Har 'Manchester Pusher' slått til igjen? Ung mann er 77. funnet død i byens kanaler, men politiet sier at seriemorderteori er 'urban myte'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er anslått at det er funnet minst 76 kropper i Manchesters vannveier siden 2007(Bilde: MENN)



Frykten for 'Manchester Pusher' har blitt gjenopplivet etter at en ung manns lik ble funnet i en kanal under søket etter en savnet tenåring.



Det antas at liket som ble oppdaget i Rochdale -kanalen i byen var fra Orlando Nyero, som ble rapportert savnet søndag.



Søket etter den savnede 19 år gamle studenten ble avbrutt etter tirsdagens dystre funn.

Politiet har gjort det klart at dødsfallet ikke antas å være mistenkelig, men tragedien har fornyet spekulasjonene om en seriemorder fra Manchester Pusher.

Det ble anslått i april at minst 76 lik er blitt trukket fra Manchesters vannveier på 11 år, og 17 av dødsfallene er uforklarlige.



Andre estimater har satt totalen enda høyere på 85.

Det ble funnet et lik av Orlando Nyero, men omstendighetene er ikke mistenkelige, opplyser politiet (Bilde: MEN MEDIA)



En innbygger i Manchester skrev på Twitter: 'Flere kanaldødsfall i Manchester enn Venezia (!) De siste 10 årene, nesten alle unge menn, men nei, ingen mistenkelige omstendigheter.'

15 + 15 =

En annen la til: 'Jeg kan ikke tro at en annen ung mann er funnet død i Manchesters kanaler.

'Fortell sannheten GMP. Det kan rett og slett ikke være så mange ulykker! Flere familier lider; kall det hva det er ... en seriemorder !! #pusher '.

Frykt for at en morder forfølger byens vannveier og skyver intetanende eller sårbare ofre i vannet gjenopplives etter hver nye tragiske død.

Men Greater Manchester Police og lokale rådsjefer har insistert på at det ikke er bevis som tyder på at en seriemorder er på jobb, og har kalt 'Manchester Pusher' -teorien en urbane myte som aldri forsvinner.

cheryl cole bum tatovering
KROPPEN til en mann har blitt trukket fra en beryktet vannstrekning som noen hevder er forfulgt av en seriemorder som kalles 'Canal Pusher

Politiet har forsikret offentligheten om at det ikke er bevis for at en seriemorder er på jobb (Bilde: Manchester Evening News/Dominic Salter)

I april ble teorien diskutert igjen da en 34 år gammel syklist fortalte hvordan han ble kastet i en kanal om natten av en 'psykopat' -angriper.

Mannen fortalte Sunday Times at han nesten druknet etter at beina ble sammenfiltret i sykkelen ved Bridgewater Canal slepebane, nær Manchester Uniteds Old Trafford stadion.

Offeret sa: Jeg spurte politiet om 'Manchester Pusher' -legenden, og de var godt klar over historiene.

'Jeg føler definitivt at jeg er heldig som er i live.

Det har kommet nye oppfordringer om å installere flere barrierer (Bilde: MEN MEDIA)

Hans kone advarte andre om en kanalpusher på en fellesskapsside på Facebook.

Men politiet forsikret offentligheten om at det ikke var noe å knytte saken til andre hendelser, inkludert dødsfall i kanalen, og det hadde ikke vært flere meldinger om en lignende mistenkt - en hvit mann iført svart jakke i alderen 20-40 år og gjennomsnittlig høyde .

Etter hendelsen i april sa rådmann Pat Karney, talsmann i sentrum av Manchester, at Manchester Pusher -teorien var en urbane myte.

Han fortalte Verge: Politiet og rådet har undersøkt alle saker i sentrum de siste 10 årene og har ikke funnet noen sammenheng eller sammenheng mellom de omkomne.

'De fleste tragediene er gjennom ulykker forårsaket av alkohol.

Det er en urbane myte som aldri vil dø, og når det er en hendelse eller ulykke, kommer den opp igjen. Jeg tror det skaper nød for familiene som har mistet sine nærmeste.

Et lik ble funnet tirsdag nær Whitworth Street West i Manchester sentrum (Bilde: MEN MEDIA)

I 2015 gjorde kriminologen Prof Craig Jackson, fra Birmingham City University, irritasjon for politi og rådsmedlemmer med sin teori om at 61 kanaldødsfall på mindre enn syv år kan være feil.

I den siste oppdagelsen sa politiet at liket av en mann ble funnet like før klokken 14.50 tirsdag nær Whitworth Street West i Manchester sentrum.

En talsmann sa: Selv om formell identifikasjon ennå ikke har funnet sted, antas det at dette er liket til den 19 år gamle Orlando Nyero. '

Talsmannen sa at politiet mente det ikke var noen mistenkelige omstendigheter rundt hans død, og la til: Familien hans får støtte fra offiserer på dette tidspunktet.

Nyero hadde vært ute i Manchester med sin bror og to venner lørdag kveld, men ble ikke sett igjen etter klokken 3.35 søndag morgen.

Gruppen kom tilbake til Jurys Inn Hotel på Great Bridgewater Street sammen, men Nyero forlot deretter bygningen.

Tirsdagens oppdagelse har fornyet oppfordringene til at flere barrierer skal installeres langs Manchesters kanaler for å forhindre at folk kommer inn i vannet.

catherine austin mark austin

Se Også: