Hvilken kanal er Southampton vs Liverpool? Oppstartstid, TV og livestreamdetaljer

Fotball

Horoskopet Ditt For I Morgen

Liverpool

Liverpool har uavgjort de to siste kampene, noe som gir dem et nivå på poeng med Manchester United(Bilde: Basseng via REUTERS)



Premier League -mester Liverpool starter sitt 2021 med en tur til Southampton.



De røde topper tabellen på målforskjell, og - med unntak av et nederlag som ligner det de mottok i Aston Villa tidligere på sesongen - vil forbli på førsteplassen da Premier League tar en to ukers pause for å gjøre plass til FA -cupen tredje runde.



prins Harry og meghan

Liverpool har uavgjort sine to siste kamper siden Crystal Palace slo 7-0 før jul, mens de hellige har en seier på de fem siste og sparket blanke i de tre siste kampene.

Premier League vil ta baksetet etter mandag kvelds kamp på sørkysten mens sidene forbereder seg på FA Cup -runde i tredje runde neste helg.

Når er Southampton vs Liverpool?

Southampton og Liverpool spiller den eneste Premier League-kampen som er planlagt mandag, og den siste toppkampen før neste helges FA Cup-runde i tredje runde.



Kick-off på St Mary's blir klokken 20.00.

Southampton vs Liverpool TV -kanal og livestream

Sky Sports viser Southampton vs Liverpool på Main Event- og Premier League -kanalene fra klokken 19.00.



maura love island før og etter

Hvis du har Himmel eller NÅ TV -apper, kan du streame spillet gjennom hvilken tjeneste du bruker til å betale for Sky Sports.

dawn fransk lenny henry utroskap

Odds mellom Southampton og Liverpool

Theo Walcott feirer scoring for Southampton

Theo Walcott 's streik mot Arsenal i midten av desember er Southamptons siste Premier League-mål (Bilde: POOL/AFP via Getty Images)

De hellige prøver å slå rekorder for målløshet ... nesten seks timer nå siden Theo Walcott brøt Arsenal forsvar.

Mens Liverpool har gått tom for midtstoppere, må det gjøre det 4/6 på en seier i Liverpool den mest tiltalende innsatsen, og Liverpool vinner og begge lagene scorer 15/8 med thepools.com vel verdt et spill.

Liverpools 7-0-seier på Crystal Palace var første gang Champions har holdt nullen fra Anfield i Premier League siden sin første bortekamp for sesongen på Stamford Bridge helt tilbake i september.

Odds høflighet av thepools.com og kan endres.

Se Også: