Nintendo Switch OLED -modell med oppgradert skjerm annonsert på grunn av 8. oktober

Nintendo

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den etterlengtede etterfølgeren til Nintendo Switch, hybrid-spillkonsollen har endelig blitt kunngjort og har fått spillere til å hype.



hvilke 50p-stykker er verdifulle

Den originale Nintendo Switch ble utgitt i mars 2017 som etterfølgeren til den skuffende Wii U -konsollen.



Switch blandet hjemme, konsollspill med håndholdt spill på farten, som Nintendo alltid var utrolig vellykket med tidligere, med DS- og Game Boy -serien.



Ryktene har sirkulert om nye modeller av Nintendo Switch siden kort tid etter utgivelsen, hovedsakelig på grunn av Nintendos historie med revisjoner av sin egen maskinvare med modeller som 'Nye' Nintendo 3DS og XL -varianter.

Den nye modellen har en forbedret skjerm (Bilde: Nintendo)

Ryktene har tidligere pekt på påstander om en oppløsning i 4K -oppløsning i tillegg til andre rykter om et mindre system.



Noen av ryktene viste seg å være sanne da en litt mindre, håndholdt versjon kalt Switch Lite ble utgitt i september 2019.

Etter mye spekulasjon om en 'Switch Pro' har Nintendo endelig bekreftet at det nye systemet vil bli kalt Nintendo Switch OLED Model.



Til tross for Nintendo E3 -presentasjonen i forrige måned ble ingen ny maskinvare annonsert, og de konsentrerte seg om ny programvare for systemet som Metroid Dread, Zelda Breath of the Wild 2.

Nintendo kunngjorde det nye systemet 6. juli på sin offisiell Twitter -konto , den nye modellen ser ut til å komme i en slående hvit, i tillegg til den klassiske røde og blå utgaven, men andre farger kommer garantert til å bli utgitt senere.

Den nye 7 -tommers OLED er hovedfokuset for den nye konsollen (Bilde: Nintendo)

Mindre av en etterfølger og mer av en litt forbedret revisjon, den nye modellen har noen få nye funksjoner, spesielt en mye forbedret 7 -tommers OLED -skjerm.

Nye Nintendo Switch vil ha en 7-tommers, 720p-oppløsning OLED-skjerm, som er mye skarpere og har høyere kontrast enn de nåværende tidligere modellene på 6,2 tommers LCD-skjerm. Rammene rundt skjermen har også blitt noe redusert.

myleene klass graham quinn

Fans har vært begeistret for ideen om en oppgradert Switch siden den ble utgitt (Bilde: Nintendo)

OLED -teknologien er kjent for bruk i mobiltelefoner, OLED -skjermer er ikke bakgrunnsbelyste som LCD -skjermer, og lys sendes ut av hver enkelt piksel.

Systemet har omtrent samme størrelse som den originale konsollen. Det nye systemet vil også være kompatibelt med den forrige Joy-Con, men noen spill og tilbehør som LABO Toy-Con VR-settet vil ikke være kompatibelt på grunn av den større skjermen.

Switch OLED -modellen vil være kompatibel med nåværende spill, noe som betyr at du kan spille ditt nåværende Switch -bibliotek på det nye systemet, inkludert dine digitale spill.

Det tynne stativet fra den gamle modellen er byttet ut med et mye bredere og mer stabilt stativ, for bruk når bryteren står oppå et bord.

Det er lagt til en ethernet -kabel til kaien som forbedrer nedlastningshastigheten til systemene samt stabiliteten for online spill.

Den gamle kickstanden var kjent for ikke å være stor (Bilde: Nintendo)

Det interne minnet er doblet fra forrige 32 GB, noe som viste seg å være vanskelig å administrere. OLED -modellen har et internt minne på 64 GB.

Batterilevetiden er også forbedret og vil gå opptil 4,5 til 9 timer sammenlignet med 3 til 6 timer på den opprinnelige 2017 -modellen.

Fansen må vente en liten stund før de får maskinen i hendene med den nye bryteren som slippes 8. oktober. Det er imidlertid mulighet for mangel på lager på grunn av spillkonsollens overveldende popularitet.

New White -utgaven er iøynefallende (Bilde: Nintendo)

Koste

Systemprisen har ennå ikke blitt offisielt avslørt, men det antas at det vil selge for rundt £ 350 på grunn av bedre maskinvare.

Detaljerte spesifikasjoner

CPU: NVIDIA Custom Tegra -prosessor

ideer til familiequiz

Skjerm: Multi-touch kapasitiv berøringsskjerm / 7,0 tommers OLED-skjerm / 1280x720

Lagring: GB eMMC 64 Gb

Tilkobling: Wi-Fi (IEEE 802.11 a/b/g/n/ac-kompatibel)/Bluetooth 4.1

Flyttbar lagring: microSD/HC/XC (opptil 2 TB)

Forankret: Opptil 1080p via HDMI i TV -modus

Batteri: Omtrent 4,5 - 9 timer Batterilevetiden vil avhenge sterkt av spillene du spiller.

Les mer

Siste spillanmeldelser
The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Krystaller Game Builder Garage Legend of Mana Remaster

Hva synes du om det nye systemet, vil du plukke det opp ved lansering eller holde deg til den originale bryteren? gi oss beskjed i kommentaren nedenfor.

Se Også: