X Factor 2011 final 16: Profiler av alle handlingene som når liveshowene

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

X Factor -dommerne (Bilde: ITV)

X Factor -dommerne (Bilde: ITV)



X Factor -dommerne har valgt de 16 finalistene de mener gir dem den beste sjansen til å produsere en vinner - og en musikalsk stjerne.



Det var tårer da handlingene som kom seg gjennom til dommere & apos; hus ble fortalt at det var slutten på veien.



Og nå begynner det harde arbeidet virkelig for wannabene når de møter ukentlige liveshow - og offentlig avstemning.

Her er de 16 handlingene som byr på å bli X Factor 2011 -vinneren ...

The Boys, veiledet av Gary Barlow



ALDER: 18
STED: Brighton
YRKE: Arbeidsledig
Moren til Frankie tok ham med til det lokale teatret da han var åtte år gammel, og sang der til han var 13 år, og stoppet da det ikke var kult! Hans største rolle var å spille Artful Dodger i Oliver og sier 'alle kaller meg Artful Dodger ... Jeg ser det som en god ting!



Da han hørte at han hadde klart seg til liveshowene, sa Frankie: 'Jeg er sannsynligvis den lykkeligste personen i verden akkurat nå, jeg hadde aldri forestilt meg at jeg skulle gå på liveshowene. Jeg tillot ikke meg selv å tro at jeg kom til å komme igjennom, noe jeg tror er den beste måten å gjøre det på, for hvis du får et & apos; nei & apos; det kommer til å gjøre mye mer vondt. Mine venner og familie kommer til å bli så, så lykkelige og jeg er glad for at de kommer til å bli veldig lykkelige. '

orlando bloom og miranda kerr splitt

ALDER: 23
STED: Liverpool
YRKE: Frisør
Marcus var stille og sjenert på skolen, men deltok i skolemusikalene hans. Han er en enorm Destiny's Child -fan, og han så dem hver gang de opptrådte i Liverpool og eier alle turné -DVDene deres. Det var å se dem da han innså at sang og fremføring er det han vil gjøre.

Marcus sa da han fant ut at han hadde gjort det til liveshowene: 'Jeg kan virkelig ikke tro at jeg er med på liveshowene. Jeg er akkurat som en vanlig gutt, og jeg har vært i LA, og jeg har nå gått til liveshowene til The X factor, det er så spennende at jeg ærlig talt ikke kan holde meg selv. Jeg savner aldri en episode, og nå er jeg en del av showet, jeg kan ikke ta det inn. Å gå ut på scenen kommer til å bli utrolig, jeg kan ikke vente på at de skal si navnet mitt. '

ALDER: 22
STED: Liverpool
YRKE: Kundeserviceassistent og student
Craig hadde alltid ambisjoner om å være skuespiller, så han ble med på et dramakurs, og det var der de satte på et musikalsk show og tok ledelsen, han innså at han kunne synge. Læreren hans foreslo at han skulle begynne å synge og stole på dømmekraften han meldte seg på et musikkurs, som han elsker. Drømmen hans er å opptre på Glastonbury og ønsker å gjøre godt i å betale tilbake familien for at han alltid støtter drømmene hans.

Craig snakker om å komme seg gjennom livene; 'Jeg kommer til å være med i liveshowene til The X Factor med Gary Barlow som min mentor, det er så bisarrt og jeg er så glad, så glad. Jeg føler meg veldig bra og veldig stolt, og jeg føler at jeg har fått denne store tilliten til selvtilliten nå. Foreldrene mine gråt da de fant ut. Jeg har gjort det, jeg har kommet til finalen, det er galskap og jeg kunne ikke vært lykkeligere. '

ALDER: 20
STED: Cheshire
YRKE: Arbeidsledig
Etter å ha fullført skolen i en alder av 16 år, kjedet James seg hjemme mens han jobbet på jakt og hentet en gitar, lærte seg noen sanger og begynte å synge med dem. Han beskriver seg selv som ikke å være akademisk og ante ikke hva han skulle gjøre med livet sitt, men skjønte en kjærlighet til musikk, så gikk på college for å studere musikkteknologi.

Hvordan følte James det å komme seg til liveshowene? 'Jeg trodde definitivt at de syv andre guttene fortjente det mer enn meg fordi jeg tror de har bedre stemmer, men Gary må tro på meg så mye, og jeg er et skritt nærmere å gjøre det jeg virkelig vil gjøre for resten av livet mitt, det jeg elsker og det jeg brenner for. Det er definitivt det beste som har hendt meg. '

Jentene veiledet av Kelly Rowland

222 engel nummer betydning

ALDER: 19
STED: Manchester
YRKE: Student
Misha begynte å synge for alvor i en alder av 14 år, og sier at sang var min måte å forstå meg selv på. Vennene og familien er veldig oppmuntrende til å synge, og lytter alltid til øvelsene hennes. Hun vil gjøre dem stolte.

Da hun fant ut at hun skulle gjennom til liveshowene, sa Misha: Den beste måten å leve drømmene dine på er å våkne og når du har våknet, fortsett å løpe og aldri slutte. Drøm til virkeligheten - neste stopp verdensherredømme. '

ALDER: 16
STED: Omagh
YRKE: Student
Janet begynte å synge da bestemoren oppmuntret henne til å ha leksjoner. Hun er veldig lidenskapelig opptatt av musikk, og det betyr alt for henne og gir henne et formål. Hun har skrevet dikt og sanger siden hun var syv år gammel. Janet sier at hun synes sang er mye mer naturlig enn å snakke.

Hva synes Janet om å komme seg videre til liveshowene? 'Jeg er så spent at jeg faktisk ikke kan tro det. Jeg kan ikke uttrykke hvor glad jeg er. Dette er starten på å bli tatt på alvor som musiker. Jeg er veldig glad for at Kelly trodde på meg og at hun så noe jeg ikke visste. Jeg vet at jeg kan komme ut av meg selv nå, jeg håper jeg kan. '

ALDER: 19
STED: London
YRKE: Barmaid
Sophie sier at hun var et av de barna som ikke kunne studere og sier at college ikke var noe for henne, og at hun måtte være aktiv. Hun drømmer om å spille for tusenvis på festivaler og sier at hun vil lage musikk som får folks hår til å stå på halsen.

Da hun fant ut at hun var igang med liveshowene, sa Sophie: 'Jeg kan ikke beskrive hvordan jeg føler det. Jeg ventet et & apos; nei & apos; fordi alle var så flinke. Jeg var så nervøs, og jeg trodde ikke at jeg hørtes så bra ut. Dette betyr alt for meg, jeg kan ikke tro det. Dette betyr så mye, jeg kan ikke tro hvor mye dette faktisk betyr. '

ALDER: 16
STED: Middlesborough
YRKE: Student
Amelias bror, Lewis, snakket henne til audition for The X Factor. Amelia går på danseskole og opptrer i et årlig show hvert år. Hun deltar også i musikkteater. Hun synger alltid rundt i hjemmet og eier en mikrofon som hun bruker til å synge for familien. Faren hennes er hennes største fan. Amelia lever livet sitt etter noe Lewis fortalte henne: 'Tro alltid på deg selv, ellers vil ingen tro på deg.'

Hva føler Amelia om å komme til liveshowene? 'Jeg kan ikke tro det, jeg trodde Kelly kom til å si nei. Jeg vet at jeg blir sammenlignet med mange andre mennesker i musikkbransjen, men jeg er ung og det er mye mer rom for meg å utvikle. Jeg er så spent at jeg bare skal ta av meg sokkene, det er jeg virkelig. Å synge for hele landet føles utrolig, jeg er så glad. '


Over 25 -årene veiledet av Louis Walsh

ALDER: 31
STED: Rhyl
YRKE: Jobber i detaljhandel
Samantha har deltatt i karaokekonkurranser, men har aldri vunnet og sa: Jeg er så uheldig at jeg aldri har vunnet pakken! Samantha har spilt konserter lørdag kveld i puber og klubber med beskjedent publikum. Har tidligere vært redd for avvisning og har sett The X Factor i åtte år, men er nå klar til å ta sjansen.

Samantha erstattet Goldie i konkurransen. Hvordan føltes det? & apos; Jeg har hatt drømmer og jeg har hatt mareritt, men jeg har erobret mine mareritt på grunn av drømmene mine, og jeg er så heldig å være her blant slike fantastiske talenter og få denne andre sjansen!

ALDER: 26
STED: Cheltenham
YRKE: Hyllestloven
Kitty har sunget siden hun var fem år gammel og har sunget på forskjellige sommerleirer og lokale arenaer. Hun ble inspirert av Britney Spears og elsker Adam Lambert. Drømmen hennes er å ha en hitplate ... hun vil bare synge.

Da hun fant ut at Louis hadde satt henne gjennom til liveshowene, sa hun: Ah det er fantastisk, utrolig. Jeg er så takknemlig for at Louis tok en risiko med meg og satte meg igjennom! '

ALDER: 27
STED: Warminster, Wiltshire
YRKE: Soldat
Jonjo er X Factors første tjenestegjørende soldat. Før han deltok i konkurransen har Jonjo bare sunget sosialt, på skolen og i karaokebarer. Drømmen hans er å gi ut et album. Han deltar i The X Factor for familien og hærens kolleger. Jonjo bor med barndomsskjæresten og to barn.

Da han fant ut at han hadde gjort det til Live Shows, sa Jonjo: Dette er helt enestående og noe jeg aldri hadde trodd var mulig. Jeg hadde aldri drømt om at jeg skulle komme så langt. Jeg er bare en normal gutt fra Chorley, og jeg føler meg ekstremt privilegert som er her.

ALDER: 45
STED: Harve
YRKE: Arbeidsledig
Johnny sang alltid som barn og elsker å gjøre karaoke og delta i veldedighetskonserter. Han begynte å ta det på alvor da han var 17 år gammel og laget noen demobånd og sendte dem til plateselskaper. Johnny deltok i Stars In Their Eyes da han var 24 år, som Boy George, og etter å ha vunnet showet hans, kom han seg videre til den store finalen. Drømmen hans er å spille konserter over hele verden.

Da han fant ut at han var ferdig med Live Shows, sa han: Herregud, det føles som fra den første auditionen jeg ikke har våknet, det føles som om jeg drømmer alt dette. Noen klyper meg og vekker meg. Jeg er veldig, veldig, veldig heldig.

Gruppene - veiledet av Tulisa


(Charley Bird og Lucy Texeira)

NAVN: Charley
ALDER: 23
STED: Essex, London
YRKE: Telesalg

marilyn monroe dødsårsak

NAVN: Lucy
ALDER: 21
STED: Essex, London
YRKE: Jobber i en duftbutikk
Charley og Lucy møttes mens de opptrådte på forskjellige arenaer i Essex. En dag ville de elske å gi ut et album kalt Every Party Needs New Shoes. Hvis de vinner X Factor, kjøper de seg en mikrogris.
Da de hørte at de hadde kommet seg til liveshowene, ble jentene målløse for første gang i konkurransen. Da de endelig ble enige om det, sa Charley: Hva i all verden skal vi ha på oss? Vil de gjøre oss falske tan og negler? Vi er ferdige! HERREGUD!

Lucy la til: Jeg vil ha et sett med tenner som Tulisas. Jeg kan bare ikke tro at dette skjer. Rull ut spraybrunene!

Jesy, Perrie, Leigh-Anne og Jade deltok alle i X Factor i år som soloartister. De fikk en ny sjanse i sluttfasen av Bootcamp da dommerne bestemte seg for å sette dem inn i grupper. Gruppene de ble satt inn i fungerte ikke for dommerne, og jentene fikk en ny sjanse på slutten av Bootcamp da de ble satt inn i en gruppe sammen og Rhythmix ble dannet.

NAVN: Jesy Nelson
ALDER: 20
STED: London
YRKE: Barmaid
Jesy elsker musikk, dans og sang og har ønsket å være utøver siden han var åtte år. Hun har også en trenerbesettelse og eier 90 par. Favorittparet hennes er Adidas Mickey Mouse Hi-tops.

NAVN: Perrie Edwards
ALDER: 18
STED: Newcastle
YRKE: Student
Perrie er oppkalt etter Steve Perrie, forsangeren av Journey, ettersom foreldrene hennes pleide å være punkrockere. Etter å ha blitt satt inn i en gruppe på Bootcamp flyttet de fire jentene inn i Perries foreldrehjem i Newcastle i en måned for å trene før de dro til Judges 'Houses.

NAVN: Leigh-Anne Pinnock
ALDER: 19
STED: London
YRKE: Servitør på Pizza Hut
Leigh-Anne er så desperat etter å klare det som sanger at hun før hun gikk inn i The X Factor, sparte alle pengene sine for å betale for studiotid for å spille inn sanger.

NAVN: Jade Thirlwall
ALDER: 18
STED: Newcastle
YRKE: Student
Jade har gått inn i X Factor før og nådd bootcamp -stadiet, men kom ikke videre. Denne gangen er hun fast bestemt på å vinne alle og har til og med vært hos en hypnoterapeut for å prøve å kurere nervene hennes.

Da jentene fant ut at de var igjennom liveshowene, sa Leigh-Anne: Jeg kan bare ikke tro det, jeg kan ikke tro det. Det er bare surrealistisk. Vi var overbevist om at vi skulle dra. Vi kan ikke vente med å kunne gjøre det vi liker hver helg og opptre på scenen foran millioner av mennesker.

Perrie la til: Vi trodde ærlig talt at det var et nei. Jeg føler meg syk av spenning. Jeg kan ikke vente. Vi er bare så glad for at Tulisa så potensialet vårt.

Richard, Stefan, Bradley, Jordan og Ashford deltok alle i The X Factor i år som soloartister. De fikk en ny sjanse i sluttfasen av Bootcamp da dommerne bestemte seg for å sette dem inn i en gruppe og Nu Vibe ble dannet.

NAVN: Richard Milford
ALDER: 16
STED: Birmingham
YRKE: Student
Richard begynte å synge i et kor og innså at han hadde et talent. Siden hans første audition har han tatt vokal- og dansetimer for å øke selvtilliten.

NAVN: Stefan Romer
ALDER: 19
STED: Hampshire
YRKE: Arbeidsledig
Stefan elsker musikk og sang. Han lærte å spille gitar i en alder av 12 år, og for seks måneder siden bestemte han seg for å lære piano, så han spilte hjemme 48 timer i strekk til han visste hvordan han skulle spille fire sanger.

NAVN: Bradley Johnson
ALDER: 16
STED: Liverpool
YRKE: Student
Bradley begynte å synge seriøst for seks måneder siden etter at faren hørte ham synge og bestemte seg for å få ham sangtimer til jul.

NAVN: Jordan Higo
ALDER: 16
STED: Manchester
YRKE: Student
Jordan innså først at han var flink til å synge for 18 måneder siden, og siden har han holdt noen få konserter og sunget på skolemøter. Fram til X Factor var hans største publikum 600 mennesker.

NAVN: Ashford Campbell
ALDER: 19
STED: Huddersfield
YRKE: Student
Ashfords drøm er å duette med Chris Brown og være den første av tre generasjoner i familien hans som oppfyller en drøm om å gjøre det som sanger. Hans far og to bestefedre ønsket alle å være sangere, men hadde aldri noen suksess.

Etter å ha hørt at de var gjennom til Live Shows, sa Bradley: Jeg kan ikke tro det. Bare for å tenke at for noen uker siden var jeg på college og nå dette.

phil vickery rugby vekttap

Stefan la til: Jeg tror å se noen av oss gråte beviser hvor mye dette betyr for oss.

Jordan: Jeg kan ikke vente. Vi gleder oss til arbeidet, dette er det vi vil gjøre for å leve, og vi kan ikke tenke oss noe bedre.

Derry, Ashley og Andrew gikk alle inn i The X Factor som soloartister. De ble satt inn i en gruppe på bootcamp sammen med to andre deltakere, Marlon og Mitchell. På Judges ’Houses bestemte Tulisa imidlertid at Marlon og Mitchell ikke var riktige for gruppen og erstattet dem med Charlie, som opprinnelig deltok i konkurransen som en del av bandet, Chasing Keys.


NAVN: Derry Mensah
ALDER: 21
STED: London
YRKE: Jobber i Burger King
Derry vil være like stor som Mohammad Ali, men en sanger. Han sier: Jeg vil fly som en sommerfugl og stikke som en bie. For å få publikum til å føle meg fantastisk med stemmen min og stikke fiendene mine.
NAVN: Ashley J Baptiste
ALDER: 22
STED: London
YRKE: Utdannet
Ashley begynte å synge i kirken, hvor han også lærte å spille piano. Han ble nylig uteksaminert fra Cambridge University.

NAVN: Andrew Merry
ALDER: 20
STED: Ayr
YRKE: Bilselger
Andrew begynte å synge i onkelens bryllup da han var ni. Han tok sangtimer og elsket det, så han begynte å spille på sykehjem. Han holdt også bryllup og veldedighetsarrangementer, men stoppet da han var 17 da han ikke følte at han kom noen vei.

NAVN: Charlie Healy
ALDER: 25
STED: Coventry
YRKE: Sanger
Charlie har vært på audition for The X Factor to ganger tidligere som en del av gruppene Nu Status og deretter Harmony Hood. Han kom til dommernes hus en gang. Han gikk på audition i år som en del av Chasing Keys etter å ha møtt de andre guttene på Bootcamp i fjor.

Da han fant ut at de skulle gjennom til Live Shows sammen, sa Andrew: & apos; Det føles som en drøm om en levetid, det føles som starten på noe spesielt. Fordi vi alle har blitt satt sammen, er det som en emosjonell berg -og -dal -bane som er på vei til suksess.

Se Også: