Politiet kommer med sterk advarsel til alle som tenker på ulovlig streaming av Joshua v Parker -kampen denne helgen

Pirat Bukt

Horoskopet Ditt For I Morgen

Anthony Joshua vender mot New Zealands Joseph Parker(Bilde: AFP/Getty)



City of London Police Intellectual Property Crime Unit (PIPCU) har utstedt en sterk advarsel til alle som kan tenke seg å unngå betalinger for helgens samlingsboksing.



Sammen med Federation Against Copyright Theft (FACT), råder politiet boksefans om at ulovlig streaming er mot loven.



Det forventes at tusenvis av kampfans bruker programvare som Kodi eller Mobdro for å se Anthony Joshua ta imot Joseph Parker lørdag kveld.

hvor bor ed sheeran

Parker, 26, legger WBO -beltet på linjen mens Joshua, 28, forsvarer WBA- og IBF -titlene sine på Cardiff's Principality Stadium.

Joseph Parker (Bilde: AFP)



Kampen sendes direkte på Sky Box Office og vil koste £ 19,95 for online- og fjernkontrollbestillinger. Etter fredag ​​vil det gå opp til £ 24,95 for telefonbestillinger.

Mange kan bestemme seg for å se gjennom en av de forskjellige ulovlige bekkene som er gjort tilgjengelig på internett.



Enten det er en omstrømning på sosiale medier, et piratkopieringsnettsted eller bruk av en enhet, boks eller pinne som er koblet til TV-en din, er det ulovlig å unngå at den offisielle leverandøren får tilgang til kampen, sier Kieron Sharp, administrerende direktør i FACT.

skoleuniformstipend 2019

FACT er ledende i kampen mot digital piratkopiering og samarbeid med PIPCU og industrien for å slå ned på ulovlig streaming og å holde de som står bak dem ansvarlige for sine handlinger.

Joseph Parker under medietreningen (Bilde: PA)

Det blir vanskeligere og vanskeligere å se ulovlig live sport, og derfor bør boksefans være klar over at hvis de planla å se kampen på denne måten, bryter de loven.

Detektivinspektør Nick Court fra City of London Police's Intellectual Property Crime Unit sa: Anthony Joshua -kampen er bare én av mange høyt profilerte sportsbegivenheter hvert år, men ikke la din iver etter å stille inn få deg til å begå en forbrytelse.

Ved å bruke ulovlige streaming -sider kan du åpne deg for flere farer; Noen set-top-bokser gjennomgår ikke strenge elektriske tester og risikerer derfor å ta fyr eller gi elektriske sjokk.

Ved å bruke legitime leverandører kan denne risikoen lett unngås. Se det live, se det lovlig.

wickes nyttår åpningstider

I fjor ble Yusuf Mohammed fra Bristol dømt til å betale saksomkostninger på over 16 000 pund og å avsløre detaljer om pengene han tjente og folk han samarbeidet med for å strømme Sky Sports-innhold ulovlig online.

I tillegg til kostnadene måtte Mohammed betale Sky erstatning.

En annen person ble også dømt til å betale betydelige saksomkostninger for å dele Joshua vs Klitschko -kampen på Facebook.

Se Også: