Desembers store Premium Bond -vinnere kåret - inkludert to nye millionærer

Premium -Obligasjoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kunder kan sjekke om de har vunnet Premium Bond -gevinster på nsandi.com prizechecker -appen(Bilde: NS&I)



For to heldige vinnere kan julen bli litt mer spesiell i år, til tross for begrensningene etter at de ble fortalt at de har vunnet 1 million pund i premietrekkingen i Premium Bonds i desember.



Den første jackpotten gikk til en kvinne fra Manchester og hentet en kul 1 million pund med Bond 398MV229074.



Hun kjøpte bare den vinnende obligasjonsobligasjonen i juni i år og har totalt 30 010 pund investert i Premium -obligasjoner.

September sin andre million-pund premie gikk til en kvinne fra South Gloucestershire. Hennes vinnende Bond (263SP726460) ble kjøpt i januar 2016 - hun er den åttende personen fra Gloucestershire som vant toppremien.

hva betyr 5555 åndelig

Totalt ble det delt ut mer enn 2.868.182 premier til en verdi av £ 82,460,250, sa NS&I.



betydningen av tallet 911

Det var 98.952.302.605 kvalifiserte obligasjoner for trekningen (Bilde: Getty)

Siden den første trekningen i juni 1957 har ERNIE trukket 507 millioner premier med en samlet verdi på 21,3 milliarder pund - men hvordan de ankommer har endret seg gjennom årene.



Og en av de største endringene skjer nå.

NS&I detaljhandelsdirektør Jill Waters sa i forrige måned: 'En del av den evige magien til Premium Bonds er den sjansen til å bli overrasket og glad hver måned, og våre to vinnere vil vite mer enn noen andre hvor flott det kan føles.

Premium -obligasjoner fortsetter å utvikle seg, og fra premietrekningen i desember begynner vi å fase ut gevinstoptioner.

donere en testikkel uk

'Kunder bør gi banken og kontaktdetaljene sine NS&I slik at de kan motta premiene sine raskere, enklere og mer sikkert.

Slik finner du ut om du er en vinner

Det vil markere et glimt av gode nyheter midt i alt kaoset (Bilde: Getty)

Kunder kan sjekke om de har vunnet på nsandi.com prisjekker og premiesjekker -app fra eller til og med spør Alexa.

Kunder vil kreve sitt Premium Bonds -innehavers nummer for å se om de har vunnet.

De som har valgt å få utbetalt premier til bankkontoen sin, eller få reinvesterte premiene sine, vil bli informert om de har vunnet via e -post eller tekstmelding og kan sjekke online premiekontrollen på nsandi.com eller NS&I premiekontrollapp for å se verdien av premien.

Kunder som fortsatt mottar warrants, vil motta varsel via posten.

tårnbro i glass gangvei

Finn glemte Premium Bond -premier

Premieobligasjoner vil ikke lenger bli sendt ut som sjekker under nye planer

National Savings and Investments, som driver premieobligasjoner, avslørte at det nå er mer enn £ 64 millioner verdier av premier som ikke kreves fra premiumobligasjoner og venter på at folk skal ta seg en bank.

Du kan finne ut om noen av Premium -obligasjonene dine er vinnere ved å laste ned premiejekker -appen fra App Store eller Google Play, eller besøk premiekontrollen på nsandi.com .

Kunder administrerer obligasjonene sine online på nsandi.com og på telefon.

bare idioter og hester usett episode

For øyeblikket er oddsen for at en obligasjon vinner hver måned 34 500 til 1, og de aller fleste premiene er på 25 pund. Det fungerer som en premiefondssats på 1%.

Kunder kan velge å få premiene sine utbetalt rett til bankkontoen sin, eller å få dem automatisk reinvestert på en ny Premium Bonds -konto, hvis deres totale beholdning er under maksimumsgrensen på £ 50 000.

Andre måter å øke besparelsene på

TIL Premium obligasjon kan appellere til de som liker spenningen i å vente på å finne ut om de har vunnet, men hvis du er en treg og stabil sparer, er det mer pålitelige måter å vokse pengene dine på.

Her er vår guide for å øke kontantene dine ved å finne bedre besparelser, enten det er gjennom en tradisjonell ISA eller peer-to-peer-utlån.

Vi har også tips om hvordan du finner den beste kontant -ISAen, og 3 måter å finne deg bedre sparepriser.

Hvis du ikke har noe imot å satse, men som vil ha litt mer kontroll, kan du finne ISA -aksjer givende - finn ut mer her.

Se Også: