Hvordan fikse iPad- eller iPhone -skjermen din for £ 12 - i stedet for £ 196,44 - og andre gode reparasjonstips

Ipad

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skummelt - men du KAN gjøre det ...



letitia dean jason pethers

Jeg elsker å bruke min iPad, det er som et elegant, elegant vindu inn i onlineverdenen. Det var det i hvert fall helt til det øyeblikket mine to sønner droppet det mens de kranglet over Angry Birds.



Etter det hadde den en lang, slangete, hakkete brudd over skjermen som stoppet den fra å fungere skikkelig og gjorde den mindre av et vakkert vindu inn i verden og større risiko for at du ville kutte fingeren din ved å bruke den.



Det er et problem - en som påvirker telefoner like mye som nettbrett - med folk som sliter med knuste skjermer takket være kostnaden for offisielle reparasjoner eller utskiftninger.

Dessverre var det en gammel iPad 2 og reparasjonskostnadene via Apple ville ha vært £ 196,44, noe som var mer enn det eldre nettbrettet mitt faktisk var verdt, så jeg gjorde det de fleste ville gjøre og ignorerte det.

Men den knuste delen spredte seg, så etter en kort forsinkelse på noen måneder bestemte jeg meg for å prøve å fikse det selv. Tross alt ville det være sløsing med penger å få det profesjonelt reparert, og det var ikke verdt å selge i staten det var i.



Jeg fant en YouTube -video som lovet å ta meg trinn for trinn gjennom reparasjonen. Jeg sjekket det ut, og det så oppnåelig ut, så vi bestilte et nytt skjermsett, parkerte barna hjemme hos en venn og bestemte oss for en ettermiddagens reparasjon.

Umulig oppdrag?

Knust - men vi har verktøyene ....



Husarbeidet mitt er ikke så uvanlig; det ser ut til at en betydelig del av verden blir lei av gadgets som må fikses av noen andre.

Med noen telefoner som varer knapt to år før verdien er redusert, er det flere og flere som ønsker å fikse disse tingene selv, men det kan virke umulig. Eller skremmende. Eller farlig. Eller alle tre.

Forskning fra det formbare limet Sugru viser at bare i fjor brukte briter i gjennomsnitt 89,38 pund på å erstatte varer som de kunne ha reparert. Det er en total kostnad på 4,6 milliarder pund!

hva betyr 19 åndelig

Bare 33% av menneskene sa at de gjorde et bevisst forsøk på å fikse ting i stedet for å kaste det, og en av ti mennesker innrømmet å ha hengt ut så mange som seks gjenstander som potensielt kunne reddes.

Øverst på kastelisten var vannkoker, telefonladere, telefoner selv og leker. Og ganske mange av oss brukte penger på å få ting reparert profesjonelt; Totalt punget vi ut mer enn 381 millioner pund ved å fikse ødelagte iPhone -skjermer (godt å vite at andre mennesker må ha barn også).

Men unektelig har teknologien blitt så komplisert at mange av oss føler seg uvillige eller ute av stand til å prøve reparasjoner selv. Det er noe som lokalsamfunn som Restart Project og forskjellige online fora prøver å motvirke; det er en enorm mengde informasjon tilgjengelig som tar sikte på å oppmuntre til husreparasjoner og større selvtillit, uansett hvor inkompetent du er bekymret for at du kan vise deg å være.

Det var i hvert fall det jeg håpet da jeg prøvde:

man utd tv live stream

To timers arbeid

Så SÅ ser det ut der inne

Jeg sier to timers arbeid. Egentlig har jeg også bedt mannen min om hjelp med de vanskeligere bitene, og det var for det meste fiddlier -biter, så det var mer som fire timers arbeid.

Internett var vår guide-en YouTube-video (på en annen skjerm, åpenbart!) Ga trinnvise instruksjoner som vi måtte fortsette å stoppe, ettersom hver seksjon tok oss minst 12 ganger tiden det tok den flinke demonstranten.

Uten tvil var det noe banning, litt frustrasjon, litt frykt og en heftig bulke i esken vår med teposer. Men…

ruiz vs joshua time uk

Sluttresultatet

Fixer iPad -skjermen min for £ 12 Se galleri

Det lever! Til min store overraskelse jobber iPad nå med den nye skjermen, og vi betalte bare £ 12 i stedet for nesten £ 200. Berøringsskjermen fungerer vakkert, men jeg ville lyve hvis jeg sa at det var en helt profesjonell jobb.

Det verste var skjærene av det lille skjermglasset som gikk overalt og frustrasjonen over å se demoen gjøre det perfekt når det tok oss så mange forsøk. Den beste biten var å slå den på og den fungerte faktisk.

Siden vår hjemreparasjon har vi måttet kjøre en linje med elektrisk tape over toppen for å holde alt på plass - limet som fulgte med reparasjonssettet sikret det ikke helt (noe som sannsynligvis er fordi jeg gjorde noe galt). 'Hjem' -knappen er også litt sprø og trenger ekstra komprimering for å fungere - men begge disse tingene er små bekymringer sammenlignet med skjermen.

Kort sagt, jeg hadde ikke gjort det selv hvis iPad hadde vært verdt mer, eller hvis den var i garanti, eller hvis jeg trengte at den skulle være vakker. Men siden det var en gammel enhet som få mennesker ville ha giddet å reparere, er jeg veldig fornøyd med hvordan det gikk!

Det som virkelig betyr noe er at hvis vi kan gjøre det, kan mange andre mennesker det også. Kanskje ikke alle, kanskje ikke hver gang (det var veldig urolig), men det er verdt å prøve før du kaster ut ting.

Gjør det selv

Settet kostet bare 12 pund

Resultatet vårt var stort. Det hadde vært søtere hvis vi ikke hadde trengt båndet på slutten, men det som betyr noe er at gadgeten vår fungerer igjen og forhåpentligvis kan vare et par år til hvis den brukes forsiktig.

Det er ikke bare nettbrett, du kan reparere problemer med ødelagte telefonskjermer, bærbare datamaskiner og mye mer hjemmefra - med deler og verktøy tilgjengelig på internett for noen få pund .

Hvis du vil prøve en husreparasjon, er det verdt å lete etter et omstartsprosjektmøte i ditt område , selv om de vanligvis finnes i byer.

charlie brooks er gravid igjen

Glotech har noen typiske reparasjons- eller erstatningskostnader det er verdt å se på før du tar en beslutning om et apparat.

JEG FIKSER DET er også et nyttig nettsted, en slags Wikipedia om hvordan man reparerer ting, med fellesskapet som bidrar med guider og instruksjoner.

Se Også: