The Rock gjenskaper HILARIOUS throw -back snap fra 1990 -tallet - komplett med ryggsekk!

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Instagram)



Han er vanligvis blant Hollywoods kuleste mennesker.



robert plante patty griffin

Men for å bevise at stilen kan forråde oss alle med tiden, har The Rock delt en morsom tilbakekastning av hans tidlige dager i bransjen.



45 år gammel - det virkelige navnet Dwayne Johnson - lastet opp Instagram, lastet opp ribbe -kittende bildet til 87 millioner følgere mandag.

Best av alt? Han gjenskaper snapet med en moderne oppdatering, komplett med genser med rund hals, halskjede på utsiden og en ryggsekk-eller, som amerikanerne vil kalle det, en & fanny pack & apos ;.

The Rock er mer enn glad for å le av seg selv - som han beviste på SNL (Bilde: Splash News)



Med bildeteksten av snapet skrev han: 'Da jeg tok denne ikoniske absurditeten til et bilde i 1996, ble jeg ett år fjernet fra å sove på en brukt madrass jeg tok fra en søppeldunk på baksiden av et sexmotell hver time.

914 engel nummer betydning

'Har ikke råd til å kjøpe en seng, så vi gjør det vi må gjøre for å klare oss. Du kan forestille deg alle de morsomme, fargerike kroppsvæskene jeg prøvde så godt jeg kunne å rense.



'21 år senere tar jeg det samme bildet bak scenen #SaturdayNightLive for femte gang. Hvis du går gjennom dine egne tøffe tider med 'brukt madrass', kan du gjøre ditt beste for å tro at ting blir bedre og alltid være villige til å utkonkurrere konkurransen din fordi du aldri vet hvor livet tar deg.

'Og husk ALLTID å legge et mykt vev under venstre albue for å beskytte stoffet i den billige rumpehalsen som fikk deg her ute til å se ut som en dårlig rumpe -lesbisk.

'Åh, og stikk tommelen i veskepakken. Ta alltid tommelen. '

kjendiser går sammen i 2017

Dwayne er for tiden på promosporet for sin nye film Baywatch, som spiller hovedrollen i Zac Effron. (Bilde: Paramount Pictures)

Dwayne Johnson som Mitch Buchannon (Bilde: Paramount Pictures)

kaptein phillips somaliske skuespillere

Ikke overraskende genererte det mer enn en million likes - og en rekke kommentarer. En skrev: & apos; Fremdeles glatt som glass, med Fanny -pakken. & Apos;

Dwayne er for tiden på promosporet for sin nye film Baywatch, som spiller hovedrollen i Zac Effron.

Det gjenskaper TV -showet fra 1990 -tallet, som katapulterte Pamela Anderson og David Hasselhoff til berømmelse og kommer på britiske kinoer denne fredagen.

Instagram

Se Også: