Usikker Will Smiths sjalusi over Jada Pinkett Smiths kjærlighet til Tupac og dyp anger

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Will Smith har jobbet med å føle seg sjalu over konens forhold til over menn siden de ble et par.



I de første dagene av forholdet hans til nå kona Jada Pinkett Smith, ble Fresh Prince -stjernen følt 'dypt usikker' over at han elsket en barndomsvenn.



Wills bekymringsfulle følelser var ned til hennes komplekse & apos; forholdet til avdøde rapper Tupac Shakur - som har etterlatt ham en stor anger.



tre-brystede kvinner

Jada og Tupac gikk begge på samme videregående skole i Baltimore og ble øyeblikkelige venner, men de fortsatte å ha et anstrengt forhold.

De var fremdeles veldig nære venner og var i konstant kontakt da Jade tok kontakt med Will, men de hadde et stort fall ut like før rapperen ble skutt dødelig i september 1996.

Will innrømmet at han ikke kunne tåle at Tupac var 'bildet av perfeksjon' i Jadas øyne og nektet å snakke med ham da de var i samme rom.



Tupac og Jada Pinkett Smith hadde et & apos; kompleks & apos; forhold etter å ha vokst opp sammen (Bilde: Facebook)

Som en fremadstormende rapper selv utviklet Will en uuttalt rivalisering med Tupac til tross for Jadas innsats for å hjelpe dem med å knytte bånd.



På spørsmål om Power 105's The Breakfast Club i januar i år om han følte seg sjalu over Jadas & apos; kjærlighet & apos; for Tupac, ropte Will sterkt: 'F *** yeah.'

Mens han innrømmet at han var 'sjalu' på forholdet deres, avslørte Will at han angret på at han ikke ble bedre kjent med kona sin venn.

'Det var i begynnelsen. Det var en stor beklagelse for meg også, fordi jeg aldri kunne åpne meg for å ha kontakt med Pac. '

Will slet med å håndtere Jadas nære bånd til Tupac (Bilde: WireImage)

Will og Jada møttes på settet til The Fresh Prince of Bel-Air i 1994 før de giftet seg tre år senere.

Hollywood -skuespilleren var fast bestemt på at Tupac og Jada aldri hadde et seksuelt forhold, men ting ble vanskelig da han først ble sammen med henne.

'Vi hadde litt av en ting. De vokste opp sammen og elsket hverandre, men hadde aldri et seksuelt forhold, forklarte Will.

'Men de hadde kommet inn i den alderen hvor det nå var en mulighet, og da var Jada med meg, så Pac hadde en liten ting om det.'

956 engel nummer betydning

Jada sa at Tupac var som hennes 'bror' da de gikk på Baltimore High School of Performing Arts sammen (Bilde: TBS / Splash News)

Jada tenkte på Tupac som 'broren' da de gikk på Baltimore High School of Performing Arts sammen.

'Hun bare elsket ham. Han var bildet av perfeksjon, sa Will, som forklarte hva som forårsaket forskjellene deres.

'Men hun var sammen med' Fresh Prince ', så det var som om vi var i rommet et par ganger, jeg kunne ikke snakke med ham.

'Han ville ikke snakke med meg hvis jeg ikke skulle snakke med ham.'

Tupac og Will snakket ikke selv når de var i samme rom (Bilde: The LIFE Picture Collection via Getty Images)

Jada prøvde å overbevise Will om å 'løsne' & apos; rundt Tupac i et forsøk på å få mennene i hennes liv til å være sivile rundt hverandre.

Men de snakket aldri før Tupacs alt for tidlige død - og Will innrømmet at han ønsket at han hadde vært annerledes i rapperens nærvær.

'Det var en stor beklagelse av meg, jeg kunne ikke takle det. Jeg var den myke rapperen fra Philly, og han var Pac, 'innrømmet Will.

'Jeg var dypt, dypt usikker, og jeg var ikke mann nok til å håndtere det forholdet.'

Jada og Will har vært gift siden 1997 (Bilde: Getty Images)

Jada har alltid vært veldig ærlig og åpen om sitt nære vennskap med Tupac - og innrømmet at de en gang delte et kyss.

Men hun hevdet at de ikke var fysisk tiltrukket & apos; til hverandre, og det var det 'mest motbydelige kysset' de begge noen gang hadde hatt.

'Når du har to unge mennesker som har veldig sterke følelser, men det var ingen fysisk kjemi mellom oss i det hele tatt, og det var ikke engang bare for meg, det var han også,' sa hun til Howard Stern i 2015.

'Det var en gang jeg var som:' Bare kyss meg! La oss bare se hvordan dette går.

'Og når jeg forteller deg at det måtte være det mest motbydelige kysset for oss begge. Den eneste måten jeg kan si det på, den høyere makten ville bare ikke ha det. '

Tupac og Jada falt sammen før hans tragiske død (Bilde: Getty Images)

I det samme intervjuet avslørte Jada beskrevet hvordan hun kom inn i en 'hardcore' kamp med Tupac før han døde.

Den legendariske rapperen ble drept i et drive-by-skyting i Las Vegas i 1996 i en alder av bare 25 år gammel.

'Det går ikke en dag hvor jeg ikke tenker på Pac. Jeg tenker på ham hver eneste dag, sa hun om vennen på videregående skole.

Jada innrømmet også følelsesmessig at det er 'vanskelig å elske noen som har en arv' under en kraftig diskusjon i november 2019.

Mens hun husket sitt komplekse forhold til Tupac med Robyn Crawford i chat -programmet Red Table Talk, brøt Jada sammen i tårer.

Paret snakket om kampen med å elske noen i søkelyset etter utgivelsen av Robyns bok A Song For You, som beskriver hennes kjærlighetsforhold til Whitney Houston.

'Da du sa [boken] var et kjærlighetsbrev til Whitney, som resonerte så sterkt,' sa Jada til gjesten.

x-factor finalister 2011

'Det var så helbredende for meg på så mange forskjellige måter. Det er vanskelig å leve noen som har hatt en arv på det nivået hun har hatt og deretter miste dem under tragiske omstendigheter. Jeg har en veldig lik situasjon. '

Jada Pinkett Smith tårer opp da hun husker forholdet til Tupac Shakur under Red Table Talk med Robyn Crawford (Bilde: Facebook)

Jada forklarte videre at hun og Tupac fungerte som 'ankere' for hverandre da de fant berømmelse i en tidlig alder.

'Han føler som,' Du er den eneste stabiliteten jeg har, jeg har ikke råd til at du legger den oppmerksomheten andre steder, 'sa Jada om sin venn Tupac.

'For ham var det, vi var et anker for hverandre. Hver gang han følte at ankeret var truet, herregud, & apos; ' la hun til.

Jada og Tupac kranglet før hans tragiske død over frykten for at han skulle gå nedover en destruktiv vei.

De var fremdeles ikke på tale da Tupac ble drept i Las Vegas i 1996 - noe som betyr at Jada dessverre aldri måtte gjøre endringer.

Se Også: