Beste iPhone SE -deksler og tilbehør

Iphone Se

Horoskopet Ditt For I Morgen

Få mest mulig ut av din nye iPhone SE



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Apples nyeste iPhone SE ble avduket tidligere denne uken, og fra i dag tar de fleste forhandlere forhåndsbestillinger slik at du kan sikre telefonen.



Gode ​​nyheter for Apple -fans, den nyeste modellen er også et av de billigere alternativene fra Apple vi har sett fra nylige lanseringer - med kostnader fra £ 419 ved kjøp på forhånd.

Selv om det er en nyere modell med en billigere prislapp, vil du fortsatt sørge for at den nye gadgeten din er like beskyttet som alle andre enheter, og akkurat i tide til telefonlanseringen er det forhandlere med verneutstyr og tilbehør som allerede er på lager.

Hvis du leter etter et telefonveske eller tilbehør for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din nye iPhone SE, har vi skissert de beste alternativene nedenfor.



Beste iPhone SE -deksler og tilbehør

1. Olixar iPhone SE 2020 mykt silikonveske

Olixar iPhone SE 2020 mykt silikonveske

Hvis du leter etter en enkel og rimelig løsning for å beskytte iPhone SE, er Olixar myk silikonetui praktisk og elegant alternativ.



julefilmer på tv 2018 uk

Den er laget av slitesterkt materiale, som gir langvarig beskyttelse mot ulykker, et sklisikkert belegg som også sikrer at det ikke glir ut av hendene.

Den slanke designen er stilig og betyr at du ikke har den største delen av en sak å bekymre deg for. Forhøyede kantkanter beskytter skjermen mot støt, riper eller smuss.

Pris: £ 9,99, mobil moro - kjøp her nå

2. Torras Diamonds Clear iPhone SE 2020 -deksel

Torras Diamonds Clear iPhone SE 2020 -deksel

Torras Diamond -dekselet er et godt alternativ for å vise frem telefonens skjønnhet, samtidig som den er godt beskyttet.

I motsetning til mange klare etuier der ute, er denne laget av et slitesterkt TPU-materiale som har et ikke-gulnet belegg, noe som gjør at saken din forblir krystallklar lenger.

Med militær beskyttelse og forhøyede kanter på både forsiden og baksiden, er telefonen fullstendig beskyttet i tilfelle den skulle falle. Dekselet er også ripebestandig, noe som er flott for daglig slitasje.

Pris: £ 11,99, Amazon - kjøp her nå

3. SpiderCase iPhone SE 2020 -deksel

SpiderCase iPhone SE 2020 -deksel

Tydelige etuier er et populært alternativ for å vise frem den nye gadgeten din, Spider -dekselet er et rimelig alternativ som også kommer med ekstra beskyttelse for din nye telefon.

Med presise utskjæringer for å få tilgang til alle tilgjengelige porter, trenger du ikke fortsette å ta av saken for enkel bruk - noe som alltid er nyttig.

Den leveres med to skjermbeskyttere i herdet glass, som med de hevede kantene på saken, bidrar til å beskytte skjermen, kameraet og telefonen generelt.

Pris: £ 10,99, Amazon - kjøp her nå

Fire. Adonite V-Grip

Adonite V-Grip

handler maplin fortsatt

V-Grip fra Andonit er det ideelle tilbehøret for de kreative typene, den fungerer som en selfiestang for fantastiske vinkler og kan også brukes som et alternativ til et stativ.

Stativet er enkelt å justere for å stå i forskjellige vinkler, det kan også forlenges opp til 500 mm. Det er et universelt kaldskosfeste på pinnen, som lar deg koble til mikrofoner, belysning og annet utstyr.

Med en Bluetooth -lukkerfjernkontroll kan du ta bilder fra opptil 10 meter unna, noe som er flott for pittoreske landskapsbilder.

Pris: £ 24,99, Amazon - kjøp her nå

5. Olixar Ultra-Thin iPhone SE 2020 Gel-deksel

Olixar Ultra-Thin iPhone SE 2020 Gel-deksel

Olixar's Gel -etui tilbyr en superenkel, men effektiv design. Takket være den supertynne passformen vil den ikke legge til noen ekstra masse i telefonen eller lommene.

Etuien gir holdbar beskyttelse for under £ 10, noe som er noe å tenke på hvis du er mer praktisk enn design.

Pris: £ 6,99, mobil moro - kjøp her nå

Les mer

Beste hagemøbler
Beste gressklippere for under £ 250 Beste hagesofasett Beste solsenger i hagen Beste hagemøbler

Les mer

Beste teknologiske gadgets
Smart kjøkkenutstyr Beste Bluetooth -hodetelefoner Beste billige nettbrett Teknologi for hjemmeskole

6. Spigen Neo Hybrid

Spigen Neo Hybrid

Neo Hybrid har en moderne design laget med noen ganske kraftige materialer, som gir beskyttelse og stil for gadgeten din.

michael schumacher helseoppdatering

Den er laget av TPU med støtfanger av polykarbonat for ekstra holdbarhet. Det er også et smart TPU -mønster innebygd i designet som sikrer grep, men forhindrer støvdannelse - ganske kult, ikke sant?

Tilgangsknappene er laget av metall for enkel bruk når du justerer volumet eller bruker låseknappen.

Pris: £ 12,99, Amazon - kjøp her nå

som vant cbb 2013

7. Olixar iPhone SE 2020 lommebokstativ i skinnstil

Olixar iPhone SE 2020 lommebokstativ i skinnstil

Praktisk og beskyttende tilbehør som er stilig. Hvis du er mye ute eller er på farten, er denne saken smart og har mer enn én funksjon.

Etuiet i skinnlommebokstil fungerer også som et praktisk stativ, perfekt for FaceTime -samtaler eller for å bli med på tv. To innerlommer gir deg nok plass til kortene du trenger.

Du kan lade opp med denne saken trådløst, noe som er et stort pluss siden telefonen også er kompatibel.

Pris: £ 9,99, mobil moro - kjøp her nå

8. Mous Limitless 2.0

Mous Limitless 2.0

Limitless 2.0 fra Mous er hva du vil investere i for å sikre beskyttelse på toppnivå.

Etuiet er laget av materialer av høy kvalitet, inkludert nyskapende AirShock -teknologi, som beskytter telefonen fra alle vinkler og forhindrer skade på grunn av støt.

Beskyttende, stilig og superunik, hva skal du ikke elske?

Pris: £ 34,99, Mous - kjøp her nå

For å holde den nye telefonen jevnlig og praktisk ladet hele dagen, sjekk ut de beste trådløse laderne du kan kjøpe for 2020.

Se Også: