Perrie Edwards og Alex Oxlade-Chamberlains kjærlighetshistorie når de kunngjør første baby

Kjendisnyheter

Little Mix -sanger Perrie Edward lagde ikke skjul på at hun var helt 'elsket forhold', og nå har hun kunngjort at hun har slått på - la oss se på hvor det hele begynte!Perrie begynte å date England og Liverpool fotballspiller Alex Oxlade-Chamberlain i november 2016 etter den profilerte sangerens splittelse fra forloveden Zayn Malik.


Paret valgte å holde forholdet utenfor rampelyset til BRIT -erne i februar 2017, samme år som Little Mix hentet prisen for beste britiske singel for Shout Out To My Ex - Ingen gjett hvem den sangen handlet om?Siden den gang har det høyt elskede maktparet fanget hverandres hjerter og holdt fansen hekta på sine sosiale medier-kontoer, til og med dele sydende snaps fra den greske øya Mykonos.


Perrie Edwards og Alex Oxlade-Chamberlain

Perrie Edwards og Alex Oxlade-Chamberlain venter sin første baby (Bilde: @perrieedwards)

Til tross for hennes hektiske sangplan har Perrie også funnet tid til å støtte mannen sin og går videre til kampene og til og med stilte med ham på Champions League -finalen i 2019 da laget hans Liverpool ble kronet til mester.Så har Perrie funnet prinsen sin sjarmerende og lagt en by med mislykkede forhold bak seg?

I november i fjor antydet Black Magic -sangeren at hun var klar til å knytte knuten etter at hun hørte Joe Wicks beskrive sitt eget forslag til kona Rosie.


Paret er glad for nyheten

Paret er glad for nyheten (Bilde: @perrieedwards)

Hun delte disse snapsene på Instagram

Hun delte disse snapsene på Instagram (Bilde: @perrieedwards)

Og forlovelsesryktene ble utløst igjen da en utilsiktet skrivefeil i Alexs navn av Perrie lot henne kvitte seg om at paret snart kunne bli forlovet.

Hun skrev: 'Det blir lettere å stave når det er mitt andre navn, og jeg må skrive det hele tiden!'

Men med deres nye ankomst på vei, ser det ut til at alle planer for et bryllup må vente mens de forbereder seg på foreldreskapet og har det mer travelt enn noensinne med sine respektive karrierer.

De er så elsket

De er så elsket (Bilde: @perrieedwards)

Paret oppdaterer jevnlig sitt store antall fans, og under lockdown ble deres sosiale feed oversvømmet med søte bilder av dem som lykkelig bodde sammen i et stort Surrey -herskapshus siden 2019 og har to hunder og en katt.

På forestående farskap spurte Liverpool -stjernen Alex spøkende: 'Noen som har noen råd om hvordan man bytter bleier?

'Så takknemlig og spent på å bli pappa, ta på søvnløse netter,' la han til.

Alex og Perrie møttes i 2018

Alex og Perrie møttes i 2016 (Bilde: Getty Images)

Perrie delte de samme svart -hvite fotografiene til Instagram sin da hun fortalte sine følgere: 'Så glad for å være på denne ville reisen med min sjelevenn.

'Meg + ham = deg. Vi kan ikke vente med å møte deg baby Ox! '

Under et spørsmål og svar med fans i fjor, hyllet Alex sin popstjernekjæreste & apos; den perfekte kona. & Apos;

De har kommet langt siden de møttes første gang

De har kommet langt siden de møttes første gang (Bilde: GC Images)

Perrie og Alexs nyheter kommer bare dager etter at Leigh-Anne Pinnock og Andre Gray delte sine spennende babynyheter med fans.