Rasende Uber -passasjer 'landet med £ 529 regning' dager før jul 'nektet refusjon'

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ashleigh Cooper ble belønnet med £ 529,77 av en Uber -sjåfør

Ashleigh Cooper ble belønnet med £ 529,77 av en Uber -sjåfør



En rasende Uber -passasjer hevder at hun ble tatt den lange ruten hjem og belastet heftige 529,77 pund - dager før jul.



Ashleigh Cooper sier at Uber-sjåføren hennes reiste langs M25 fra London til Kent, en reise på 89 kilometer, i stedet for den 40 mil lange ruten den skulle ha vært til Gillingham.



Selv om selskapet har akseptert feil, nekter det å gi kontant refusjon og har i stedet bare tilbudt kreditt, Kent Live rapporterer.

Ashleigh booket Uber etter å ha feiret et julebord rundt klokken 02.00.

Hun sier at selskapet siterte henne rundt 200 pund for reisen, men Ashleigh - som reiste alene - innså at hun reiste lenger enn forventet.



På et tidspunkt under turen sovnet hun og våknet av at hun var alene i bilen som sto parkert på en bensinstasjon.

Uber-sjåføren reiste en 89-mils reise i stedet for en 40-mils tur fra London til Kent

Uber-sjåføren reiste en 89-mils reise i stedet for en 40-mils tur fra London til Kent (Bilde: Kent Live / BPM Media)



Hun sa: 'Selv om de har akseptert feil, vil de bare tilby kreditt for fremtidige turer og har nektet å refundere penger. De har også bare tilbudt halve prisen som Uber -kreditt.

'Denne & apos; kompensasjonen & apos; er utover fornærmende, da jeg aldri kommer til å bruke tjenestene deres igjen, og jeg er fortsatt hundrevis av kilo verre en uke før jul. '

Da Ashleigh betalte med et debetkort, forlot kontanten automatisk kontoen hennes, og Uber har nå tilbudt henne 275 pund i kreditt for å bruke på fremtidige reiser.

Hun la til: 'Jeg er alvorlig bekymret for Ubers omsorgsplikt, spesielt for solo kvinnelige ryttere. Du setter din lit til Uber for å komme deg trygt hjem, ikke kjøre deg halvveis i Sørøst for å tjene mer penger på deg. '

Uber tilbød 275 pund i kreditt, men nektet refusjon

Uber tilbød 275 pund i kreditt, men nektet refusjon (Bilde: PA)

På den tiden sa en talsmann: 'Sikkerhet er vår absolutte topprioritet. Selv om vi erkjenner at Uber har gjort forbedringer, er det uakseptabelt at Uber har tillatt passasjerer å sette seg i minibusser med sjåfører som er potensielt ulisensierte og uforsikrede.

'Det er tydelig at disse problemene dukket opp, men det er også bekymringsfullt at vi ikke kan være sikre på at lignende problemer ikke kommer til å skje igjen i fremtiden.'

I frykt for at Uber nå har avsluttet saken, har Ashleigh kontaktet Transport for London i håp om løsning, men har ikke hatt noen kontakt på fire dager.

Kontosjefen har også delt historien hennes offentlig på Twitter og Facebook.

Et leiebilselskap kommenterte innlegget hennes på Twitter og advarte henne om at Uber ikke kunne refundere kontanter uten samtykke fra sjåføren etter å ha endret vilkårene for å unngå å ansette sjåfører og betale skatt.

En annen person, som skrev under navnet George, sa at han også hadde hatt en dårlig opplevelse med Uber og ble gitt dårlig kreditt som kompensasjon.

Han skrev: 'Jeg hadde en Uber -tur avbrutt fordi sjåføren satte bilen fast i en gjørme og forventet at jeg skulle presse ham ut. Jeg måtte betale 40 pund for et annet drosjefirma for å få oss hjem etter midnatt bare 6 miles og fikk £ 6 i Uber -kreditter. '

I mellomtiden rådet Donald Backing Ashleigh til å skaffe refusjon fra kortselskapet ved å fortelle dem at betalingen ikke var autorisert.

Transport for London fratok Uber lisensen i slutten av november etter en rekke brudd som satte passasjersikkerheten i fare.

Det anså selskapet ikke som egnet og skikkelig på dette tidspunktet & apos; etter et mønster av feil.

Uber har blitt kontaktet for kommentar.

Se Også: