Fansen gleder seg over Catherine Zeta-Jones 'walisiske aksent i sunn hjemmevideo

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Catherine Zeta Jones gledet fansen da hun viste frem sin store, saftige avling av friske tomater som hun plukket fra planter ved middelhavshuset sitt.



Morrisons Black Friday 2018

Den 51 år gamle Hollywood-stjernen nyter sommerferie i huset sitt på Mallorca sammen med den 76 år gamle mannen Michael Douglas og barna deres.



Og deres europeiske retrett har en omfattende hage fylt med frisk frukt og grønnsaker som den walisiske skjønnheten har høstet.



Tar Instagram på tirsdag, Catherine - som kommer fra Swansea i Glamorgan. i Sør -Wales - lot fansen svelge mens hun viste frem sine store, røde frukter.

Catherine Zeta-Jones

Catherine Zeta-Jones tok til sosiale medier denne uken fra hennes herskapshus og hager på Mallorca (Bilde: Instagram/catherinezetajones)

Hun tok bildeteksten til videoen med ordene: Tuesday's Tomatoes! Lever av landet …….



Catherine viste frem sin avling og kastet seg ut i det evige uttale -dilemmaet om hvordan man skal si ordet tomat.

CZJ, som blendet i glitrende smykker, filmet seg selv, panorerte kameraet rundt fra seg selv til en kasse med røde frukter og kunngjorde: Og nå har vi tomater. Eller ‘tomaytos’.



Catherine Zeta-Jones

Catherine lot fansen svelge med opptak av hennes modne, saftige tomater (Bilde: Instagram/catherinezetajones)

keith moon dødsbilde

Tilsynelatende protesterte hun i bakgrunnen, og en av Katarines kjæledyr begynte å bjeffe energisk som hun sa til: Å det er hunden min som bjeffer. Men se på disse tomaaaahtoes!

Selv om Catherine kan ha reignited den endeløse forskjellen mellom uttalen av ordet tomat, ble fans og følgere mer tatt av hennes vakre walisiske aksent.

En av dem som kommenterte Hollywood -stjernens lillende, musikalske stemme, kommenterte: Jeg elsker at du fortsatt har din walisiske aksent. Familien min er alle i Rhondda -dalen, og jeg synes det er beroligende.

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones

Catherine har vært gift med Michael Douglas siden 2000 (Bilde: NEWSAMpix)

En annen skrev: Takk for at du delte tomatene (og aksenten).

En annen fan sa: Fortsatt git din swansea høres ut som meg.

luisa zissman sex-tape

Mens en litt mer overbekjent følger følger: Din myke, sexy stemme driver meg vill, sammen med en rekke hjerte -emojier.

Catherine og Michaels herskapshus på Mallorca kan skilte med imponerende 10 soverom og inneholder 11 000 kvadratmeter plass.

Villaen, sammen med viltvoksende eiendom, ligger i nærheten av en landsby på den nordvestlige kysten av Balearene med alle slags luksuriøse bekvemmeligheter inne i bygningen.

En hjemmekino, et treningsstudio og en kino sørger for at alle som bor der, ikke vil ha distraksjoner eller måter å holde seg unna sommerens solskinnsdager og lune kvelder.

Selv om det også er en vingård, imponerende havutsikt og direkte tilgang til Middelhavet.

Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones

Catherine har opprettholdt sin walisiske aksent til tross for at hun bor hjemmefra i flere tiår (Bilde: DIGITAL/EROTEME.CO.UK)

Det europeiske hjemmet er bare en av de mange eiendommene stjerneparet eier - ettersom de også har hus i Irvington, New York, en leilighet med utsikt over Central Park på Central Park West i New York, samt et stort familiehus i Catherine & apos; hjembyen Swansea, Wales.

Paret pleide også å ha et åtte-sengs, åtte bad stort hus på Bermuda som de brukte som en privat ferie i flere tiår-før de endelig satte eiendommen på markedet for over $ 10 millioner dollar (7,3 millioner pund) tilbake i 2019 da de effektiviserte deres globale eiendomsportefølje.

Catherine og Michael har bodd på feriehuset sammen med barna sine, Dylan og Carys.

kongelige myntfeilmynter

Se Også: