Billig ferie i Spania for 2020 inkludert gode tilbud på altomfattende pakker

Europa

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: LOOK)



Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Ferier i Spania har lenge vært en favoritt blant briter som leter etter en billig ferie - og ikke rart.



Med noen av de populære hotspotene bare en kort flytur unna, trenger du ikke å bruke all den årlige permisjonen din, men det beste er at det alltid er et godt kjøp - selv under skoleferier.

Om sommeren tiltrekker Kanariøyene som Tenerife og Fuerteventura folkemengder med sine altomfattende feriesteder og strandferietilbud, mens det på fastlandet er storbyferie takket være kulturelle knutepunkter som Barcelona og Madrid.

Hvis du er ute etter en billig familieferie i 2020 som hele familien vil glede seg over, gir Spania et ganske sikkert bud - spesielt hvis du har et budsjett.



Så hvor kan du finne de beste tilbudene? Vi tar en titt på de beste stedene å finne billige ferier i Spania, fra altomfattende strandferier til lange helger og nyter det spanske solskinnet.

Topp billige reisemål for en familieferie i Spania

Spania er ideelt for en familieferie - tross alt, det har noen ganske utrolige strender, familievennlige feriesteder og tilbyr en mengde severdigheter, restauranter og fornøyelsesparker som hele familien kan nyte.



Tenerife har mange ting å se og gjøre for familier fra dyreparker til badeland, mens Costa Adeje er fylt med familievennlige feriesteder, pittoreske strender og budsjettvennlige aktiviteter.

Leter du etter eventyr? Fuerteventura har vulkaner og skiftende sanddyner som garantert vil bli et hit for alle oppdagelsesreisende, for ikke å nevne at den har noen høydepunkter som er verdt å ta en dagstur for.

På fastlands -Spania er det Costa Brava og Costa del Sol som fortsatt er faste favoritter blant briter.

I mellomtiden vil festesøkere kanskje sjekke ut Balearene; Du vil finne mange DJ -er, klubber og raves på Ibiza, mens Mallorca tilbyr en mer avslappet stemning med et blomstrende natteliv.

Ferierende strømmer ofte til Tenerife (Bilde: Getty)

gary rhodes dødsårsak

De beste stedene å finne billige feriepakker

Den gode nyheten er at fordi det er et så populært hotspot blant familier, er det et vell av reisefirmaer som tilbyr billige ferier i Spania.

Imidlertid kan det gjøre innsnevring av alternativene til en litt skremmende oppgave - men det er noen nettsteder som er verdt å merke som bokmerker, spesielt ettersom de er vert for salg og avtaler som ofte inkluderer skoleferiedatoer. Sjekk dem nedenfor ...

TUI : Reisefirmaet tilbyr en hel rekke billig ferie til Spania gjelder også alt inkludert pauser til en rekke hotspots inkludert Tenerife , Mallorca , Costa del Sol og Fuerteventura .

Første valg : Først i verden med altomfattende har First Choice mange f vennlige pauser og feriesteder som tilbys i tillegg til tilbud i siste liten .

Fuengirola, Costa del Sol (Bilde: Getty)

ReiseSupermarked : Hvis du leter etter billige villaer og ferieboliger , TravelSupermarket kan være en god kilde. Det er også praktisk å sammenligne pakkepriser hvis du leter etter en fly- og hotelltilbud heller enn en uke altomfattende.

easyJet Holidays : Her finner du billige pakkereiser , altomfattende pakker og et bredt spekter av sene tilbud enten du er etter en ukes ferie eller en lang helg.

LoveHolidays: Du kan finne mange billige ferier her. Synes at en uke alt inkludert fra £ 176 s , eller a solskinnspause fra £ 99pp . For ikke å nevne at LoveHolidays lar deg sikre en bestilling med et depositum og betale resten av pausen nærmere avreisedatoen.

Costa del Sol -stranden

Costa del Sol -stranden (Bilde: Getty)

Hvordan finne en billig storbyferie i Spania

Kulturgribber vil finne en mengde landemerker, historiske omgivelser og museer i spanske byer, mens matelskere kan tilbringe dager med å vandre gjennom de brosteinsbelagte gatene for å sjekke tapas og vinbarer.

Hovedstaden Madrid er fullpakket med skjulte perler, verdensberømte gallerier og mange lokale tilholdssteder hvor du kan unne deg og glede deg til å nyte den avslappede stemningen. Selvfølgelig er det mange severdigheter og landemerker du også bør sjekke ut.

I mellomtiden fortsetter Barcelona å være en hit for de som ønsker en blanding av storbyferie og strandferie, for ikke å snakke om at den har mange fantastiske severdigheter som den ærefryktinngytende Sagrada de Familia-katedralen og Park Guell, en mosaikk-ekstravaganza av Gaudi.

Barcelona

Basilica i Temple Expiatori de la Sagrada Familia er en stor romersk -katolsk kirke i Barcelona, ​​Spania, designet av den katalanske arkitekten Antoni Gaudi (Bilde: Diogo Salles)

Sjekk ut disse innsidertipsene for å få mest mulig ut av byen.

Den gode nyheten er at du ikke trenger å bryte banken for å nyte en storbyferie i Spania - faktisk, hvis du søker på de riktige stedene, kan du finne gode tilbud.

For eksempel, Lastminute.com arrangerer ofte flash-salg der storbyferier til Barcelona har blitt redusert til så lite som £ 89pp, for ikke å snakke om at det ofte er tilbud og tilbud hvis du planlegger en langhelg i siste liten.

Foretrekker du å planlegge fremover? Expedia kan være en flott kilde for billige flyreiser og hotellpakker, mens Booking.com , Hotels.com og TripAdvisor alle tilbyr billige hotellalternativer, og noen få luksusmuligheter også i tilfelle du ønsker å splurge.

Les mer

Reisetilbud 2019
Billige mai -tilbud Billige flyreiser til Spania Billigste altomfattende steder for briter easyJet sommersalg for 2019 beste tilbud

Les mer

Ferier i Spania
Finn de beste tilbudene Billige flyturer Beste sandstrender i Spania Kanariøyene guide

Flyselskaper som tilbyr billige flyreiser til Spania

Ryanair er ofte vert for salg hos flyreiser til Spania fra så lite som £ 9,99 , samtidig som easyjet har flyreiser til hotspots som Barcelona, ​​Mallorca, La Palma og Madrid med priser fra så lite som £ 22 hver vei . British Airways tilbyr også direkte ruter til de viktigste feriefavorittene .

Vil du være sikker på at du får det beste tilbudet for dine valgte datoer? Nettsteder som f.eks Cheapflights.co.uk og Skyscanner kan være gode kilder.

Se Også: