John Nettles: Stalkers og obsessive fans har vært et problem

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Fra en ung stjerne som Bergerac til Midsomers Murders.



Det kan være 34 år siden Bergerac først traff TV -skjermer (innrøm det - du kan fortsatt nynne de karakteristiske, trekkspillstammene til tematonen), men det er tydelig hvorfor stjernen, John Nettles, er så populær blant damene.



Han ser dapper ut i en dress når Love Sunday møter ham på det store Alexandra Palace i Nord -London, med så gjennombruddsblå øyne som noensinne, og er full av historier om jobben som førte ham til stjernestatus i en alder av 38. Mellom 1981 og 1991, Detektivserien fikk rundt 14 millioner seere - og det får fortsatt Johns øyne til å glitre når han tenker på tiden han brukte på å filme på øya Jersey.



'Jeg har enormt gode minner fra arbeidet med Bergerac,' smiler 71-åringen, som har spilt i utallige oppsetninger på både scene og TV. 'Det var en veldig lykkelig tid i livet mitt og en som jeg ikke ville gi avkall på for verden. Sagt det slik: hvis du jobber på et sted hvor du står opp for en skytedag klokken 6.30, spaserer ned til stranden, tar en svømmetur etterfulgt av en god frokost og deretter ruller opp på settet for å filme - du kan ikke bli bedre enn det. Vi brukte det samme tomten igjen og igjen, men det syntes ikke å ha noen betydning! '

grey's anatomy sesong 16 utgivelsesdato uk

John Nettles med skuespiller Deborah Grant og Terence Alexander fra Bergerac TV -program (Bilde: BBC)

Selv om noen av hans tidligere medstjerner dessverre ikke lenger er med oss-for eksempel Terence Alexander, som spilte Jim Bergeracs useriøse tidligere svigerfar, Charlie Hungerford-holder John fortsatt kontakten med slike som Liza Goddard (smykketyven Philippa Vale), Celia Imrie (en tidligere kjæreste, Marianne) og Deborah Grant, som spilte sin ekskone Debbie. Og det stramme kameratskapet og den gode holdningen til rollebesetningen og mannskapet gjorde det til en serie alle ønsket å jobbe med.



Deborah Grant og John Nettles i Bergerac

'Vi jobbet hardt, men du kan i det minste ha det bra mens du gjør det og gjøre det til en fest for de involverte - noe vi gjorde,' husker John. 'Folk pleide å kjempe for å komme på den serien, enten det var sminke eller regissører. Folk vil si: La oss gå og gjøre en Bergerac -episode, vi skal ha en fest!



Det ser ut til at noen skuespillere hadde det bedre enn andre ... 'Det er en nå berømt skuespiller som gjorde en tre uker lang periode med oss,' husker John. 'Han var ferdig med skytingen, men telefonen ringte, og det var kona hans som sa: Hvor er han? Han har ikke kommet hjem. Vi sa: Vel, vi vet ikke! Og det viste seg at han var oppe på den nordlige delen av øya med en annen neser-do-well-teske som festet med den lokale tuten og drakk seg dum. Han gadd ikke gå hjem. Det skjedde ganske mange ganger, så det var et sted for uorden og anarki, for det meste. '

når starter boksingen i kveld

Og mens han hadde det gøy, vant John seg legioner av fans og oppnådde hjertebankende status. 'Det har aldri, aldri falt meg inn i at det handlet om sex,' innrømmer han. Noen beundrere har imidlertid ikke gjort livet enkelt. «Du får imidlertid dine stalkere og tvangstanker, og det er noen ganger et stort problem. Da jeg bodde i Jersey, pleide jeg å ha en middelaldrende dame som, da jeg våknet midt på natten, så jeg at varebilen hennes sto parkert utenfor. Jeg ville finne henne se inn gjennom vinduet, og overalt hvor jeg gikk ville hun være der. Jeg måtte få et slags påbud.

«Jeg hadde en annen dame fra Norge som pleide å sende meg lange brev om hva hun ville gjøre mot meg, og det ville få øynene til å vanne! Så sendte hun meg lange lister med diettark fordi hun syntes jeg ble for feit. Hun sendte også veldig dyre gaver, så vi måtte involvere norsk politi. Det er veldig trist, og kona Cathy ble enormt irritert. '

Han fortsetter: 'Saken er at Cathy kjenner den virkelige personen bak karakteren, så hun behandler den med forakt den fortjener! Det er som Sheila Hancock sa om [hennes avdøde ektemann, skuespiller] John Thaw, hvis du bare visste hvordan han egentlig var!

Det er å spille Tom Barnaby i sin andre populære detektivserie Midsomer Murders som John blir anerkjent for de fleste fordi han tror det selger i hvert eneste land i verden.

John Barnabys familie fra Midsomer Murders (Bilde: itv)

Til tross for hans berømmelse, sier John at familien er grunnen til at han har klart å holde seg så jordnær. Han har en datter Emma fra sitt første ekteskap med Joyce før de ble skilt i 1979, og han har vært gift med Cathy siden 1995.

'Du trenger noen til å jorde deg, for hvis du begynner å tro at din offentlige person er din eneste og virkelige person, så ser du på en veldig lang og ensom alderdom. Du må leve så langt du kan fra ditt offentlige image, du må virkelig. '

John Nettles som Tom Barnaby med co-star DS Ben Jones som Jason Hughes fra Midsomer Murders

eggkort ppi refusjon

Det er akkurat det John gjør. Han og Cathy bor på en 20 mål stor gård i nordlige Devon, med fem hester, to esler, en hund, tre katter, et halvt dusin kyllinger, to gjess og 'diverse ville ting som har tatt tilflukt hos oss'. Han ler: 'Det er så godt å stå opp om morgenen og se et esel - de er bare utrolig vakre og morsomme. Eselet mitt Hector ler når jeg går mot ham; han kjenner dødeligheten når han ser det. ’

Når han ikke er skuespiller eller i Devon, tilbringer han tid med datteren Emma og to barnebarn, som bor i Jersey. 'Jeg føler meg fortsatt som en del av Jersey -samfunnet,' sier han. 'Jeg går over alle mulige muligheter jeg får.'

Og selv om han ikke liker å se seg selv på skjermen, er han glad for å være i et yrke som ikke ser ut til å mangle roller for ham å spille når han modnes. 'Det flotte med skuespill er at delene blir bedre etter hvert som du blir eldre,' forklarer han. ‘Din banksjef vil bli pensjonist som 60 -åring, og i de fleste andre samfunnslag, jo eldre du blir, jo verre gjør du jobben din. Men på slutten av skuespillertunnelen venter alle de flotte delene på deg, som Prospero fra The Tempest og King Lear. Tusen takk, Shakespeare, virkelig mye.

‘Jeg tør ikke trekke meg, hva er poenget? Du våkner om morgenen, og hva så? Jeg husker Bob Hoskins sa at da han ble pensjonist, var det deilig å våkne om morgenen og ikke ha noe å gjøre. Han lyver! Det er forferdelig å ikke ha noe å gjøre fordi du ikke finner ut mer i samfunnet. Så
Jeg vil ta noen del bare for å gjøre noe. '

Vi er sikre på at Johns fans vil være glade for det.

verdens største pikk

Hvordan tilbringer John søndagene sine

Hva kan du ikke klare deg gjennom en søndag uten?

Arsenal vinner en kamp! Å støtte Arsenal er som å ha
et langt nervøst sammenbrudd - men det er en del av moroa.

Hva gjorde du sist søndag?

Jeg så egentlig ikke Arsenal - jeg snakket om Shakespeare
i Stratford.

Lat ligge inne eller opp tidlig?

Du kan ikke ha løgn når du har hester eller esler. Eselet starter opp ved fôrtid, som er 7.30. Da blir det ikke å ligge i sengen.

Stek eller frukt?

Jeg liker store frokoster. Det er normalt
Full engelsk, men det er farlig å ha det for ofte.

Hjemmeopphold eller helg borte?

Jeg liker å være hjemme fordi jeg begynner å bli gammel. Jeg reiser ikke mye mer.

Papir eller TV?

Heller ikke i disse dager.
Jeg pleide å ligge i og lese avisene, men jeg kan ikke håndtere det lenger.

21 21 angelnummer

Tidlig til sengs eller natt på flisene?

Vi går ikke mye ut. Leonard Cohen sier: ‘Hvor deilig det føles når det er for sent og du ikke trenger å følge hennes svingende hofter helt inn i din døende fantasi.’ Det er en god grunn til å enten kutte halsen eller legge deg tidlig!

Bergerac, hverdager kl. 16.00 på Drama

Se Også: