Beste ansiktsdampere for 2020: få en spa-verdig opplevelse hjemme

Stil

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lag en salongverdig opplevelse hjemme



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Mens du bare kan bruke damp fra vannkoker eller panne, er en ansiktsdamper noe verdt å investere i å legge til som en del av ditt skjønnhetsregime. Det slår også å stirre inn i avgrunnen på vasken din, og prøver vanskelig å balansere.



En av de mange fordelene med å dampe ansiktet ditt er å åpne opp og rense porene dine, og trekke ut eventyret. Ved å øke hudens temperatur, gjør den også huden klar til å ta opp nye næringsstoffer og trekke i fuktighet.

Du trenger ikke å bruke det hver dag, men minst en gang i uken anbefales det som en del av en god hudpleierutine. Bare ikke glem å følge opp med din favoritt fuktighetskrem rett etter, for å doble opp påfyllingen.

Med et blikk, Sarah Chapmans Pro Hydro Mist Steamer er et luksuskjøp vel verdt splurge med skinnende anmeldelser. Vi fant også noen Amazon bestselgere som du bør se etter hvis du vil gjøre et kupp.



Beste ansiktsdampere for 2020

1. Rio ansiktsbadstue og dampbåt med dampinhalator

Rio ansiktsbadstue og dampbåt med dampinhalator

2 i 1 dampbåten fra Rio, leveres med alle komponentene for en salongverdig behandling hjemme.



Det er en hel ansikts dampbåt med ergonomisk design som lar deg behandle hele ansiktet ditt komfortabelt. Det er to varmenivåer samt justerbare dampinnstillinger for å gi deg full kontroll over opplevelsen din.

Inkludert i settet er en utskiftbar dampinhalator for øyeblikkelig lindring av bihulebetennelse og ubehag i nesen. Tilsett et par dråper av din essensielle eteriske olje for litt aromaterapi.

Pris: £ 24,99, Argos - kjøp her nå

2. Beurer FS50 ansiktsbadstue

Beurer FS50 ansiktsbadstue

Denne ansiktsbadstuen fra Beurer har en elegant design, med flere funksjoner som gir deg glødende hud og generelle velværeegenskaper.

Tilsett essensielle oljer for en ansiktsbehandling med aromaterapi. Det er også vedlegg for munn og nese for å hjelpe deg med å overbelaste deg og berolige allergikere.

Det er to strøminnstillinger og en kontinuerlig kilde til justerbar damp for å finne den perfekte balansen for deg.

Pris: £ 35,01, Amazon - kjøp her nå

3. Nano Ionic ansiktsdamper

Nano Ionic ansiktsdamper

Få glødende og duggete hud med dette komplette ansiktsettet.

Ved bruk av nano-ionisk damp kombinert med ioniske vannpartikler, er dampovnen vist mer effektiv enn konvensjonelle dampmetoder. Leverer beroligende tåke og en justerbar dampstrøm. Den kommer også med forskjellige verktøy for å eliminere hudormer og andre flekker.

Løsne porene og gi en umiddelbar boost av fuktighet til tørr hud.

verne troyer og ranae shrider tape

Pris: £ 36,99, Amazon - kjøp her nå

Fire. STYLPRO X ASOS EXCLUSIVE Spa Facial Damper

STYLPRO X ASOS EXCLUSIVE Spa Facial Damper

Gjør deg klar for en ekte salongopplevelse hjemme med flerbruksstilen STYLPRO 4-i-1 ansiktsdamper.

Den har fire innebygde forskjønnelsesfunksjoner, og i motsetning til mange av modellene der ute i dag, produserer den en ionisk tåke som er lettere og mer hydratiserende - bidrar til å gjennomsyre hudens porer og forynge den sunne gløden.

I tillegg til å dampe ansiktet ditt, får du hele bortskjemingsopplevelsen med de ekstra alternativene, inkludert varme ansiktsduker, en diffuser for essensielle oljer og som en luftfukter for rommet ditt.

Pris: £ 29.99, ASOS - kjøp her nå

5. Foreo UFO 2

Foreo UFO 2

Innstillingen for termoterapi i Foreo UFO 2-enheten når opp til 45 ° C, noe som betyr at huden er myk og porene er åpne, slik at alle næringsstoffene kan følge i skjønnhetsregimet, absorberes raskt og dypt.

Det gir også en beroligende massasje for ansiktet, som gir opptil 10 000 pulsasjoner i minuttet, avslappende ansiktsmuskler og spenningspunkter.

Hvis det ikke var nok, avkjøles det også. Tilbyr litt kryoterapi, enheten avkjøles til 5 ° C og hjelper til med å løfte huden og holde den undervist.

Pris: £ 249, Foreo- kjøp her nå

Les mer

Beste skjønnhetsmuligheter
Beste LED -lysterapimasker Beste volumiserende mascara Beste spot behandlinger for å bekjempe akne Beste retinolserum

6. Sarah Chapman Pro Hydro-Mist Facial Deamer

Sarah Chapman Pro Hyro-Mist Facial Deamer

Sarah Chapmans Pro Hydro Mist -dampbåt avgir ioniske damppartikler i nano -størrelse, perfekt for å komme dypt under skinnlagene - for en forsterket glød.

Det finnes forskjellige rensemuligheter fra 5-10 minutter, som hjelper til med å tette blokkerte porer og åpner dem for fuktighetsgivende egenskaper.

Den er kompakt i størrelse, noe som gjør det lett å transportere rundt i hjemmet eller andre steder.

Pris: £ 119, Sarah Chapman - kjøp her nå

7. HoMedics Ilumi ansiktsbehandling for varmt og kaldt behandling

HoMedics Ilumi ansiktsbehandling for varmt og kaldt behandling

Det er ikke konvensjonell damp som du vet, men denne merkelige enheten som ser merkelig ut som et ansiktsjern er et must for en alt -i -ett ansiktsbehandling.

Den lette termiske terapienheten fra HoMedics når temperaturer mellom 16 ° og 42 ° C, og gir deg en varmende behandling for åpne og tette porer, etterfulgt av en kjøligere behandling for å avblåse huden og avsløre en lysere hud.

Pris: £ 89,99, Man Kind - kjøp her nå

8. Panasonic ansiktsdamper EH-XS01

Panasonic ansiktsdamper EH-XS01

Med en søt og ergonomisk design er Panasonics ansiktsdamper et godt valg for reiser og brukervennlighet.

Også skryte av nano-ionisk teknologi, som er perfekt for å trenge dypere inn i huden, slik at flere urenheter kan fjernes og øke elastisiteten i huden.

Bare tilsett vann og juster dampen til de mest komfortable omgivelsene.

Pris: £ 129,99, Cult Beauty - kjøp her nå

Oppretthold spaopplevelsen hjemme fra topp til tå, sjekk de beste hjemme -spaene som er verdt å investere i for 2020.

Se Også: