Caroline Wozniacki lover at hun er ferdig med Rory McIlroy etter et veldig offentlig brudd

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Caroline Wozniacki har insistert på at hun

Caroline Wozniacki har insistert på at hun har gått videre fra forholdet til Rory McIlroy



Rory McIlroy og forlovede Caroline Wozniacki havnet i en veldig offentlig ordkrig i fjor da deres treårige forhold spektakulært imploderte.



Den irske golfspilleren avbrøt bryllupsdagene etter at invitasjoner hadde blitt sendt ut til gjestene i mai 2014 og sa senere at bruddet faktisk hadde forbedret spillet hans. Caroline slo senere tilbake og avslørte at hun hadde blitt 'blindset' av beslutningen om å avlyse bryllupet deres og foretok en grave om høyden hans.



Rory og Caroline skilte seg i mai i fjor etter tre år sammen

Rory og Caroline skilte seg i mai i fjor etter tre år sammen (Bilde: Getty)

kjendis storebror-deltakere 2013

Men nå snakket Caroline om at hun ikke kommer til å snakke om Rory igjen: Jeg er så mye lenger i livet mitt, og jeg er så mye lykkeligere nå, '

Hun sa til The New York Post: 'Jeg tror ikke det er noen grunn til å gå tilbake.'



Nå som han datet NFL -stjernen JJ Watt, sa 5ft10 tennisstjernen: 'Selvfølgelig lærte dette forholdet meg så mye og gjorde meg til den personen jeg er i dag, men på dette tidspunktet er jeg som, jeg har gått videre, Rory har gått videre , og jeg er klar for at media kan gå videre.

Wozniackis form har også blitt bedre siden splittelsen, hun er nåværende verdens nummer fire

Wozniackis form har også blitt bedre siden splittelsen, hun er nåværende verdens nummer fire (Bilde: Getty)



prisøkning for britisk gass i 2018

I september i fjor angrep Grand Slam -vinneren hennes tidligere forlovede, som kalte splittelsen 'minnelig' i en pressemelding han sendte ut til media og ga en helt annen beretning om at golfspilleren hadde tatt bare tre minutter å avslutte forholdet - over telefon .

Den rasende stjernen fortalte Yahoo! Nyheter: 'Å jeg ble sjokkert. Jeg tenkte i det minste, du vet, jeg ville få ansikt til ansikt eller noe. Men det var ingenting - det var bare en telefon, og jeg hørte ikke fra ham igjen. '

Caroline har insistert på at hun har flyttet fra eksen

Caroline har insistert på at hun har flyttet fra eksen (Bilde: Getty)

Ved å forklare sin beslutning om å offentliggjøre sitt personlige liv sa Caroline at alt var opp til eksen hennes.

engel nummer 888 betydning

På det tidspunktet hadde jeg egentlig ikke noe valg [enn å si fra], for åpenbart gjorde Rory det veldig offentlig fra starten, sa hun.

Alle stilte meg spørsmål og forventet at jeg skulle si noe. Jeg trodde bare det var viktigere for meg å snakke høyt en gang og få det overstått.

Se Også: