Taylor Swift og Calvin Harris forlater leiligheten hver for seg etter en romantisk date natt i New York

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Taylor Swift og Calvin Harris drar separat fra leiligheten i New York



Morrisons påske åpningstider 2019

Taylor Swift og Calvin Harris prøvde å holde en lav profil etter sin koselige date i New York City denne uken - hvorfor, vi aner ikke.



Det hotteste nye paret i showbiz forlot Tay Tays leilighet separat morgenen etter natten ute sammen på tirsdag etter å ha sovet ut.



Swifty så ganske fornøyd ut med seg selv og forbløffet i en hvit lekedrakt og lyse blå hæler mens hun bar en av hennes mange designerhåndvesker da hun dro utenfor leiligheten hennes i Tribeca.

Calvin var litt mer uformell i en svart t-skjorte, svarte shorts, trenere og en lue da han ruslet ut med en sikkerhetsvakt og tok seg til Equinox treningsstudio i SoHo, New York.

Taylor Swift og Calvin Harris drar separat fra leiligheten i New York (Bilde: AKM-GSI)



Den 31 år gamle DJen tok Taylor, 25, til middag på L & apos; asso på Kenmare St. og Mott St. kvelden før hvor paret gjemte seg i glutenfri pizza.

I følge E! Nyheter, Bad Blood -sangeren og musikkprodusenten valgte en hjørnekiosk på baksiden av pizzastedet, som bare hadde rundt 15 bord og var den perfekte setting for en 'intim' middag.



Swifty bestilte et glass hvitvin, mens Harris drakk vann, som vi alle vet, er han helt uten alkohol i disse dager.

'De bestilte en salat og deretter to glutenfrie pizzaer,' sa en kilde. 'Før maten kom holdt de i hånd og de var virkelig forlovet med hverandre.

Calvin Harris forlater Taylors leilighet med en sikkerhetsvakt (Bilde: AKM-GSI)

'Du kan fortelle at de var totalt et par og så inn i hverandre. De lo og snakket hele natten. '

På et tidspunkt tok Taylor ut telefonen og viste den til Harris. 'Hun tok hånden hans mot slutten og la den nær hennes hjerte,' sa spisestedet. 'Det var en oppriktig gest.' Å, CRINGE!

Calvin Harris var en ekte herre og hentet regningen, og paret dro rundt klokken 23.00 for å dra tilbake til Swifty's leilighet, hvor de åpenbart bare så på telefon og snugglet.

Paret drar på jobb i løpet av de neste dagene, men vi forestiller oss at de kommer til å bruke hvert minutt av fritiden til å skynde seg tilbake for å se hverandre.

Taylor Swift og Calvin Harris Taylor Swift og Calvin Harris sett ut og rundt i New York City Se galleri

Se Også: