Det er noe galt med denne Union Jack - men de fleste briter kan ikke se hvorfor

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Vet du hvordan du henger Union Jack? Vent litt. Heter det ikke unionsflagget når du ikke flyr til sjøs? Vet du i det hele tatt noe om landets farger?



Et flertall av briter (55 prosent) er ikke i stand til å fortelle hvilken vei de skal vise nasjonens emblem, ifølge ny YouGov -forskning.



Deltakerne ble vist to bilder av Union Jack. Den ene ble fløyet opp ned, den andre rett opp. Og bare 45 prosent kunne se hvilken som fløy riktig. En tredjedel tok feil i uttalelsene, mens 22 prosent sa at de rett og slett ikke visste.



Er dette riktig?

Opp ned på britisk flagg

Kan du fortelle? (Bilde: Getty)

nicki minaj billetter 2014

Slik forteller du: Den riktige måten å henge Union Jack på er å sikre at den fete hvite stangen i øverste hjørne, nærmest flaggstangen, skal løpe langs flaggets øverste kant, ikke flaggstangskanten.

Her

Opp ned på britisk flagg

Dette er feil vei opp (Bilde: Getty)



Nå kan du antyde at dette ikke er så viktig. Men i en tid med patriotisme og politisk omveltning er det aktuelt. Selv om mindre enn halvparten er i stand til å bestemme hvilken måte vi skal fly i landets farger, mener et flertall (56 prosent) at regjeringsbygninger bør kreves for å fly dem.

YouGov legger til: «Til tross for deres [britenes] manglende evne til å fortelle hvilken vei opp flagget skal gå, liker de fleste mennesker (55 prosent) utformingen av Storbritannias flagg.



liverpool-sett 2016/17

'Bare 6 prosent misliker det aktivt (stiger til 11 prosent i Wales og 18 prosent i Skottland), mens ytterligere 33 prosent verken liker eller misliker flagget.' '

er susanna reid i et forhold

Dette flyr skikkelig

Høyre vei opp britisk flagg

Høyre vei opp (Bilde: Getty)

Årsakene til høyere misnøye i Wales skyldes mangelen på walisisk identitet. Vi har ingen drage der i det hele tatt. Interessant nok ville de fleste briter (55 prosent) gjerne ha plass til noen walisiske i Union Jack.

'Den samme andelen (55 prosent) av briterne ville tilbake fjerne Skottland fra flagget i tilfelle skotsk uavhengighet, selv om 24 prosent av menneskene ville beholde flaggdesignet som det er.'

Union Jack?

En fotgjenger skjuler seg for regnet

Alt til sjøs (Bilde: Getty)

Du har kanskje lagt merke til at vi har kalt flagget vårt Union Jack gjennom denne artikkelen. Og du er kanskje klar over noen av mytene som omgir navngivningen - rundt 49 prosent tror Union Jack er flaggets eneste navn, mens en betydelig andel (omtrent en fjerdedel) tror forskjellen mellom land og sjø.

Men begge er riktige. En publikasjon, Flying Flags i Storbritannia , produsert av parlamentets Flags & Heraldry Committee i samarbeid med Flag Institute, angir at begge navnene er tillatt. Bare 16 prosent av briterne visste dette når de ble spurt.

jeremy kyle eks kone

Les mer

Umulige lekser og testspørsmål
Løs summen & apos; Hvilken brøkdel er skyggelagt? & apos; Lekser for barn i alderen 7 forvirrer foreldre Mødre ber om hjelp til matematikkspørsmål

Se Også: