Eier av TSB bank sier at den 'vurderer alternativer' blant planer om å stenge 164 filialer

Transportsikkerhetsstyret I Canada

Horoskopet Ditt For I Morgen

Långiveren signerte nylig en ny avtale med den amerikanske datagiganten IBM for å håndtere sine tekniske problemer(Bilde: Bloomberg)



Eieren av TSB har sagt at den vurderer alternativer for banken etter at den avlyste en planlagt fusjon med rivaliserende BBVA tidligere denne måneden.



Den spanske långiveren Sabadell - som kjøpte den britiske banken etter at den ble skilt fra Lloyds i 2013 - var i forhandlinger om å slå seg sammen med BBVA bank for fjorten dager siden, men den klarte ikke å bli enige om en pris.



breaking bad film utgivelsesdato uk

Sabadell sa at det nå ville søke etter 'strategiske alternativer for å skape verdi med hensyn til konsernets internasjonale eiendeler, inkludert TSB'.

TSB sa at det hadde et godt momentum i forretningsveksten etter å ha signert en avtale med det amerikanske IT -firmaet IBM om å drive nettbanken, etter en rekke høyprofilerte tekniske feil.

Det kom etter at banken tapte 330 millioner pund i april 2018, etter at en IT -feil etterlot 1,9 millioner mennesker uten tilgang til penger.



Kundene hadde blitt flyttet til et nytt internt system, men en undersøkelse fant at det ikke var testet ordentlig før de ble sendt.

belgisk helseminister

Banken ble rammet av en stor bankfeil i april 2018 (Bilde: PA)



TSB var eid av Lloyds Banking Group til det ble uavhengig i 2013 da Lloyds mottok en statlig redning etter finanskrisen.

Sabadell kjøpte banken to år senere for 1,7 milliarder pund.

I september i år sa TSB at de ville stenge 164 av sine filialer og kutte 960 arbeidsplasser, og skylden på 'et betydelig skifte i kundeadferd' på grunn av en økning i nettbank.

Långiveren sa at 848 ansatte forventet å gå til konsultasjon på bakgrunn av avgjørelsen.

Debbie Crosbie, administrerende direktør i TSB, sa: 'Å stenge noen av våre filialer er aldri en enkel beslutning, men kundene våre banker annerledes - med et markert skifte til digital bankvirksomhet.

verne troyer sex tape

'Vi omformer vår virksomhet for å transformere kundeopplevelsen og sette oss opp for fremtiden. Dette betyr å ha den rette balansen mellom filialer på high street og våre digitale plattformer, slik at vi kan tilby den aller beste opplevelsen for våre personlige og bedriftskunder over hele Storbritannia.

I løpet av de siste 10 årene har TSB kuttet nettverket fra 631 filialer til bare 454. I den siste kunngjøringen vil totalt antall synke til 290.

Se Også: