Pokémon Go-hack: Hvor finner du Pokémon-reir og fanger sjeldne skapninger i Storbritannia

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Finn nye monstre i Pokémon Go kan være vanskelig i de beste tider, sannsynligvis fordi du bare ser etter dem i nærheten av hjemmet eller arbeidsplassen.



Hvis du vil fange noe mer interessant og eksotisk enn dine lokale Pidgeys eller Zubats, må du utforske utenfor de vanlige områdene dine.



Men hvor går du? Og er det en måte å garantere plasseringen til en Pokémon du vil ha? Faktisk er det på en måte, og det er der Pokémon-reir kommer inn.



mel b og geri forhold

Hva er et Pokémon Go-rede?

Enkelt sagt er et Pokémon-rede et sted hvor et stort antall av en Pokémon (unntatt vår venn Pidgey) gyter på ett sted over en kort periode.

Hvis for eksempel fire Magmars kan fanges i løpet av 20-30 minutter på ett sted, vil dette hotspot bli kalt et Pokémon-rede.

Pokemon Go

(Bilde: Barcroft)



Det er mulig at Pokémon-reir er en feil, opprettet på grunn av en feil i algoritmen som skaper Pokémon – men vi vil ikke klage.

Det er sannsynligvis best å komme seg raskt til reirene før Niantic gjør det som er vanlig og lapper bort all moroa. Og du bør skynde deg, for selv om Niantic allerede har mye å fikse, kan det komme en oppdatering snart.



Hvor kan du finne Pokémon-reir?

Pokémon-trenere fra hele verden har jobbet sammen for å finne hekkeplassene til Pokémon. De fleste Pokémon-reir er i storbyer, så det er mye mer å se og gjøre enn å bare leke Pokémon Go .

Folk ute og spiller Pokémon Go

Pokemon Go-spillere i parken (Bilde: Liverpool Echo)

Ikke planlegg storbyferien ennå – plasseringen av Pokémon-reir har vært kjent for å endre seg.

Som regel er det verdt å sjekke for å sørge for at Pokémon-reirene du vil besøke fortsatt gyter Pokémonene du vil ha – forestill deg å ta en dag fri fra jobben for å fange 34 Drowzees. Sløyd.

Hvis du bor rundt London, er du heldig. En Poké-trener heter Jeg_er_Bruton_Gaste har lagt ut plasseringene til alle Pokémon-reirplasseringene i London på Reddit .

I tillegg til innlegget, a nyttig kart som viser Pokémon-reirplasseringene har blitt opprettet – selv om den bare dekker London akkurat nå.

For å gi deg en smakebit på hva du kan forvente i Reddit-innlegget, er Charmanders ofte å finne i Greenwich Park, Blackheath og OL-parken.

Hvis du finner flere Pokémon-reir, kan du også bidra til innlegget – men hvis du ikke kommer til London når som helst snart, kan det være verdt å søke etter Pokémon-reir i din lokale by eller by.

Det er allerede en nasjonalt kart over Pokémon-reir for Storbritannia, som viser seg å være et verdifullt verktøy i jakten på å bli det aller beste, som ingen noen gang var.

Denne artikkelen ble brakt til deg av alphr.com

avengers endgame re release uk
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: