Michael Schumacher 8 år senere: Sjeldne opptak, hemmelige besøk og helseoppdatering

Formel 1

Horoskopet Ditt For I Morgen

Michael Schumacher er fortsatt i rehabilitering etter å ha påført en ødeleggende hodeskade i en skiulykke i de franske alpene i desember 2013.



Formel 1-legenden slo hodet på en stein mens han gikk på ski off-piste i Meribel og ble løftet til et sykehus i Grenoble.



Etter å ha gjennomgått to operasjoner ble Schumacher plassert i et medisinsk indusert koma i seks måneder for å redusere hevelsen i hjernen.



Schumacher ble flyttet til et annet sykehus i Lausanne, Sveits etter å ha kommet ut av koma i 2014 og etter 250 dager fikk han til slutt lov til å returnere til sitt hjem i Genfersjøen.

khloe og lamar 2016

Lederen hans, Sabine Kehm, sa den gang i en uttalelse: 'Michael har forlatt CHU Grenoble for å fortsette sin lange rehabiliteringsfase. Han er ikke i koma lenger.

Michael Schumacher er fortsatt i rehabilitering etter å ha fått en ødeleggende hodeskade

Michael Schumacher er fortsatt i rehabilitering etter å ha fått en ødeleggende hodeskade (Bilde: Bongarts/Getty Images)



- Med tanke på de alvorlige skadene han pådro seg, har det vært fremskritt de siste ukene og månedene.

'Vi vil takke hele teamet på CHUV Lausanne for deres grundige og kompetente arbeid.'



Hun la til at Schumacher stod foran en 'lang og vanskelig vei videre'.

I årene siden Schumachers tilstand har vært en godt bevart hemmelighet, og familien hans har holdt offentlige uttalelser på et minimum.

FIA -president Jean Todt, som hadde tilsyn med fem av Schumachers syv titler som lagleder for Scuderia Ferrari, er blant de få som har gitt en oppdatering om tilstanden til F1 -legenden etter å ha besøkt ham.

joey og amy dating

Schumacher sammen med kona Corinna

høyeste kvinnelige til mannlige forhold uk

Todt sa til nyhetsbyrået PA i 2020: 'Jeg så Michael i forrige uke. Han kjemper.

«Herregud, vi vet at han hadde en fryktelig og uheldig skiulykke som har forårsaket ham mange problemer.

'Men han har en fantastisk kone ved siden av seg, han har barna sine, sykepleierne sine, og vi kan bare ønske ham det beste og ønske familien det beste også.

'Alt jeg kan gjøre er å være i nærheten av dem til jeg er i stand til å gjøre noe, og så skal jeg gjøre det.'

Schumachers familie har også nylig åpnet for kameraer for å gi sjeldne opptak av F1 -helten.

Den tidligere verdensmesteren i F1 pådro seg en hodeskade i en skiulykke

Den tidligere verdensmesteren i F1 pådro seg en hodeskade i en skiulykke (Bilde: AFP/Getty Images)

De private innspillingene skal vises i en ny dokumentar, med tittelen & quot; Schumacher & apos ;, og laget av tyske filmskapere Michael Wech og Hanns-Bruno Kammertons.

Koronaviruspandemien har forsinket utgivelsen av dokumentaren, som også vil inneholde Schumachers kone Corinna, hans far Rolf, datteren Gina -Maria og sønnen Mick - som løper for F1 -teamet Haas.

southampton vs liverpool på tv

Kehm, som nå fungerer som talsperson for Schumacher -familien, sa: 'Filmen skildrer Michaels imponerende karriere, men også mange av fasettene til den komplekse mannen.

'Den nådeløse og vågale Formel 1 -føreren, den ambisiøse idrettsutøveren, den dyktige mekanikeren med en unik teknisk teft, den pålitelige lagspilleren og kjærlige familiemannen.'

Medprodusent av dokumentaren, Benjamin Seikel, la til: 'Vi er glade for å ha fått det tillitsfulle samarbeidet fra Michael Schumachers familie og ledelse.

Schumacher sammen med Jean Todt

Schumacher sammen med Jean Todt (Bilde: REUTERS)

'Uten deres støtte hadde denne filmen ikke vært mulig.'

I følge Schumachers kone Corinna har oppdateringer om tilstanden til F1 -stjernen vært få og langt mellom på ektemannens egen forespørsel.

Men det har blitt bekreftet at Schumacher fortsatt får behandling i håp om at han en dag kan komme tilbake til et mer normalt liv.

FIA -president Todt fortalte Vest -Frankrike: 'Jeg er veldig diskret om dette emnet. Vi vet alle at Michael hadde en veldig alvorlig ulykke, og dessverre hadde det betydelige konsekvenser for ham.

emmerdale ektepar

'Siden har han blitt behandlet slik at han kan komme tilbake til et mer normalt liv.'