Love Island Mauras forlovede avslørt som 'hunky bilmekaniker som fortsatt er knust'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: Instagram)



Love Island 2019 -stjernen Maura Higgins & apos; tidligere forlovede har blitt avslørt som en munter bilmekaniker som fortsatt er 'hjerteknust' over bruddet.



Paret antas å ha vært sammen i ni år etter å ha møtt på skolen i Irland, og de planla å knytte knuten og starte en familie sammen.



aston villa v chelsea

De forlovet seg i 2013, da Maura var 23, men fire år senere hadde de fremdeles ikke klart å gå ned midtgangen.

De skilte seg for to år siden, og en venn av Mauras eks-forlovede hevder James gikk bort etter at Maura stilte ham et ultimatum over bryllupet.

Insideren fortalte Mail online : 'Til slutt fortalte hun ham at hun ville slå seg ned og stilte ham et ultimatum, men han ville ikke bli bundet av barn, så de slo opp.



'Du kan knapt klandre Maura for å ville ta ting til neste trinn. Å være sammen med noen i ni år og ikke gå ned midtgangen er fryktelig lang tid ...

maura, senter, avbildet med James Finnegan, andre fra høyre (Bilde: Instagram)



'James har ikke gått videre i det hele tatt og har ikke møtt noen andre. Han holder fremdeles et lys til Maura, og jeg tror han angrer på at han ikke var villig til å forplikte seg. '

kim kardashian met galla 2019

Vennen la til at Maura pleide å være frisør i hennes lokale salong mens James jobbet i farens garasje.

Imidlertid begynte hun å endre seg da hun fikk litt modellarbeid og begynte å forestille seg et liv for seg selv utenfor Irland.

Hun har lett etter kjærligheten i villaen (Bilde: ITV)

mel b og geri forhold

Maura er en ringjente og Instagram -modell (Bilde: Depop)

Etter bruddet skal Maura ha gått videre med å date en britisk TV-regissør kalt Paul Caslin, men de ble delt i november etter at han flyttet til LA.

De antas å ha prøvd å få forholdet til å fungere etter flyttingen, men langdistansen var for vanskelig å opprettholde.

Love Island sendes i kveld klokken 21 på ITV2

Les mer

Love Island 2019
Når er Love Island ferdig? Hvor er Love Island filmet? Tommys hode kunne fremdeles vendes Molly-Mae forfalsket Tommy-romantikk & apos;

Se Også: