Denise Welch viser frem to-steiners vekttap mens hun soler seg på tur med toyboy-mannen Lincoln Townley

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denise Welch på stranden og spiller volleyball med mannen sin, Toyoyboy Lincoln Townley

Denise Welch og hennes Toyboy -kjæreste Lincoln Townley(Bilde: FameFlynet.uk.com)



Denise Welch er absolutt ikke sjenert med å stå frem når det gjelder å vise oss hva hun har å tilby.



Noen som husker den gangen hun hoppet i bassenget i Celebrity Big Brother -huset og pisket ut bazookaene hennes for å se verden?



Den tidligere Loose Women -stjernen, 55, har vist frem det siste vekttapet mens hun suget sola mens hun var på ferie sammen med toyboy -mannen Lincoln Townley, 41.

Skuespilleren sprang ut til det spanske feriestedet Marbella for en vinterpause og smilte lykkelig da hun gikk tett til mannen hennes langs sanden.

Denise hadde på seg en rosa og blå bikini og viste stolt frem det siste to-steiners vekttapet.



Denise Welch på stranden og spiller volleyball med mannen sin, Toyoyboy Lincoln Townley

Yay for meg! (Bilde: FameFlynet.uk.com)

TV -personligheten tok fatt på sitt vekttap -oppdrag i et forsøk på å se sitt beste ut for bryllupsdagen tilbake i juni.



Og det ser ut til at stjernen trener for sin korte periode på ITV -kjendis -dansekonkurransen Stepping Out kan ha gitt henne et ekstra løft når det gjaldt å gå ned noen kilo til tross for at hun først ble eliminert fra showet.

Det ser imidlertid ut til at Denise ikke sliter med kostholdet sitt, da hun etter hjemkomsten fra en nylig tur fortalte Hello magazine: 'Lincoln fikk meg til å gå på treningsstudio hver dag, ja hver dag. Jeg har beholdt vekten min.

'Jeg har ikke lagt på meg et kilo siden jeg har vært borte, og det er så mye lettere å spise godt der med alle de fantastiske ferske fruktene og grønnsakene.

`` Jeg tillot meg selv den jomfruelige cocktailen også. ''

Se Også: