Eggheads 'CJ de Mooi gifter seg med partner etter tilståelse av sjokkmorder

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eggheads -stjernen CJ de Mooi giftet seg med sin partner på 18 år, Andrew, ved Cardiff Register Office

Det var en lykkelig dag(Bilde: BBC / Twitter)



Eggheads & apos; CJ de Mooi har giftet seg med sin partner i 18 år - uker etter at han bekjente frykten for at han en gang hadde drept en mann.



TV -personligheten, som har dukket opp på BBC -quizprogrammet siden 2003, giftet seg med sin partner Andrew på Cardiff Register Office mandag, melder Wales Online .



Uformelt kledd i jeans og svart jakke, hadde det lykkelige paret store smil da de poserte for et bilde med ekteskapsattesten.

45 år gamle CJ sa i en video som han la ut på Twitter: Det har vært en fantastisk dag. Jeg vil bare si tusen takk til alle som har kommet med sine fantastiske ønsker og hyggelige ord om bryllupet vårt.

Eggheads -stjernen CJ de Mooi giftet seg med sin partner på 18 år, Andrew, ved Cardiff Register Office

Det nygifte strålte begge (Bilde: Twitter / cjdmooi)



Og selv om vi har vært sammen i 18 år, drar jeg nå til London for å tilbringe min første natt med mannen min.

Tusen takk og god natt.



I går kveld likte det nygifte en fantastisk 14 -retters middag som varte i fire timer på Restaurant James Sommerin i Penarth.

Eggheads -stjernen CJ de Mooi giftet seg med sin partner på 18 år, Andrew, ved Cardiff Register Office

De holdt fansen i løypa (Bilde: Twitter / cjdmooi)

CJ publiserte sin første fototweet av Andrew noensinne: Takk til @JSommerin for vår fantastiske 4 -timers 14 -retters middag! Etter min ydmyke mening er han den beste kokken i Storbritannia.

Og ved 11 -tiden hadde de offisielt blitt et ektepar, og velønskere tok til sosiale medier for å legge igjen meldinger til de nygifte.

En bruker sa: Jeg håper virkelig du får en nydelig dag i morgen. Måtte det være en perfekt start på resten av livet ditt sammen!

Mens en annen la til: Her er en lykkelig og sunn fremtid for dere begge og all lykke.

storebror rollebesetning 2013

Noen andre chimed inn: Aw som brakte en klump til halsen min, så nydelig.

CJ kom i overskriftene i september da han sa at han trodde han hadde drept en tyveri som angrep ham med en kniv.

På den tiden sa CJ: Jeg slo ham så hardt i ansiktet, banket kniven ut av hånden og kastet ham i kanalen. Jeg mistenker fullt ut at jeg drepte ham. Jeg aner ikke hva som skjedde med ham.

CJ de Mooi

Han er en mangeårig Egghead (Bilde: BBC)

CJ sov tøft i Amsterdam da han kjempet mot den hjemløse tyven i 1988.

Han sa: Dette er den eneste hendelsen i mitt liv jeg angrer på. Jeg var i en telefonboks, og denne gamle fyren, åpenbart en massiv narkotikabruker, kom opp bak meg med en kniv i hånden.

Han ba meg snu, åpne posen min og gi ham det som var inni.

Det var det eneste voldsutbruddet jeg noen gang har gjort. Det er en av hovedgrunnene til at jeg absolutt avskyr all vold.

I sin selvbiografi, My Journey from the Streets to the Screen, avslører han også at han ble tvunget til å bli en prostituert for å overleve i løpet av sine tre år som bodde på gaten da han var 17 år, hjemløs og uten penger i London.

Se Også: