Topp 10 billigste altomfattende ferier for briter i sommer

Travel News

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Caiaimage)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvis det å ligge på en strand, nippe til cocktailer og nyte strålene høres ut som en drømmeferie, kan et altomfattende feriested bare være billetten.



Faktisk kan det vise seg å være mer budsjettvennlig enn å betale for flyreiser, strandhotell, restauranter og aktiviteter hver for seg - spesielt hvis du reiser med barna som trenger underholdning hver dag.

Derfor er det ingen overraskelse at all inclusive -ferier er den mest søkte ferietypen av briter ifølge TravelSupermarket - og det hjelper at det er opptil 13% prisfall sammenlignet med i fjor.

Ferieprissammenligningssiden har gitt ferierende en hjelpende hånd og søkt etter de billigste all-inclusive destinasjonene for Brits.



De sammenlignet syv netters pakker for reisedatoer fra 1. mai til 30. september 2018, så det er mye spillerom om du er begrenset til skoleferiedatoene eller ønsker å gjøre et kupp mot slutten av sommeren.

Det er mange fristende tilbud å få - vi snakker et 5 -stjerners hotellopphold i en uke med priser fra £ 250pp.



Fra Bulgaria til Spania eller Hellas, sjekk ut de billigste all-inclusive feriedestinasjonene for briter sommeren 2018 ...

1. Sunny Beach, Bulgaria

Bulgaria (Bilde: Getty)

Hvis det er sjø, sol, sand og billig øl du er ute etter, så leverer Sunny Beach. Den billigste all-inclusive destinasjonen for 2018, det er lett å finne noen flotte pakker til det populære hotspotet.

bbc juleplan 2018

Selvfølgelig sørger Bulgaria for en billig pause uansett, med slike som Burgas Bay og Pomorie som også viser slag hos solsøkere.

Regionen får i gjennomsnitt ni soltimer om dagen i september, for ikke å snakke om at det er over 18 flyplasser i Storbritannia inkludert i feriepakker der.

Det er rikelig med kulturtilbud også hvis du er ute etter en dagstur, med steder som UNESCO -listede Nessebar - en av de eldste byene i Europa - bare en kort kjøretur unna, eller Pomorie's ærefryktinngytende romerske graver og middelalderkloster.

Eksempel på tilbud:

Du finner flere altomfattende pakker til Sunny Beach her .

2. Tyrkia

(Bilde: iStockphoto)

Dra til Tyrkia i sommermånedene, og du vil garantert bli behandlet på strålende varmt vær; temperaturene kan gå så høyt som 31 grader, ned til bare 21 grader om natten - perfekt hvis du vil nyte et sted å spise ute!

I sommer er det noen få feriesteder som trener spesielt billigere for briter som flyr fra Storbritannia: Alanya, Bodrum, Marmaris, Antalya, Oludeniz for å nevne noen.

Faktisk kan du finne altomfattende pakker på 3-stjerners hotell for under £ 200pp, noe som gir et kupp i solskinnet.

Hvis du reiser til Tyrkia må du sørge for det sjekk utenriksdepartementets reiseråd før du bestiller.

Eksempel på tilbud:

Du finner flere altomfattende pakker til Tyrkia her .

3. Marokko

(Bilde: iStockphoto)

Hvis du er ute etter en altomfattende ferie i Marokko, kan det være lurt å bokmerke Agadir, som for tiden tilbyr pakker med den beste verdien, med en gjennomsnittlig prisfall på 13% sammenlignet med 2017.

rdr2 hvor mange kapitler

Juli er den varmeste måneden med et gjennomsnitt på 26C, men regionen har en seriøst vakker strand hvor du kan slappe av og nyte havbrisen.

Hvis du vil utforske, er Agadir fullpakket med nasjonalparker, botaniske hager og museer, samt travle basarer som er en skattekiste for suvenirer.

Eksempel på tilbud:

Du finner flere altomfattende pakker til Marokko her .

4. Malta

Malta (Bilde: Getty)

Det er så mange vakre ting å se og gjøre på Malta at selv om du er booket til en altomfattende er det verdt å vandre rundt og utforske.

Selvfølgelig, selv om du har alt inkludert, har du fortsatt gode tilbud på fly, mat og overnatting - så det er alltid verdt å sjekke ut disse pakkene, selv om du vurderer en storbyferie i Valletta i stedet for en badeferie .

I sommermånedene kan imidlertid temperaturen stige opp til 31C - så vi regner med at du vil bli fristet av sanden og det turkise vannet!

Eksempel på tilbud:

  • Tilbring syv netter på det 4-stjerners Canifor-hotellet i Qawra med priser fra £ 289 s basert på en avgang fra Birmingham.

  • Tilbring syv netter på det 3-stjerners Comino-hotellet i Qala med priser fra £ 342 s basert på en avgang fra Leeds Bradford. Fly fra Manchester og finn priser fra £ 354 s .

Du finner flere altomfattende pakker til Malta her .

5. Spania

(Bilde: Lonely Planet Images)

Det er alltid nok av billig ferie i Spania å finne for sommeren, men i år er det noen få feriesteder som er spesielt gode hvis du er ute etter et kupp.

For eksempel: Magaluf, Palma og Cala D & apos; Eller på Mallorca, Lloret de Mar i Costa Brava, Salou i Costa Dorada, Puerto Rico på Gran Canaria og Torremelinos i Costa del Sol har alle kommet til listen over de billigste all-inclusive-feriepakker dette sommer.

Eksempel på tilbud:

Du finner flere altomfattende pakker til Spania her .

6. Hellas

Malia (Bilde: Getty)

I fjor ble Rhodos tippet som den billigste greske destinasjonen, men i sommer ble den overhalet av Malia på Kreta, hvor briter kan finne de beste prisene for ferier med alt inkludert.

Faktisk har pakkereiser til Kreta falt i gjennomsnitt med opptil 13% sammenlignet med i fjor sommer.

Det er ikke rart. Tross alt har Kreta noen seriøst vakre strender, for ikke å snakke om at det er så mye å se og gjøre selv om du har kort tid.

Det vakre Korfu er også et bevis på et hit - det kan være at ferierende føler seg inspirert da de fungerer som filmsted for The Durrells ...

Eksempel på tilbud:

Du finner flere altomfattende pakker til Hellas her .

7. Egypt

(Bilde: Digital Vision)

Deler av Egypt har åpnet igjen for ferierende som Hurghada, men sørg for å sjekke FCO reiseråd før du bestiller/legger ut på ferien.

Siden etterspørselen har vært lav de siste årene, betyr det at det er mange altomfattende ferietilbud å få - og i sommermånedene kan du forvente varmt og solrikt vær.

Eksempel på tilbud:

Du finner flere altomfattende pakker til Egypt her .

katie price kris boyson

8. Portugal

Alvor i Algarve i Portugal (Bilde: Getty)

Algarve har vært en fast favoritt blant briter i årevis, og i sommer topper den fortsatt listen over de beste altomfattende tilbudene i Portugal.

Pluss at pengene du sparer betyr at du kan bruke dem andre steder under turen fra fornøyelsesparkene til travle strandbarer hvis du vil utforske.

Det kan være lurt å få mest mulig ut av avtalene nå, ettersom lokale myndigheter har vurdert å innføre en ny turistskatt som kan bety at ferier der blir dyrere for familier.

Eksempel på tilbud:

9. Kypros

(Bilde: Moment RF)

Med sine perfekte strender, strålende solskinn og vakre feriesteder, unnlater Kypros aldri å bli en hit blant ferierende.

Den gode nyheten er at denne sommerpakken i gjennomsnitt trener 12% billigere enn 2017.

mike tyson ansiktstatovering

Ønsker du å legge til et snev av kultur i pausen din? Du vil bli bortskjemt med valg på Kypros fra de utallige museene, historiske stedene, ruinene og pittoreske gater som alle venter på å bli utforsket.

Eksempel på tilbud:

10. Kroatia

(Bilde: Lonely Planet Images)

I årevis var Kroatia en godt bevart hemmelighet, men etter de berømte Game of Thrones-filmene som så ferierende oppdage de vakre kroatiske strendene og fantastiske byer som Dubrovnik og Split, blir det raskt et feriested.

Så du vil kanskje få mest mulig ut av tilbudene mens de fremdeles tilbys - søk etter ferie på Dubrovnik -rivieraen har allerede steget med 350%! (Men den gode nyheten er at prisene i gjennomsnitt har falt med 5%).

Eksempel på tilbud:

Les mer

Reisetilbud 2019
Billige mai -tilbud Billige flyreiser til Spania Billigste altomfattende steder for briter easyJet sommersalg for 2019 beste tilbud

Hvorfor gå alt inkludert?

Emma Coulthurst, reiselivsekspert på ferieprissammenligningssiden, sier at selv om eurokursen fortsatt er volatil, er valg av altomfattende et kostnadseffektivt alternativ:

'En altomfattende ferie hjelper virkelig med budsjettering, og gir deg stort sett mulighet til å vite den totale kostnaden for ferien din på forhånd, ettersom måltider og noen drinker er inkludert.

'De eneste pengepengene du virkelig trenger er suvenirer og eventuelle andre drinker du vil ha. Med priser som starter fra så lite som £ 170pp for syv netter i sommer, betyr det at du også kan ha råd til å spise utenfor hotellet noen ganger.

Se Også: