Gravide Myleene Klass slår ut mot eks Graham Quinn mens hun sammenligner ham med ny kjærlighet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Myleene Klass har sprengt eksmannen Graham Quinn da hun sammenlignet ham med sin nye kjærlighet, Simon Motson.



Den tidligere Hear & apos; Say -sangeren, som for tiden er gravid med henne og Simons første barn sammen, avslørte hvordan Graham gikk ut på familien sin bare seks måneder etter ekteskapet, nesten brøt henne.



Snakker til Hallo! magasin , Avslørte Myleene hvordan hennes eks behandling gjorde at hun syntes det var utrolig vanskelig å stole på Sim, som hun møtte da venner satte dem på en blind date for tre år siden.



Myleene skal føde i juli (Bilde: Hei! Magasin / PA)

svarte og hvite tvillinger

Myleene med ny kjærlighet Simon (Bilde: Dave Benett/Getty Images for War)

«Jeg sa at jeg ikke ville møtes før jeg fant ut om han hadde forlatt familien. Etter alt jeg hadde vært igjennom, var det ingen måte jeg ville være sammen med noen sånn, sa hun i en jibe mot Graham og la til at hun ville våkne og føle seg 'nervøs' og 'usikker' i sitt tidligere forhold.



'Siden den dagen vi møttes har Sim vært utrolig. Ikke på en million år kunne jeg ha forestilt meg at dette ville skje. Jeg hadde aldri forestilt meg at det var en person der ute som ham. '

Myleene, 36, sa også at hun ikke bryr seg om ekteskap nå fordi hun vet hvor lett løfter kan bli ødelagt.



Myleene og Graham Quinn, som gikk ut på familien etter seks måneders ekteskap (Bilde: Getty Images)

'Jeg er en gammeldags jente, og hvis vi gjorde det ville det vært mer for barna. Men jeg vet bedre enn noen andre at det er mer enn et stykke papir og en ring som holder noe sammen, fortsatte hun.

'Det er tålmodighet, kjærlighet, engasjement for hverandre, ærlighet og å ha samme moral. Hvis jeg trodde han hadde det i seg å gå ut på en familie eller jukse, kunne jeg ikke vært sammen med ham. '

Men hun innrømmet at hennes mistroiske tankegang har endret seg siden slutten av ekteskapet for syv år siden.

Myleene sa at hun har vært gjennom helvete (Bilde: AWEurope/REX)

'Vi er ikke bundet av fortiden vår. Jeg har alltid trodd at jeg aldri ville stole på igjen. Men så møtte jeg Sim, og jeg glemte alt jeg noen gang sa, 'la hun til. - Det tok 36 år å finne ham. Han var verdt å vente på.

hvor gammel er frank skinner

'Jeg er ikke redd for noe lenger fordi jeg allerede har vært gjennom helvete og jeg vet at jeg kan overleve det.'

Myleene skal føde i juli, og sier at hennes eksisterende barn - Ava, 11 og åtte år gamle helt - pluss Simons to barn ikke kan vente med å møte sin nye lillebror eller søster.

'Snoop [babyens arbeidstittel'] blir limet, 'la Myleene til.

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: