Maplin kommer tilbake et år etter å ha stengt for godt - og Warren Evans følger etter

Maplin Electronics

Horoskopet Ditt For I Morgen

Maplin har vært åpen for online bestillinger siden slutten av januar(Bilde: IF)



To store butikker som stengte for godt i fjor, kommer til å starte på nytt på nettet, har det blitt avslørt.



Warren Evans, som kollapset i administrasjon i februar i fjor, åpner igjen for virksomheten denne uken, mens Maplin har vært åpen for online -bestillinger siden slutten av januar, selv om det er uklart hvem som står bak vekkelsen.



Warren Evans, drevet av et lite team inkludert tidligere ansatte, vil tilby et utvalg madrasser for voksne og barn - det vil fungere online og kun levere i Storbritannia.

Nettstedet går live tirsdag 12. mars med forhåndsregistrerte kunder som kan legge inn bestillinger.

Eieren av Warren Evans sa til Press Association at det ville være det 'første anerkjente online madrassfirmaet'.



'Det er bare seks madrasser innenfor området,' sa han. 'Fire av dem vi gjør med null fortjeneste for barn, fordi de ofte selges utilstrekkelige og for dyre produkter.'

Eieren av Warren Evans sa at det ville være det 'første anerkjente online madrassfirmaet' (Bilde: Getty Images)



Alle produktene er laget av naturlige materialer, og kundene kan velge en gratis prøveperiode på 40 netter for å teste madrassen. Prisene vil variere fra £ 290 til £ 1.950.

Evans la til at han ikke har vært imponert over kvaliteten på madrasser som har blitt solgt av en nyoppstilt forhandler de siste årene.

'Jeg tror ikke noen av dem kommer til å gjøre garantiperioden, enn si tilfredsstillende for forbrukeren,' sa han. 'Det meste jeg ser er massive annonseringsbudsjetter.'

michelle keegan og mark wright

Den opprinnelige Warren Evans ble grunnlagt i 1978, og før administrasjon hadde over 280 ansatte ansatte og hadde 14 utstillingslokaler.

'Å miste virksomheten som teamet mitt og jeg opprettet kjærlig og pleide til suksessen i 14 butikker, var en helt hjerteskjærende opplevelse,' sa Evans.

'De utfordrende markedsforholdene satte oss under et enormt press, og til tross for våre beste anstrengelser for å overvinne dem, viste de seg for mye - og som med mange av de store hovedgatenavnene ble vi tvunget til å stenge.'

Imens har Maplin vært åpen for online bestillinger siden slutten av januar, selv om det er uklart hvem som står bak vekkelsen.

Merket - inkludert nettstedet og sosiale medier - ble solgt til en mysteriekjøper etter at administratorer fra PwC gikk inn i fjor.

I følge søknader fra Companies House er det nye firmaet registrert i et samarbeidsrom i Vest-London. Den eneste direktøren er skattekonsulent Stephen Hoy.

Meldinger lagt ut på Maplins Twitter indikerer at noen tidligere ansatte i den kollapset kjeden er ansatt i den nye inkarnasjonen.

Maplin svarte ikke på gjentatte forespørsler om kommentar.

De to forhandlerne følger i fotsporene til nittitallkjeden Woolworths, som ble lansert online i 2009 etter at de kollapset på hovedgaten. Det har siden blitt erstattet av Shop Directs eksisterende merke Very.co.uk.

En uttalelse på nettstedet lyder: 'VELKOMMEN hjertelig velkommen til våre Woolworths -kunder! Bare hvis du ikke visste det, har Woolworths nettbutikk stengt sine virtuelle dører for siste gang (trist ansikt), men den gode nyheten er at du fortsatt kan bruke Woolworths -kontoen din til å handle på Very! '

Hvilke kjeder vil du se komme tilbake? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Les mer

High street nedleggelser
Flere House of Fraser -butikker stenger Asda -arbeidere ba om å signere nye kontrakter William Hill stenger 700 spillbutikker M&S kan stenge enda flere butikker

Se Også: