Met Gala 2019: Fans hevder morsomt at Kim Kardashians kjole var inspirert av Gemma Collins

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kim Kardashians MET Gala -look har blitt morsomt sammenlignet med Gemma Collins ikoniske kjole(Bilde: Empics / WENN)



Kim Kardashian skuffet ikke da hun møtte opp til Met Gala 2019 i en blendende karamellkjole fra Thierry Mugler.



Ved å gå til det rosa teppet på New York Metropolitan Museum of Art, sørget Keeping Up With The Kardashians -stjernen for at alle øynene var på henne da hun gikk ut i et antrekk som så gjennomvåt og falt med diamantdråper, inspirert av Raquel Welch av sjøen.



Noen fans var imidlertid raske med å spøke med at Kim kan ha hatt en annen mus da hun plukket ut ensemblet sitt, og la merke til at hennes beste venn Jonathan Chebans CBB-medstjerne Gemma Collins en gang hadde blitt viral for å ha på seg et lignende nummer.

Når hun tok til sosiale medier etter at Kim debuterte kjolen hennes, kritiserte en fan henne for at hun ikke holdt seg til Camp: Notes on Fashion -temaet, og ertet: 'Gemma Collins hadde den kjolen først (og med mer leir!)'.

Kjolen var Muglers første design på 20 år (Bilde: Getty Images for THR)



rask og rasende død

Gemma 's kjole ble merket & apos; ikonisk & apos; på den tiden (Bilde: WENN.com)

Gemmas utflukt i den oransje kjolen, som har litt likhet med Kim, ble stemplet som ikonisk tilbake i 2017 da hun bar den på ITV Summer Party.



Selv om The Only Way Is Essex-stjernens kjole ikke hadde Kim's sære vanndråper, var det et lignende snitt med en stupende utringning og et sentralt lårskår, og matchende rynkende ned foran.

I motsetning til Kim's, inkluderte Gemma's avantgarde-kjole, av London-designeren Gerda Truubon, dristig gullkjede med detaljer i sømmene.

Det var ikke lenge før andre også gjorde sammenligningen på mandag, med Instagram-meme-siden Love Of Huns som også delte en morsom side om side av Kim og Gemma.

Kim Kardashians kjole stjal showet (Bilde: FilmMagic)

simon cowell ansiktsoperasjon

Gemma's kjole hadde noen likheter (Bilde: David Sims / WENN.com)

Kardashian Klan kledde seg flamboyant for anledningen (Bilde: FilmMagic)

Henvisninger til The GC til side, Kim's wetlook -kjole fikk absolutt fans til å snakke, ettersom det var den første kjolen designet av Manfred Thierry Mugler de siste 20 årene.

Designeropprettelsen var basert på arkivstykker fra motehuset Mugler.

Kim fikk selskap på det rosa teppet av resten av Kardashian Klan, som alle omfavnet 2019 -temaet.

Momager Kris Jenner så nesten ikke til å kjenne igjen i den isblonde parykken hennes mens modelsøsteren Kendall matchet Kylie i en lignende, fjærdrakt.

ksi vs logan paul gratis

Se Også: