Flere House of Fraser -butikker stenges da Mike Ashely innrømmer feil

House Of Fraser Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

Åtte dager og 10 timer senere enn planlagt, avslørte Sports Direct endelig hvordan det har gått på House of Fraser siden overtakelsen i fjor.



De dårlige nyhetene for fans av butikken som Mike Ashley lovte å gjøre til 'Harrods of the High Street' er at ting langt fra er bra.



'Vi var seriøse med vår investering og strategi,' sa administrerende direktør Ashley til investorer som en del av Sports Direct -resultatene.



ekte sexdukker

'Men da vi har fortsatt å se under panseret mens vi integrerer virksomheten, har vi funnet ut at problemene ikke er mindre enn terminaler i naturen.'

Howells varehus, en del av House of Fraser -kjeden, Cardiff

House of Fraser ble kjøpt av Sports Direct i august 2018 (Bilde: Western Mail)

Underinvestering, overdreven outsourcing og salg av merker til sin kinesiske forelder kort tid før administrasjon var bare noen av problemene butikken sto overfor.



Siden han tok ansvaret, har Sports Direct blitt tvunget til å stenge fem av de 59 butikkene som ble overtatt da de prøver å løse disse problemene - bekymringen er nå at flere vil følge.

'Vi har gjort så mye som vi realistisk kunne gjort for å redde så mange jobber og butikker som mulig, og vi setter virkelig pris på at mange utleiere og lokale myndigheter har jobbet hånd i hånd med oss ​​mens vi prøvde å gjøre dette,' sa Ashley.



redder mr banks sanne historie

'Det er imidlertid fortsatt en rekke butikker som for øyeblikket betaler null husleie, og som fortsatt er ulønnsomme, og dessverre er dette ikke bærekraftig.

'Vi fortsetter å gjennomgå den langsiktige porteføljen og forventer at antallet beholdte butikker vil redusere i løpet av de neste 12 månedene.'

(Bilde: PA)

Les mer

jada pinkett og tupac
House of Fraser elendigheter
Sports Direct for å kjøpe noen butikker House of Fraser ringer inn administratorer Personalet ble ødelagt Full liste over 31 grener er stengt

Hvor ille var tingene?

'På en skala ut av 5, hvor 1 er veldig dårlig og 5 er veldig bra, er House of Fraser en 1,' sa Ashely.

Men han har ikke gitt opp ennå, selv om han innrømmer at det kan ha vært feil å kjøpe butikken.

nick giftet seg ved første blikk australia

'Vi prøver veldig hardt å snu virksomheten. Dette vil ikke være raskt og det vil ikke være lett.

'Selv om vi tror at det kan være en lys fremtid for House of Fraser, og faktisk har offentliggjort vår Frasers -visjon som vi er veldig glade for, hadde vi kanskje tatt en annen beslutning i august 2018 hvis vi hadde gave i ettertid.'

Se Også: