Åpningstider for puber, regler og alle kjedene som kommer tilbake fra mandag

Puber

Horoskopet Ditt For I Morgen

Den skrantende gjestfrihetssektoren håper å hoppe tilbake fra måneder med nedleggelser

Den skrantende gjestfrihetssektoren håper å hoppe tilbake fra måneder med nedleggelser(Bilde: AFP via Getty Images)



Puber og restauranter vil ønske besøkende velkommen utendørs fra og med i dag etappe to av veikartet for lockdown starter i England.



katherine ryan plastisk kirurgi

Boozers over hele landet vil åpne dørene igjen for publikum ettersom spenningen bygger seg opp etter tre måneders nedleggelse.



Tiltaket vil bringe tusenvis av ansatte i arbeidslivet tilbake i arbeid mens den kriserammede gjestfrihetssektoren forbereder seg på å komme på beina.

Fra 12. april får bedrifter lov til å servere takeawayer og ta imot gjester utendørs.

Men det vil være streng veiledning, inkludert obligatorisk innsjekking for alle kunder ved innreise.



Regjeringen sa at hver kunde i alderen 16 og over må sjekke inn til NHS -test og spore før de går inn på et sted, eller gi kontaktinformasjon til personalet.

Reglene kommer med en bot på 1 000 pund for puber som ikke overholder, selv om noen tiltak er blitt lempet i forhold til tidligere lockdowns.



Puber får åpne fra midnatt 12. april

Puber får åpne fra midnatt 12. april (Bilde: AFP via Getty Images)

Denne gangen vil det ikke være minimum bestilling av mat eller portforbud.

I henhold til reglene kan puber, restauranter, barer og kafeer forvandle utearealer - for eksempel parkeringsplasser - til provisoriske drikke- og spisesteder.

Grupper vil være begrenset til regelen om seks, noe som gjør at et halvt dusin mennesker fra forskjellige husholdninger eller opptil to husstander kan møtes utendørs.

Boris Johnson hadde tidligere indikert at vaksinesertifikater for koronavirus kan innføres av puber etter utleiers skjønn når handelen gjenopptas - men dette vil ikke fortsette.

Denne uken sa PM at sertifisering av Covid -status, som regjeringen kaller det, ikke vil være nødvendig når folk går på puben fra 12. april - og det vil heller ikke være i trinn tre av veikartet, når arenaer kan betjene kunder inne.

Gjestgiverier måtte stenge dørene i januar da den tredje nasjonale låsingen trådte i kraft etter en økning i nye variantinfeksjoner.

Men med utrullingen av vaksinen under kontroll og på sporet, sa statsministeren at ikke-viktige virksomheter trygt kan åpne igjen fra 12. april.

Alle bestillinger og betalinger må gjøres utenfor

Alle bestillinger og betalinger må gjøres utenfor (Bilde: Adam Gerrard / )

Det er håp om at gjestfrihetssteder vil følge for innendørs drikking og bespisning fra midten av mai, når restriksjonene vil lette ytterligere.

Gjestfrihetsbedrifter har blitt rammet spesielt hardt av nedleggelser og restriksjoner.

I året til februar gikk 368 000 lønnsjobber tapt i sektoren for overnatting og mat. Den nest hardeste sektoren var detaljhandel der 123 000 arbeidsplasser gikk tapt.

Bedrifter må vente minst fem uker til, når det tredje trinnet i veikartet starter 17. mai, før de kan betjene kundene inne.

Boris Johnson har sagt at han vil besøke en pubhage selv 12. april og heve en halvliter, om enn det 'forsiktig'.

Vil alle puber åpne igjen?

Sjefer i pubkjeden JD Wetherspoon har bekreftet planer om å åpne igjen 12. april i tråd med nye retningslinjer for utendørs handel.

Sjefer i pubkjeden JD Wetherspoon har bekreftet planer om å åpne igjen 12. april i tråd med nye retningslinjer for utendørs handel. (Bilde: Wetherspoon)

Bare de med et uteområde, for eksempel ølhage, får lov til å ønske kunder velkommen.

De uten disse fasilitetene må vente til minst 17. mai, når innendørs områder kan åpne igjen i henhold til veikartplanen.

Sjefer i pubkjeden JD Wetherspoon sa at ølhager, hager på taket og terrasser på 394 av pubene i England åpner 12. april - selv om ingen åpner igjen ved midnatt.

superbowl 2019 britisk tid

Mitchell og Butlers, som eier All Bar One, Miller & Carter, Toby Carvery, Harvester, Browns Restaurants, Vintage Inns, Ember Inns, Stonehouse Pizza & Grill, O & Neos & Sizzling Pubs, sa at filialer også ville komme tilbake på mandag.

Selskapet sa til The NEWSAM: Vi er glade for å planlegge gjenåpning av rundt 270 utsalgssteder i England 12. april, med ytterligere 250 som er øremerket å åpne senere samme måned.

Disse planene antar at vi vil ha normalt aprilvær - det er unødvendig å si at vi krysser alle fingre for et fint vær, i så fall vil vi se på å åpne enda flere av virksomhetene våre igjen, noe vi gjerne vil gjøre.

Gjester som gleder seg til å besøke deres favorittlokale, rådes til å sjekke den riktige merkevareappen eller nettstedet for åpningstider og bestillingsinformasjon.

Greene & King sa at boozers ville åpne igjen, selv om tider som vil variere avhengig av lisensiering. Gjestene kan finne detaljer på hver enkelt pubs nettsted.

En talsmann for Stonegate Group, som eier Walkabout og Slug & Lettuce, la til: Vi gleder oss til å åpne rundt 45% av eiendommen vår over hele England mandag 12. april.

Våre puber og barer har alle sine egne åpningstider, så det er best for kundene å sjekke stedets nettsteder for å bekrefte.

Det tidligste at noen av nettstedene våre vil være åpne fra kl. 08.00, og de serverer frokost, som er en del av deres vanlige åpningstider og blir annonsert på deres eget nettsted.

Er reglene forskjellige i Skottland og Wales?

Fra 26. april kan puber, restauranter, barer og kafeer i Skottland åpne utendørs til kl. 22.00 og servere alkohol; innendørs kan det ikke serveres alkohol, og arenaene må stenge kl. 20.00.

Opptil fire personer fra to forskjellige husstander kan møtes.

Fra 17. mai kan gjestfrihetsbedrifter i Skottland forbli åpne innendørs til 22.30 og servere alkohol; alkohol vil bli servert utendørs til 22.00.

Kunder får to timers spilleautomater.

I Wales forventes faser av gjenåpningsdatoer å bli evaluert 22. april. Utgangsforbudet klokken 22.00 vil bli fjernet når gjestfriheten åpner igjen i Wales.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt NEWSAM Money -nyhetsbrev her.

Se Også: