First Dates -stjernen Fred Sirieix mystiske kjærlighetsliv og forloveden 'Fruitcake' vil han ikke nevne

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

First Dates -legenden Fred Sirieix har avslørt intime detaljer om hans sexliv og bryllupsplaner - men han holder partnerens navn privat.



Den elskelige maître d ’, som er det første ansiktet noen ser når de kommer inn på restauranten First Dates, har holdt forskjellige aspekter av hans kjærlighetsliv et mysterium.



Franskmannen trente på å jobbe foran huset på en restaurant med Michelin-stjerne i hjemlandet, før han flyttet til London og til slutt fikk hovedrollen på datingshowet Channel 4.



Fred har to barn, Andrea og Lucien, med eks -partner Alex - og selv om de aldri var gift, tilbrakte de 12 år sammen før de ble delt.

Men 49-åringen har funnet kjærligheten igjen i form av sin mystiske jamaicanske forlovede, som han kjærlig omtaler som & apos; Fruitcake & apos ;.

First Dates -stjernen Fred Sirieix har gitt sin partner det søte kallenavnet & apos; Fruitcake & apos;

First Dates -stjernen Fred Sirieix har gitt sin partner det søte kallenavnet & apos; Fruitcake & apos; (Bilde: Fred Sirieix / Instagram)



Da de så hverandre var det kjærlighet ved første blikk, og de var 'over hverandre' under den første drinken sammen.

Da han åpnet seg for første gang han så øynene på sin elskede, sa han: 'Det var så vakkert. Da jeg så henne ble jeg forelsket og hun smilte fordi hun visste det.



De holdt forholdet under omslag til Fred bekreftet at han hadde funnet lykke med en ny kvinne i januar 2018 da han la ut søte bilder av dem som boltret seg i en fotobooth.

Han har delt mange bilder av paret sammen på Instagram, inkludert en romantisk pause til Jamaica, hvor han byttet ut sine vanlige Savile Row-drakter med t-skjorter og shorts.

På Valentinsdag fortsatte han å dele kjærligheten, la ut et bilde av dem i et basseng og ønsket henne den beste dagen sammen med hashtaggen#Fruitcake & apos ;.

Hans hyllest til Valentine til Fruitcake var yndig

Hans hyllest til Valentine til Fruitcake var yndig (Bilde: @fred_sirieix / Instagram)

I 2018 kastet Fred litt lys over deres spirende romantikk i de tidlige dagene da han avslørte hvilke aktiviteter de liker å gjøre sammen.

Når han snakket om romantikken deres, sa han: 'Noen ganger drikker jeg litt vin og tapas etter jobb med partneren min, som jeg liker å kalle & apos; Fruitcake & apos ;.

'Det er hyggelig å ha en avslappende samtale og slappe av når du har hatt en lang dag. Hvis jeg får sjansen til å være på kjøkkenet, elsker jeg å lage fersk pasta. Jeg synes det er veldig terapeutisk å rulle det ut, og jeg får mel overalt. Det er veldig morsomt.'

I mars i fjor avslørte Fred den spennende nyheten han var forlovet med sin partner på to år.

Ikke en til å lage en sang og danse ut av det, han delte et øyeblikksbilde av paret på Instagram med den enkle bildeteksten: 'Fruitcake said yes'.

freddie mercury paul leietaker
Fred la ut denne søte snapsen med Fruitcake for å kunngjøre forlovelsen

Fred la ut denne søte snapsen med Fruitcake for å kunngjøre forlovelsen (Bilde: Instagram)

Han ble oversvømmet av meldinger om støtte fra sine tilhengere og medstjerne i First Dates CiCi Coleman.

Fred foreslo sin mystiske jamaicanske kjæreste hjemme i London i Peckham mens han var låst på grunn av koronaviruspandemien.

Mens han avslørte at det var det 'perfekte' forslaget, innrømmet Fred at det manglet en nøkkelpost.

Han forklarte: 'Det viktigste er at jeg ikke fikk en ring, men jeg har klart å gjøre det nå vi er ute av lockdown, og hun er veldig fornøyd. Så alt er bra. '

Paret skulle gifte seg i år, men har blitt tvunget til å utsette bryllupet på grunn av Covid-19-pandemien.

De koste seg mens de var på ferie på Jamaica

De koste seg mens de var på ferie på Jamaica (Bilde: @fred_sirieix / Instagram)

Dessverre påvirket den uforutsigbare reisesituasjonen hans planer, så de bestemte seg for å vente så alle deres nærmeste kan delta.

Fred snakket om Good Morning Britain i juli i fjor, og sa: 'Vel, vi venter på å se når vi kan reise, da det er viktig å ha venner og familie der.'

Han la til: 'Vi må holde oss flytende her, det er ute av kontroll, men vi planlegger tidlig i 2022 nå.'

Fred har allerede tilstått at han gleder seg til utdrikningslaget - med sin nære venn Gino D & acos; Acampo som er med på å bli med på villingen.

'Ja, hør det blir gøy hvis Gino organiserer det,' avslørte stjernen i First Dates.

'Det blir gøy, men jeg har blitt forsikret om at det kommer til å bli veldig overbord!'

Fred elsker den flotte maten sin og tar med seg Fruitcake for å nyte den med seg

Fred elsker den flotte maten sin og tar med seg Fruitcake for å nyte den med seg (Bilde: @fred_sirieix / Instagram)

I fjor åpnet Fred også for hvordan han hadde sitt beste sex i sitt liv i lockdown.

Selv om Fred har blitt sett på som en romantisk mann takket være sin rolle på First Dates, hevder han at han ikke alltid har vært go-to for gode romantiske råd.

Han antydet at han kanskje ikke alltid har vært så suksessrik med sjarmerende damer tidligere, men traff skrittet da han nærmet seg 50 -årsdagen.

Han fortalte Solen på søndag: 'Jeg har aldri hatt like mye sex som nå. Jeg tror det er en selvtillit og å møte en annen person som føler akkurat det samme som meg.

'Jeg liker meg selv mye mer enn da jeg var 20, jeg er et bedre menneske enn da jeg var 20. Det er den generelle visdommen.'

Se Også: