2021/22 Premier League Tittelodds og tipping: Man City glødende favoritter for å avslutte toppen nok en gang

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Getty Images)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Premier League -tipping for 2021/22 domineres av Manchester City som tipper på å ta tilbake kronen etter å ha stukket av med mesterskapet i 2020/21.



Grosvenor Sport gjør Pep Guardiola til 7/10 favoritter til å plyndre en sjette Premier League -tittel til tross for at klubbens rekordmålscorer Sergio Aguero forlater klubben.

Manchester City tittelodds vil sikkert trekke seg ytterligere hvis klubben fullfører signeringen av Harry Kane fra Tottenham Hotspur.

City, som også skal ha Aston Villa -stjernen Jack Grealish til Etihad, avsluttet 14 poeng unna sine nærmeste rivaler i 2020/21, og seks av spillerne deres tjente en plass i årets Premier League -lag.



andrew maxwell er en kjendis

En rød vekkelse?

Det er noen veldig kjente navn bak Manchester City i Premier League tittelloddslister. Champions League -vinnerne Chelsea leder jaktpakken, sammen med Liverpool som vil bli forsterket betraktelig av retur fra skade av Virgil van Dijk og Joe Gomez.

Liverpools odds i Premier League var vesentlig kortere for 12 måneder siden, men Jurgen Klopps side klarte ikke å samle noen form for forsvar av mesterskapet. De røde skrapte til slutt inn i Champions League -stedene etter å ha sett helt ut til å være store deler av kampanjen.



Chelsea -oddsene i Premier League vil trekke seg betydelig hvis de signerer den norske superstjernen Erling Haaland, en spiller Blues har blitt sterkt knyttet til i løpet av sommeren.

Selv uten Haaland har Blues -sjef Thomas Tuchel en flau av rikdom å velge mellom på Stamford Bridge, og en tittelutfordring er veldig mye på kortene fra vest -London -antrekket i 2021/22.

Sats £ 10 og få £ 20 gratis spill fra Grosvenor Sport

Annonsørinnhold fra Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tilbyr nye kunder sjansen til å få £ 20 i gratisspill når du men 10 pund .

Enhver sport. Ethvert marked.

Bare registrer deg , plassere deg £ 10 innsats på enhver sport og ethvert marked, vil du motta £ 20 i gratisspill .

18+ | Gamble ansvarlig | begambleaware.org | Vilkår og betingelser gjelder | Gratis spill i formatet 2x £ 10 gratisspill

Ole ved rattet

Manchester United tittelodds er 2/13 til tross for en andreplass i 2020/21.

Ole Gunnar Solskjær, som signerte en ny kontrakt på Old Trafford i juli, har styrket sine angrepsmuligheter med signeringen av Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, og det ser sannsynlig ut at det vil bli ytterligere bevegelse i kulissene ettersom United prøver å forbedre laget ytterligere .

United vil gå inn i den nye sesongen uten Marcus Rashford, som opereres på skulderen, mens det fortsatt spekuleres i at Paul Pogba kan være på vei ut av Old Trafford.

Få de siste Premier League -oddsene med Grosvenor Sport

Store odds i Premier League i Nord -London

En tittellading fra Tottenham Hotspur ser usannsynlig ut, som Premier League -oddsen på 40/1 indikerer. Selv den prisen ville se kort ut hvis Spurs skulle miste premien Harry Kane som har bestemt at nå er det riktige øyeblikket for ham å forlate Nord -London.

Det lover å bli en overgangssesong hos Spurs da den nye sjefen Nuno Espírito Santo søker etter den vinnende formelen. Spurs har også distraksjonen til Europa Conference League etter å ha gått glipp av en Champions League -plass for andre år på rad.

Det lover også å bli en sesong med gjenoppbygging for Arsenal -rivaler i Nord -London 50/1 i Grosvenor Sport Premier League -tipping liste. En første tittel siden 2004 ser mest usannsynlig ut, men Mikel Arteta har styrket sin defensive enhet med 50 millioner pund Ben White fra Brighton.

åndelig betydning av 28

Kan Everton blande det med de store guttene under den nye manageren Rafa Benitez? Premier League -odds antyder ikke fordi Toffees er det 100/1 for å vinne sitt første mesterskap i toppen siden 1987.

Se Også: