V festival 2017: Full line-up, forestillingsplan, kart, værmelding og hvordan du får billetter

V -Festivalen

Horoskopet Ditt For I Morgen

Gleder du deg til V Festival i år? Oss også.



V Festival 2017 har bekreftet noen store navn på to steder, Chelmsford og Staffordshire, med Jay-Z og Pink begge som overskrift. V festival har også opparbeidet seg et enormt rykte for noen av de største forestillingene i pop de siste årene.



Hvis du er en av haugene med lojale festivalfans som drar nedover til helgen, vil du sørge for at du har alt på ett sted og godt forberedt på moroa som venter deg.



Få mest mulig ut av festivalopplevelsen din med litt planlegging (Bilde: AFP)

    Når er V Festival 2017?

    V Festival er på fra 19. og 20. august.

    Hvordan kan jeg få billetter for 2017?

    Du kan få billetter til V Festival fra Ticketmaster . Det er dag og helg billetter tilgjengelig, samt oppgraderinger til VIP og bobil passerer.



    beste hår rettetang for afro hår

    Kjøp billetter til V Festival her .

    Hvem opptrer på V Festival 2017?

    V Festivals utvalg ser enormt ut med globale megastjerner Pink og Jay-Z begge bekreftet.



    Spille sammen med overskriftene vil være Craig David, Jess Glynne, George Ezra, Madness, Ellie Goulding, Stormzy, Emeli Sande, Jason Derulo og Clean Bandit.

    Jay Z skal på kurs V i år (Bilde: Getty)

    hva betyr 696

    Pink blir også hovedturnering på V Festival (Bilde: WireImage)

    Det vil også være en rekke danstelt med internasjonale internasjonale DJ -er og komedietelt med Joel Dommett, Joe Lycett og gamle favoritter som Lee Nelson.

    Oppleggsplan

    Hele fremføringsplanen er tilgjengelig på V Festival -appen, som er tilgjengelig på IOS og.

    Du kan også sjekke nyheter og sladder bak kulissene, tilbud på stedet, navigere rundt på siden med festivalkartet og planlegge timeplanen din med den innebygde dagboken.

    I tillegg kan du sørge for at du ikke går glipp av favorittbandet ditt med push -varslene.

    Hva er værmeldingen?

    For øyeblikket er været temperamentsfullt med byger og solskift fra dag til dag.

    17 år gammel gutt

    Du finner den mest oppdaterte værmeldingen på Met Office & s V Festival -sider her.

    Reiseinformasjon

    Hvis du reiser med bil, tog eller buss, kan du lese videre for detaljer du trenger å vite før du drar.

    Bil

    Hvis du reiser med bil, er det offisielle parkeringsplasser hvor du trygt kan la bilen stå. Parkeringsplasser koster £ 20 hvis du ankommer på fredag ​​og £ 10 for ankomst på lørdag eller søndag (bare for biler). Du betaler ved ankomst, så sørg for at du bærer kontanter.

    kvinne fast i avløp

    Tog

    Den mest praktiske stasjonen å reise til er Chelmsford Rail Station for Hylands Park og Stafford Rail Station for Weston Park. Begge har transport mellom togstasjonen og parkene.

    Det er transport fra disse stasjonene levert av National Express og rutetabeller finner du på offisielt nettsted for V -festivalen .

    For den beste prisen på togpriser kan du bestille på forhånd via bookingnettsteder som Expedia -tog , Trainline eller Virgin Trains nettsteder.

    Du finner offisiell reiseinformasjon via V Festivalens nettsted .

    Les mer

    Festivalmote
    Beste festivalmote trender Hva du skal ha på en festival Mountain Warehouse festivalområde Få festivalens skjønnhetsartikler gratis

    Den ultimate festivalhandlelisten:

    Har du kjøpt støvlene dine i sommer ennå?

    • Telt - Første ting først, du trenger et telt og et greit telt. Tenk ikke engang på å ikke ta en. Det er for øyeblikket 28% rabatt på dette firemannstelt fra Go Outdoors , noe som gjør det til en rimelig £ 25. Du kan imidlertid finne andre kvalitetsbudsjettalternativer fra Argus og Amazon .
    • Sovepose - Sannsynligvis den viktigste delen å pakke. Dette sovepose fra Decathlon er perfekt for å holde varmen på kjølige sommerkvelder - og det er en stjele til £ 5,99.
    • Wellies - de er et absolutt must for enhver britisk festival. Dette svart par Karrimor -gummistøvler fra M og M Direct for £ 14,99 er halv pris, så du kan ha kvalitetsstøvler som holder føttene tørre for en brøkdel av prisen.
    • Regn mac - Hold deg tørr når regnet uunngåelig slår til. Boohoo.com har menns regnmaskiner fra £ 10 og kvinners regnmaskiner fra £ 6, mens ASOS har et bredt utvalg av festival rain macs fra £ 12.
    • Bærbar lader - Den Raw Power lader , £ 24, er kanskje ikke den billigste, men for et par ekstra kilo har du nok juice til minst seks fulle ladninger av de fleste smarttelefoner.

    Se Også: