iPad Pro 2021 utgivelsesdato, pris og hvor du kan forhåndsbestille

Eple

Den nye iPad Pro 2021 er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå i enten 11 tommer eller 12,9 tommer størrelser

Den nye iPad Pro 2021 er tilgjengelig for forhåndsbestilling nå i enten 11 tommer eller 12,9 tommer størrelserDenne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer


Det er offisielt, den nye Apple iPad Pro slippes 21. mai 2021 , og begge modellene er tilgjengelige for forhåndsbestilling nå.Shoppere kan velge mellom to størrelser for den nye iPad Pro 2021-en 11-tommers modell eller en større 12,9-tommers modell hvis du går helt på tvers.


Apples administrerende direktør Tim Cook lanserte de nye enhetene og produktene i live -arrangementet forrige måned. Fans ble ertet med detaljer om den nye iPad Pro, inkludert at nettbrettet har hatt noen store oppgraderinger, hvor den største var inkluderingen av M1 -brikken, som først ble sett i Apples siste MacBooks.

Tillegget av den Apple-designet M1-brikken gir et enormt sprang i ytelse, noe som gjør iPad Pro til den raskeste enheten i sitt slag. IPadene vil også inneholde flere porter for tilkobling av skjermer og 5G -tilkobling, og er rettet mot brukere som liker å lage innhold når du er på farten.Den nye 12,9 -tommers iPad har mini -LED -teknologi for XDR -kvalitet - perfekt for streaming av dine favoritt Netflix -programmer mens du er på farten.

Liker du å lese om nye produkter og pengebesparende tilbud? Registrer deg på NEWSAM Money for oppdateringer om alle de nyeste produktlanseringene og shoppingtilbudene her.


Utgivelsesdato og pris for iPad Pro 2021

De nye modellene inkluderer Apples M1 -chic, noe som gjør den til den raskeste tabletten ennå

De nye modellene inkluderer Apples M1 -chic, noe som gjør den til den raskeste tabletten ennå

Kunder kan velge mellom iPad Pro 11 tommer eller iPad 12,9 tommer, og du kan forhåndsbestille både nå eller vente på den offisielle utgivelsesdatoen 21. mai 2021. Prisen starter fra £ 749 for iPad Pro 11 tommer, og fra £ 999 for 12,9 tommers iPad.

Hvor kan du forhåndsbestille iPad Pro 2021

Hvis du ikke kan vente med å få tak i den nyeste iPad Pro 2021, kan begge modellene forhåndsbestilles nå fra store forhandlere:

IPad Pro starter fra bare £ 20 per måned med 2 GB gratis data hver måned i et år på Sky Mobile Bytt 36 -plan .

iPad Pro 2021 spesifikasjoner:

De nye Pro -modellene ser ikke bare bra ut, men er fullpakket med nye spesifikasjoner, inkludert M1 -brikken, noe som gjør den til den raskeste iPad noensinne, og potensielt en av de beste nettbrettene på markedet.

M1 -brikken tilbyr 50% raskere CPU -ytelse i forhold til iPad Pro 2020s A12Z Bionic -prosessor, og 40% bedre grafikkytelse over det samme nettbrettet.

Hvis du ønsker å lagre disse minnene etter låsing, får du 8 GB RAM med modeller med 128 GB, 256 GB eller 512 GB lagringsplass, mens modeller med 1 TB og 2 TB har 16 GB RAM.

Har 5G -tilkobling, M1 -brikke og 8 GB RAM

Har 5G -tilkobling, M1 -brikke og 8 GB RAM

Det er også en Thunderbolt -port på den nye iPad Pro. Det betyr at du kan koble en rekke nye gadgets til iPad-en din med støtte for opptil 10 Gbps Ethernet og annet høytytende tilbehør, for eksempel eksterne skjermer og rask ekstern lagring.

Du kan si farvel til dårlig forbindelse, som det også er 5G tilkobling på den nye iPad Pro, noe som betyr at du kan koble deg til neste generasjons internett hvis du har en kompatibel tjeneste - nå hvis det ikke er nok til å overtale deg til å kjøpe det, vet vi ikke hva det er.

Apple har ikke avslørt noe nytt tilbehør til iPad Pro 2021, og i stedet vil det bruke lignende tilbehør til det vi har sett på tidligere produkter som Magic Keyboard og Apple Pencil - selv om tastaturet vil være tilgjengelig i en ny hvit farge.

Takket være den ekstra tykkelsen vil du ikke kunne bruke eldre Magic Keyboards på 12,9 -tommers iPad Pro, men vil kunne bruke tidligere generasjoner Magic Keyboard på 11 Pro.

Hvis du ikke ønsker å plaske ut på et helt nytt nettbrett, er det mange troverdige tilbud på eldre modeller inkludert iPad 12,9 tommers Pro 2020 , 10,9 tommers Air 2020 og Apple iPad Mini .