Meghan Markles eksmann 'føltes som noe som lå fast på bunnen av skoen'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Meghan Markles eksmann, Trevor Engelson, har angivelig gitt en fordømmende dom til tiden hans med hertuginnen av Sussex, før hun ble medlem av kongefamilien.



Da Meghan var en fungerende skuespiller som ønsket å gjøre sin vei i Hollywood da hun fikk en rolle i juridisk drama Suits, var hun gift med produsent og talentagent Trevor.



Problemet de fant var imidlertid at ekteskapet deres ble anstrengt da Meghan filmet i Toronto mens Trevor var basert i California.



Med tusenvis av miles mellom dem, brukte paret ikke mye tid sammen.

De hadde opprinnelig begynt å date i 2004, og etter flere år sammen knyttet de knuten på Jamaica Inn i Ocho Rios 10. september 2011.

Meghan Markle og Trevor Engelsons ekteskap ble anstrengt på grunn av avstanden mellom dem

Meghan Markle og Trevor Engelsons ekteskap ble anstrengt på grunn av avstanden mellom dem (Bilde: Patrick McMullan via Getty Image)



Et par år senere gikk alt galt for paret og Meghan gjorde noe som Trevor angivelig sa fikk ham til å føle seg som en bit av noe som satt fast på bunnen av Meghans sko.

Da karrieren tok fart, siterte Meghan 'uforsonlige forskjeller' da hun begjærte skilsmisse i august 2013.



Den kongelige biografen Andrew Morton skrev i boken Meghan: A Hollywood Princess at hun sendte sitt diamantforlovelse og giftering tilbake til ektemannen sin i posten.

Han sa at trekket overrasket ham, og at han knapt kunne holde sitt sinne over bevegelsen.

Morton skrev at en venn av Trevor sa at han gikk fra å ta vare på Meghan til å føle at han var et stykke som lå fast på bunnen av skoen hennes.

Flyttet fra Meghan førte til at Ninaki Priddy, som var Meghan sin tidligere beste venn og hushjelp i bryllupet, sa at hun ikke ønsket å knytte seg til den kommende hertuginnen etter at hun hørte hva som hadde skjedd.

Ninaki fortalte Expressen : 'Slik hun håndterte det, hadde Trevor definitivt teppet trukket ut under seg. Han ble skadet. '

Abby Wathan, som er en annen av Meghans venner, som jobbet med henne i filmen Random Encounters, fortalte ITV -dokumentaren Prince Harry og Meghan: Truly Madly Deeply: 'Vi gikk gjennom en skilsmisse, så vi ble sammen om det.

'Jeg ble ødelagt, men hun ble gitt myndighet. Hun tok makten tilbake. Det var ikke det rette forholdet for henne, så hun fortsatte.

Få de største kongelige overskriftene direkte til innboksen din ved å registrere deg for vårt gratis nyhetsbrev her.

hvor gammel er clive owen yorkshire farmer

Se Også: