Krispy Kreme 'endrer navn i Storbritannia' fordi briter ikke kan uttale det riktig

Forretningsnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Donutbutikk Krispy Kreme sier at den må bytte navn i Storbritannia 14 år etter at den ble lansert her fordi britene har problemer med å uttale det.



Forvirringen skaper også problemer når folk kommer til å merke merkevaren på sosiale medier ettersom de ikke vet hvordan de skal stave riktig.



Fra i dag vil butikker i Storbritannia bli kjent som & apos; Krispy Cream & apos; for å unngå at briter ikke vet om de skal uttale & apos; Kreme & apos; som & apos; krem ​​& apos; eller den mer fransk-klingende & apos; crème & apos ;.



Men uttalen av merkevaren er ikke det eneste problemet for det tidligere Krispy Kreme Ltd.

Siden 2015 har det vært over 30 000 uavhengige merkede innlegg på sosiale medier som stavet Krispy Kreme feil.

Selskapet sa etter 'mye omtanke' at Krispy Kreme har tatt beslutningen om å merke merkevaren i Storbritannia og ta avstand fra den britiske franchisen fra sin amerikanske motpart.



(Bilde: Krispy Cream)

Selvfølgelig er det alltid en sjanse for at det kan være en aprilsnarr - men de vil kunngjøre det altfor tidlig hvis så er tilfelle, og det ville være fryktelig urettferdig for kundene å gjøre en aprilsnarr i mars.



Charlotte Roberts, markedssjef kommenterte: Selskapets ommerke er en strategisk beslutning som er tatt som en erkjennelse om at våre britiske kunder har slitt med uttalen av ‘Kreme’ (sagt ‘krem’) siden vi ble lansert i Storbritannia i 2003.

'Vi håper at nytt merke vil løse enhver forvirring om både uttalen og stavemåten for navnet til kundene våre.

Vi vil forsikre våre lojale fans om at kvaliteten på smultringene våre vil forbli av høyeste standard og i tråd med originaloppskriften som grunnleggeren Vernon Rudolph gjorde berømt for nesten 80 år siden.

Krispy Kreme lanserer ny smultring

Visste du hvordan man uttaler Krispy Kreme? (Bilde: Getty)

Med den originale varemerket bowtie -logoen, begynner Krispy Cream UK å lansere den nye merkevaren umiddelbart til sine britiske butikker.

Shannon Corner-butikken, med base i Sør-London, var den første i Storbritannia som implementerte endringen med et komplett nytt merke og rullet ut av nye smultringkasser tilgjengelig fra i dag.

Det vil være en overgangsperiode mens ny merkevare aktiveres i de resterende 90 butikkene og 700 skapene i detaljhandelspartnere.

Se Også: