Amy Winehouse sin uutholdelige skilsmisse fra Blake Fielder-Civil da hun 'rømte fra helvete'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den tragiske sangerinnen Amy Winehouse ble innvilget skilsmisse fra ektemannen Blake Fielder-Civil i juli 2009, og den ble endelig seks uker senere 28. august(Bilde: GETTY)



Amy Winehouse gikk gjennom en fryktelig smertefull skilsmisse fra ektemannen Blake Fielder-Civil etter parets nedstigning i 'helvete'.



baby født holder iud

Superstjernesangeren - som døde i 2011 i en alder av 27 år - knyttet knuten til den tidligere videoproduksjonsassistenten Blake i Miami 18. mai 2007 etter en av/på -romantikk.



I månedene som fulgte etter ekteskapet begynte paret å skape bekymring da de regelmessig ble avbildet som festet i London og så verre ut for slitasje.

I august 2007 traff paret overskrifter etter en hendelse på det elegante Sanderson Hotel i London.

Politiet ble oppfordret til å undersøke meldinger om en oppbrudd, men Amy nektet angivelig å anklager og flyktet fra hotellet tidlig på morgenen.



Hun ble avbildet gjenforent med Blake timer senere, og de sjokkerende snapsene viste at hun hadde på seg blod gjennomvåt ballettpumper og bandasjer på armene.

Blake Fielder-Civil, Amy Winehouse

Blake Fielder-Civil og Amy Winehouse hadde et tumultfylt ekteskap (Bilde: Getty)



Amy hadde også blåmerker over halsen, og sminken ble smurt over ansiktet hennes, mens Blake hadde riper i ansiktet og på halsen.

Rapporter på den tiden antydet at Amy familie hadde blitt stadig mer bekymret for henne, og det viste seg senere at paret hadde drevet heroin sammen.

Etter å ha snakket om hennes død, avslørte Blake at de hadde fire måneder som gikk ned i voldsom bruk av narkotika - og innrømmet at han angret på at han introduserte sin kone for heroin.

Sommeren 2008 gikk han i fengsel etter å ha blitt dømt for å ha forvrengt rettferdigheten og grov kroppsskade med forsett på grunn av et angrep på en utleier på en pub.

De bandt knuten i Miami, Florida i 2007

Amy Winehouse, Blake Fielder-Civil

Amy og Blake ble ofte sett ute på byen sammen

Amy ble ødelagt etter at Blake ble revet bort fra henne, og gjorde følelsene hennes om fengslingen helt klare.

Hun utløste forargelse ved å endre ordene til hymnen Free Nelson Mandela til 'Free Blakey, my fella' mens hun opptrådte foran den sørafrikanske helten på hans 90 -årsdagskonsert i London.

Imidlertid, da Blakes dømmende fortsatte, syntes Amy å begynne å fortsette med livet.

Hun dro ut til den karibiske øya St Lucia, hvor hun tok en lang pause som en form for rehabilitering - ved å ta en ren livsstil og kose seg i solskinnet.

Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil

Paret ble revet fra hverandre da Blake ble fengslet (Bilde: PA)

Elsker du kjendisnyheter? Registrer deg for våre showbiz -nyhetsbrev for å få de siste overskriftene sendt rett til innboksen din.

Sangeren ble endelig sett glad og frisk ut igjen da hun syklet på hester, lekte på stranden og tilbrakte tid utenfor rampelyset.

Det var i løpet av hennes tid i St Lucia at Amy antas å ha falt for en ny mann, skuespilleren Josh Bowman, og begynte å trekke seg bort fra hennes dømte ekteskap.

I løpet av denne tiden fortalte hun News of the World at hun endelig hadde sluppet unna 'helvete' av narkotika og funnet lykke.

Hun sa til avisen: 'Jeg har endelig rømt fra helvete. Jeg er forelsket igjen, og jeg trenger ikke medisiner ...

Amy Nelson Madelas bursdagskonsert hvor hun appellerte om frigjøring av ektemannen (Bilde: AFP/Getty Images)

'Jeg vet ikke hva som skjer med oss ​​[meg og Blake] nå, og foreløpig har jeg bare glemt at jeg til og med er gift.

engel nummer 321 betydning

'Jeg er her alene, glad og koser meg med Josh. Jeg kommer til å forholde meg til Blake når jeg kommer tilbake. Men hele ekteskapet vårt var basert på å gjøre narkotika. '

Imidlertid ble hun tvunget til å håndtere sin ekteskapelige situasjon før hun kom tilbake da Blake begjærte skilsmisse fra bak låsene i januar 2009.

Han arkiverte på grunn av Amy ekteskapsbrudd etter at hennes karibiske romantikk ble offentlig.

Måneder senere så det ut til at Amy prøvde å kjempe for å redde ekteskapet, da hun fortalte et blad: 'Jeg elsker fortsatt Blake, og jeg vil at han skal flytte inn i mitt nye hus med meg - det var planen min hele tiden ...

Amy Winehouse og ektemannen Blake Fielder-Civil

Amy og Blake skilte seg (Bilde: Getty)

'Jeg vil ikke la ham skilles fra meg. Han er den mannlige versjonen av meg, og vi er perfekte for hverandre. '

Skilsmissen gikk imidlertid ubestridt gjennom, og sangeren prøvde ikke å bekjempe utroskapskravene.

Skilsmissen ble innvilget i juli 2009, og den ble endelig seks uker senere 28. august, og Blake mottok ingen av Amys formue i oppgjøret.

Etter at hun døde i 2011, innrømmet Blake at han angret på å ha introdusert henne for heroin og sa at han skilte seg fra henne for å 'sette henne fri'.

I en opptreden på The Jeremy Kyle Show forklarte Blake: 'Vi brukte heroin sammen som narkomane i omtrent fire måneder, så gikk jeg i fengsel.

'Da ble det mye verre mens jeg satt i fengsel, og da jeg kom ut av fengselet ble jeg fortalt at hvis jeg elsket henne, ville jeg skille meg fra henne og sette henne fri og jeg gjorde det.

Amy døde 23. juli 2011 (Bilde: AFP/GETTY IMAGES)

'Jeg røyket det på folie, og hun sa at jeg kan prøve litt, og jeg sa ... jeg kan ha hatt en svak motstand - det er det jeg sa hun endte med å ha noen ...

'Faktum er det jeg sier er selvfølgelig at jeg angrer på det, ikke bare på grunn av skaden det forårsaket Amy og tap av liv, men skaden på familien hennes, men også på familien min og også på meg.'

Amy døde i juli 2011 i en alder av 27 år etter en drikking.

Se Også: