BABY-RADEN BAKOM LETITIA-OPPBRUTNING

Uk News

Horoskopet Ditt For I Morgen

Strictly Come Dancing -stjernen Letitia Dean ekteskap kollapset fordi hun var desperat etter å få en baby, men mannen hennes ønsket å vente.



Forrige uke avslørte NEWSAM at Letitias femårige ekteskap med mediesjef Jason Pethers var over.



Nå har svigermor fortalt om den hemmelige kvalen bak den tidligere EastEnders-stjernens splittelse.



klimaendringer flomkart uk

Joan Pethers innrømmet at separasjonen hadde forlatt Letitia, 39, hjerteknust. Men Joan utelukket ikke en gjenforening og sa at Jason, også 39, fortsatt var forelsket i Letitia.

Joan, fra Dulwich, Sør -London, sa: 'De ville begge ha barn, men Jason ville vente til han hadde råd.

'Hun hadde mye mer penger enn ham.



Jeg tror, ​​som enhver mann, han ville passe på kona.

'De var glade. Det var ingen dramatisk ting - de har ikke funnet noen andre. Jeg antar at de bare ble forelsket foreløpig. ' Letitia, var en av EastEnders & apos; toppinntektere i løpet av hennes 21 år i såpen, og tjener hele 200 000 pund i året som utleier i Queen Vic Sharon Watts.



Letitia, som også tjener opptil 45 000 pund i uken i pantosesongen, har sagt om morskapet: 'Når du blir eldre vet du ikke hvor mange egg du har igjen i kurven din, så du bør aldri ta det som en selvfølge graviditet vil skje.'

En innsider i BBC's Strictly Come Dancing sa at Letitia syntes det var vanskelig å være tilbake i offentligheten så snart etter bruddet.

Kilden la til at skuespilleren, som alltid har slitt med vekten, stadig kjempet mot angrep med lav selvfølelse.

Han sa: 'Letitia går tydeligvis gjennom en tøff tid, og presset tar sin toll. Hun prøver å takle splittelsen med Jason, er tilbake i rampelyset og stresset ved å opptre på showet.

'Hun er veldig usikker, og det å kjempe mot kvinner som Kelly Brook, som er yngre og slankere, gjør disse hang-ups verre. De kommer ut i form av nerver.

'Hun prøver å lage mange vitser for å prøve å dekke over hvor sårbar hun føler seg. Men det er en front.

'Hun trenger konstant trygghet, og på grunn av dette er hun noen ganger hardt arbeid for å være i nærheten. Hun er populær bak scenen, men Letitia har mange problemer å jobbe med før hun noen gang blir lykkelig. '

Den tidligere skuespilleren Joan, som er tidlig på 70 -tallet, sa at hun håpet at Letitia, som fyller 40 år neste måned, og Jason ville fikse ting. Hun la til: 'De elsker hverandre fortsatt. De har lange samtaler på telefonen og snakker hele tiden.

'Våre to familier har det så godt.

Faktisk drar vi alle på ferie sammen. Jeg spør Jason stadig: & apos; Når skal du og Letitia komme sammen igjen? & Apos;

beste håndholdte vifte

'Jeg ville bli veldig overrasket om de ikke ble sammen igjen, ettersom de er så glad i hverandre.'

Joan la til at Jason var en ivrig seer av Strictly Come Dancing, der Letitia har gjort noen sexy rutiner med dansepartneren Darren Bennett.

Hun sa: 'Jason har innspilt det slik at han kan se Letitia.

'Han er nå i stand til å gjøre noen ting på egen hånd. Han kan spille golf med vennene sine. Men han vil ha Letitia tilbake.

'De vil begge sammen igjen.'

VÅTT ET LIV

Letitia Dean spilte først ut som Sharon Watts i EastEnders i 1985

I såpen giftet hun seg med Grant Mitchell og stedbror Dennis Rickman

Letitia forlot East-Enders i januar i år

Se Også: