Europe)

Wales

Cardiff er et ideelt sted hvis du håper å nyte en kveld ute med hele familien - inkludert barn.

De Walisisk hovedstad Winter Wonderland vil være hovedknutepunktet for den store begivenheten og vil være vert for et fyrverkeri ved midnatt, så det er vel verdt et besøk, men det er mange andre strålende familievennlige arrangementer vekk fra folkemengdene.

Hvis du vil gå helt ut, gå til Celtic Manor's Venetian Masquerade Ball, i spillestedets ikoniske Caernarfon Ballroom.

Gjestene vil bli spandert til en overdådig femretters middag med vin mens karikaturister og ballongmodellører sørger for underholdning, før et blendende show og selvfølgelig en sjanse til å danse hele natten. Få fullstendig informasjon her .

Cardiff Winter Wonderland (Bilde: HUW JOHN, CARDIFF)

Bristol

Bristol er kjent for sine avslappede barer og uanstrengt kul stemning, og lever opp til sitt rykte på NYE. Besøk den ikoniske Colston Hall, hvor festen vil ha soul, funk, jazz og disco - alt frontet av BBC Radio 6s Craig Charles. Billetter starter fra £ 35 .

Leter du etter noe mer lavmælt, eller håper du kan kle deg ut i stilen? Da kan det være lurt å gå til en av disse strålende NYE -hendelser i Bristol - men med billetter som selges fort, må du kanskje bestille snart!

(Bilde: Anatolia)

Manchester

Manchester er kjent for sine store og ekstravagante fester - og du trenger ikke nødvendigvis å bryte banken for å få en uforglemmelig kveld.

Sjekk ut denne praktiske guiden til største og beste fester, arrangementer og kvelder for inspirasjon som passer til ethvert budsjett.

Håper du å fange fyrverkeriet? Bli med i mengden av festmenn i sentrum på Albert Square hvor det meste av handlingen vil finne sted.

Les mer

fugler av en fjær lesley
Jul ting å gjøre
De beste juledagene i nærheten av meg Beste britiske skøytebaner Beste pantos og show nær meg Besøk Coca-Cola Christmas truck tour

Cornwall

Hvis du tilbringer høytiden ved kysten, er det mange familievennlige arrangementer eller voksne fester på en av årets største netter.

Sjekk toppen 31 NYE -fester i Cornwall her for litt inspirasjon. Vi har også en praktisk guide for å få mest mulig ut av ferien, inkludert ideer hvis du blir fanget i regnværet.

Stoke

I Stoke for NYE? Da trenger du ikke bekymre deg for ting du skal gjøre. Fra 23.00 til 12.30 ringer et gratis fyrverkeri ekstravaganza på nyåret. Det vil bli holdt på Market Square ved klokketårnet.

Det er ikke alt. Hvis du er på utkikk etter en fest, kan du gå til The Exchange. Fra 21.00 til 03.00 (siste inngang 23.00) kan fans av house -musikk danse til lydene til Marvin Lambert, Aztec, Mark Ledgar og mer.

Sjekk ut mer ting å gjøre i Stoke for NYE .

Se Også: