Hvem er Luisa Zissmans hemmelige forlovede? Den irske millionæren som er 17 år eldre enn henne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

For noen som er kjent for sin kjærlighet til å være sentrum for oppmerksomhet, er det ganske overraskende at den tidligere CBB -deltakeren har klart å beholde schtum om sin nye mann.



Men det er akkurat det Luisa Zissman har gjort, og nå skal hun gifte seg med mysteriemannen.



beste 4k-TV under £600

Ikke mye er kjent om den heldige gutten, men vi har gravd frem det vi kan for din leseglede ...



Louise Zissman

Hun er forlovet! (Bilde: Instagram / luisazissman)

Millionaire man

Selv om Luisa aldri har bekreftet identiteten til hennes nåværende forlovede, er det allment antatt at han er millionærvirksomheten Tycoon Andrew Collins som er 44, mens hun er 27. Collins er forstått å være Irlands 231. rikeste mann med en formue på 36 millioner pund.

Sjenert og pensjonist

Luisas heldige mann vil ikke være i offentligheten, i motsetning til henne. Engangsstjernen i Apprentice sa tidligere: Jeg er i et forhold med noen som hater media. Så vi har inngått en pakt om at jeg ikke vil snakke om den siden av tingene ... '



Luisa Zissman på Shooting Star Chase Ball på Dorchester Hotel, London

Hun er ikke sjenert! (Bilde: Rex)

Irsk flaks



Det antas at hennes irske beau tjente en del av pengene sine ved å selge 123.ie - et irsk basert forsikringsselskap som tilbyr hjem-, bil-, reise-, helse-, kjæledyr- og livsforsikring.

Han og forretningspartner Derek Richardson lommet 64 millioner pund da han solgte 123.ie til forsikringsgiganten RSA tilbake i 2010, Collins hadde angivelig en eierandel på 36 prosent i nettselskapet.

Andrew tjente i utgangspunktet formuen ved å selge andelen i Dragon's Star -stjerne Sarah Newman's Needahotel.com til private equity -gruppen Cendant for opptil 15 millioner pund tilbake i 2006, før han deretter opprettet prepaypower.com.

Han er veldig veldedig

Luisa snakket om kjæresten sin da hun fortalte publikum på en veldedig lunsj for Outreach Moldova - en veldedighet han støtter - i september: Kjæresten min Andrew, han er en fantastisk mann, og jeg er så heldig å ha ham.

Han er hovedbidragsyteren til Outreach Moldova, så derfor engasjerte jeg meg.

Stor tilhenger

De har diskutert å få barn!

På arrangementet for Outreach Moldova avslørte Luisa at hun ønsket å adoptere et barn hun hadde møtt under sin siste tur til Moldova.

Hun sa: Det var en liten jente der borte, hun var veldig lik min lille jente, jeg kom sterkt hjem om at jeg skulle adoptere henne, men kjæresten min følte seg annerledes.

Louise Zissman

Luisa er allerede mor til en (Bilde: luisazissman / Instagram)

barn som trenger antrekk

Han gjør henne glad

Selv om hun aldri har sagt så mye om ham, har hun sagt at hun er veldig glad. Hun avslørte: 'Jeg er veldig glad i et veldig flott forhold for øyeblikket.'

Luisa Zissman angriper Tamara Ecclestone

Hun er smilende nå (Bilde: PA)

Romantisk er mellomnavnet hans

Å dømme etter de få detaljene Luisa har delt med oss, foreslo han henne i seriøs stil med Eiffeltårnet som bakteppe. Det inkluderte også hundrevis av hvite blomster og selvfølgelig hennes utrolige stjernekaster fra Boodles.

Se Også: